Opublikowano 27 lipca 201311 l Kumpel ostatnio widzial Popka z dwiema dupami na swojej dzielnicy, zazdroszcze mu
Opublikowano 22 sierpnia 201311 l http://www.youtube.com/watch?v=XZha6MFqhZc chcesz sie z nami bawic wez ze soba portfel je.bac dzis silownie zabawmy sie porzadnie Edytowane 22 sierpnia 201311 l przez Zorra
Opublikowano 26 sierpnia 201311 l Monster to taka polska odpowiedź na amerykańskie good kid, m.A.A.d. city. bity mega roz(pipi) sorry ze odpowiadam na stary post, ale to raczej polska odpowiedz na longlivea$ap. Bity bardzo dobre, za to intelektualnie marnosc
Opublikowano 7 września 201311 l no ku.rwa wreszcie jakie falsetto u popa momentami XDDDD Edytowane 7 września 201311 l przez ragus
Opublikowano 8 września 201311 l Obaj mają facjaty delikatnie mówiąc niewyjściowe, z tym, że ten Rusek ma maskę, a Popek nie i tu jest problem.
Opublikowano 30 września 201311 l http://www.youtube.com/watch?v=8THYitEdK2M MESJASZ NADCHODZI Edytowane 30 września 201311 l przez alienator
Opublikowano 1 marca 201411 l Powiedzcie mu to w twarz konsolomaniaki. Co to był za klip co popek z ekipą idzie ulica i nagle wyjeżdża dziecięcy rowerek,który poppa rozpierdala ?
Opublikowano 1 marca 201411 l Powiedzcie mu to w twarz konsolomaniaki. Ja do popsona nic nie mam bo osobiscie nie znam, muzyke robi chujowa IMO i moge mu to powiedziec. Z czym masz problem?
Opublikowano 1 marca 201411 l Powiedzcie mu to w twarz konsolomaniaki. Co to był za klip co popek z ekipą idzie ulica i nagle wyjeżdża dziecięcy rowerek,który poppa rozpierdala ? Właśnie w tym rzecz, że muzykę robi tragiczną, w ogóle to do mnie nie trafia i to mogę mu powiedzieć, tylko wątpię żebym kiedykolwiek zabiegał o spotkanie z nim. Ale personalnie go nie znam, więc nie mogę mu niczego zarzucić. Jest wyluzowanym gościem, robi ze swoim ciałem chore rzeczy, ale to jego sprawa. Natomiast jego "wersów" i flow słuchać się nie da. Edytowane 1 marca 201411 l przez Maciomaniak
Opublikowano 1 marca 201411 l No ale serio ktoś myślał że nasze narzekania skierowane sa do niego personalnie ? Wiadomo ze chodzi tylko o to co tworzy, a ten nowy kawałek jak dla mnie jest tragiczny
Opublikowano 1 marca 201411 l Powiedzcie mu to w twarz konsolomaniaki. Co to był za klip co popek z ekipą idzie ulica i nagle wyjeżdża dziecięcy rowerek,który poppa rozpierdala ? Właśnie w tym rzecz, że muzykę robi tragiczną, w ogóle to do mnie nie trafia i to mogę mu powiedzieć, tylko wątpię żebym kiedykolwiek zabiegał o spotkanie z nim. Ale personalnie go nie znam, więc nie mogę mu niczego zarzucić. Jest wyluzowanym gościem, robi ze swoim ciałem chore rzeczy, ale to jego sprawa. Natomiast jego "wersów" i flow słuchać się nie da. O boże jaka rozkmina, przecież ten typ jest chory psychicznie a ty rozmyślasz nad jakością jego muzyki.
Opublikowano 1 marca 201411 l Całe to zdanie to była ironia... Trzeba mieć przeciąg w głowie żeby być Popkiem lub jego poplecznikiem. Jedynym jego plusem jest to,że swoją "muzyką" i osobą dostarcza pokłady beki.
Opublikowano 1 marca 201411 l Całe to zdanie to była ironia... Trzeba mieć przeciąg w głowie żeby być Popkiem lub jego poplecznikiem. Jedynym jego plusem jest to,że swoją "muzyką" i osobą dostarcza pokłady beki. Nie chce rzucac nickami, ale przecież jest tu temat gdzie są ludzie, ktorzy lubią i wychwalają jego muzykę