funditto 657 Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2016 (edytowane) Twilight Princess > Wind Waker, zdecydowanie. Mroczniejszy klimat, brak aż takiej ilości bezsensownego zapieprzania (zbieranie robaków jest niczym przy przeklęcie nudnym pływaniu) i lepsze świątynie. Plus motyw z wilkiem. Nie wiem, czy Wind Waker robi coś lepiej. Chyba nie. Co prawda na Wii U wygląda prześwietnie, ale to tyle. Ogólnie to TP > Ocarina > Majora > WW. W SS nie grałem, czekam na... nie wiem na co, może się zaopatrzę jakoś niebawem. Jeśli nie gryziesz się z cyfrówkami to poczekaj, bo prawie na pewno wrzucą go do eshopa (była w przecieku z poprzedniego roku, z którego już większość się sprawdziła) a zawsze to stówka taniej niż używana w pudełku Edit : Jak już lecą topki Zeld to też dam: 1. Wind Waker (HD) 2. Minish Cap 3. A Link Between Worlds 4. Skyward Sword 5. Four Sword Adventures Przede wszystkim dlatego, że dla mnie Toon Zelda >> Dark Zelda Edytowane 16 Sierpnia 2016 przez funditto Cytuj Odnośnik do komentarza
chmurqab 3 192 Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2016 dawaj swoją, wiesz, że tego chcesz Nie da się, za duży rozstrzał czasowy w jakim je przechodziłem. WW i Ocarinę to już ponad 10 lat temu, niewiele pamiętam. Świeższe wspomnienia mam z SS, Majory i TP, bo to na przestrzeni ostatnich 5 lat. Tak czy siak, nie odczuwam potrzeby ustawiania ich w rankingu, zwyczajnie bawiłem się przy każdej co najmniej bardzo dobrze, każda część to trochę inne wspomnienia. Można się czepiać różnych szczegółów w każdej z nich, ale żeby dissować którąkolwiek, że ssie paukę to IMO gruba przesada. Jednak tak jak w przypadku Metroida, 2D > 3D. Cisnę teraz w Oracle of Seasons i O JEZU JAKIE TO DOBRE Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2016 No jasne, że 2d>3d. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 No jasne, że 2d>3d. No chociaż w tym jednym się zgadzamy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Heviro (Fanboy BDG) 155 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Da się grać w WW bez Padleta? Bo rozwaliła mi się koncówka od ładowarki a chętnie wziałbym sie za WWHD a mam dokupionego wiupada Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Da się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
decoyed 707 Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Jestem juz w Tower of the Gods. Jest lepiej jezeli chodzi o poziom dungeona. Spodobal mi sie wstep, gdzie "parter" swiatyni pokonuje sie lodka. Cytuj Odnośnik do komentarza
chrno-x 901 Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Jestem juz w Tower of the Gods. Jest lepiej jezeli chodzi o poziom dungeona. Spodobal mi sie wstep, gdzie "parter" swiatyni pokonuje sie lodka. Szkoda właśnie że tego elementu nie zaimplementowali na większą skale w jakimś dungeonie bo element nader ciekawy. Kto wie może nawet coś takiego planowali. W końcu do Wind Waker'a nie trafiły dwa dungeony, które później przerobili i wrzucili do Twilight Princess. Cytuj Odnośnik do komentarza
decoyed 707 Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Ale to zbieranie Triforce Shardow monotonne. Musze sobie zrobic kilka dni przerwy bo nie dam rady. Zdobylem power bracelets i iron boots. Na dzisiaj wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi