Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Robert Kubica - wiadomości, plotki i pogaduszki.

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Wyświetleń 224,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Australia 25 marca 2018, niedziela. Zostało 30 minut do rozpoczęcia wyścigu.Nico stoi w garażu williamsa i gwizdając pod nosem robi kawe.-Aj,cwaj,draj... chyba wystarczy. No dobra dam jeszcze dziesięć

• ;)

Opublikowano

Macie purystyczne świnki : rajd Ronde di Andora. 

Edytowane przez da$io

Opublikowano

Rajd Ronde di Andora na którym nasz kierowca ledwo uszedł z życiem. 
Co niewiele zmienia. 

Edytowane przez da$io

Opublikowano

Ciekawe czy jakby Lewandowski grając na hali złamał sobie piszczel w 25 miejscach, to czy też byś go nie szanował jako Człowieka 

Opublikowano

Rozum podpowiada, ale możesz nie kojarzyć tej zdolności.

Opublikowano

:pawel:

Zakaz gry we wszelkich rozgrywkach amatorskich i tym podobnych rozrywkach ze względu na mozliwość złapania kontuzji to podstawowy zapis w kontraktach w sportach drużynowych. Nawet jakoś na dniach czytałem o piłkarzach takich jak Edgar Davids, którzy nie respektowali tego zapisu i grywali z dzieciakami na ulicy. Sam miałem taki zapis w kontrakcie za tysiąc złotych na ogórkowym poziomie, a co dopiero Lewandowski xd

Opublikowano

No ok, ale trochę śmiesznie, że tak się spinasz na temat papierka, którego nigdy w życiu na oczy nie widziałeś

Opublikowano
2 minuty temu, Yakubu napisał:

No ok, ale trochę śmiesznie, że tak się spinasz na temat papierka, którego nigdy w życiu na oczy nie widziałeś

Ja się nie spinam, wyprowadziłem cię z błędu po prostu, a ty z przyjaciółką wyjechałeś.

W F1 taki zapis chyba nie jest zbyt popularny, o ile w ogóle istnieje, bo choćby Hamilton między wyścigami i podczas przerw dużo śmiga na motocrossie.

Opublikowano

Jak już zacząłeś personalnie muszę Ci odpowiedzieć: Ty idź na powrotroberta tam będziesz bezkrytycznie klękał przed mistrzem. 

Opublikowano

też nie wiem ale przestańcie śmiecić w temacie ok?

Opublikowano

@da$io ale wiesz ze Robert startujac w rajdach podnosil swoje umiejatnosc. Kiedys mowi ze dzieki temu lepiej zarzadzal oponami w wyscigal bedac w Reno ;) A gdyby barierka nie byla wadliwa to nie wbilaby sie do samochodu tylko zamortyzowala uderzenie.

ciekawe kiedy to info o dtm bedzie 

Edytowane przez Szymek

Opublikowano

Ostatnio nie po drodze mi śledzenie info o Robercie więc wiemy kiedy dowiemy sie o konkretach dot. DTM?

Edytowane przez Kron997

Opublikowano

Dowiemy się kiedy się dowiemy, czyli wtedy kiedy będzie oficjalna informacja - parafrazując Roberta.

Opublikowano

To juz jest przeglupie. Nawet go tam jeszcze nie ma (i nie wiadomo czy w koncu bedzie).
Jednak pokazuje potencjal marketingowy Roberta.