Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wiedźmin 3: Dziki Gon

Featured Replies

Opublikowano

ograłem na xboxie Zabójcy Królów i wbiłem calaczka

Achiw za kościanego pokera dostatecznie mnie zniechęcił po wielu próbach zdobycia go, a dużo do calaka też mi nie brakowało. :frog:

Jak zwykle przed wyczekiwaną premierą wmawiam sobie, że zdobię WSZYSTKO, gdy już dorwę grę w swe łapska, ale znając życie i brak czasu na granie będzie jak zawsze. :reggie:

Edytowane przez Humulin

• Odpowiedzi 12,1 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Pierwszy? Przepraszam, ale musze wam to zrobić.  Łatka sie sciąga, a w tle leci soundtrack. Za chwile kotary zasłaniam, a browar z sokiem malinowym nalany, drugi bo jednego już walnąłem z wrażen

• Pogralem troche godzin i nie dam rady wiecej. Krotko mowiac,gra jest do bani i prze hype'owana cos w stylu Watch_Dogs(chociaz dobrze sie tam bawilem).   Gram na PC i podczas wiekszej rozroby gra gub

Opublikowano

Heh co do tego achivu to miałem zwykły fart ale fakt, łatwo nie było żeby to wbić :D tylko to stare dzieje bo xboxa już nie mam :)

Opublikowano

Ficuś - jak ty w większości grasz w indyki na vicie, to może tobie nie robi różnicy grafika

ale niektórzy chcą pograć w prawdopodobnie najlepszego rpg-a ever w możliwie to najładniejszej oprawie

ja po prostu przede wszystkim cenie framerate w grach konsolowych - oczywiscie marze by gra byla sliczna i plynna ale jesli mam wybierac brzydsza grafe i 30fps niz wodotryski z ciezkimi dropami (jak dotychczasowe buildy tej gry) to bez sekundy wahania biore to pierwsze

Opublikowano

Ficek nie sadze zeby Redzi przesuwali premiere i wydali tak czy tak mocno niedopracowany produkt jak jakies Ubi z Unity.

Zreszta nawet jak build lekko chrupie to bedzie day1 patch, ktory mysle ze poprawi zdecydowana wiekszosc problemow.

Nie sraj żarem, bo i tak bedziesz gral. ;)

Opublikowano

na x360 wydali super port a to byla ich pierwsza gra na konsole, jestem mega spokojny wersja xbona i ps4

mam pc ktory by to lepiej pociagnal ale nie wyobrazam sobie spedziec 200h na taborecie xD #teamkonsole

Opublikowano

to mnie jedynie uspokoja kermit ogladajac te drapujace buildy wieska3 - w2 na x360 nie dosc ze wygladal swietnie to jeszcze dzialal plynnie wiec moze i tutaj ostatecznie bedzie dobrze

Opublikowano

Ty lepiej idź czytać książki i grać we wcześniejsze części, a nie o graficzkę się niepotrzebnie martwisz.

Podziękujesz, gdy przeczytasz/przejdziesz.

Opublikowano

na x360 wydali super port a to byla ich pierwsza gra na konsole, jestem mega spokojny wersja xbona i ps4

mam pc ktory by to lepiej pociagnal ale nie wyobrazam sobie spedziec 200h na taborecie xD #teamkonsole

Całkiem fajny port. Jednakże pojawiły się "błędy techniczne" dosyć spore wg mnie, w 2 miejscach gdy walczyło się za pomocą petard (Walka za pomocą mieczy/sztyletów była ok). Najlepsze jest to że zauważyłem je tylko w ścieżce Roche'a. 

Opublikowano

Błędów w dwójce nie zauważyłem, obie ścieżki bez problemu poszły, i również jestem spokojny o grę.

Mam nadzieję, że wkrótce jakąś mniejszą wersję konsoli M$ zaprezentuje, bo aktualna za duża dla mnie...

Opublikowano

to mnie jedynie uspokoja kermit ogladajac te drapujace buildy wieska3 - w2 na x360 nie dosc ze wygladal swietnie to jeszcze dzialal plynnie wiec moze i tutaj ostatecznie bedzie dobrze

Przecież oni dokonali już bardzo dużo pod względem optymalizacji, myślę że nie ma się co martwić ;)

Przez miesiąc sprawili, że Wiedźmin 3 na tej samej konfiguracji z 30 klatek i 1080p na detalach wysokich, przeskoczył na 60 klatek, 1080p i detale ultra. 

Opublikowano

Przez miesiąc sprawili, że Wiedźmin 3 na tej samej konfiguracji z 30 klatek i 1080p na detalach wysokich, przeskoczył na 60 klatek, 1080p i detale ultra. 

źródło? myslalem ze jeszcze nie wyprodukowali kompa do 60 klatek, 1080p i detali ultra

Opublikowano

Macio - miałeś na myśli 1080p 60fps pc high chyba?

na ultra zdaje sie wymagań jeszcze nie podali?

Opublikowano

Błędów w dwójce nie zauważyłem, obie ścieżki bez problemu poszły, i również jestem spokojny o grę.

Mam nadzieję, że wkrótce jakąś mniejszą wersję konsoli M$ zaprezentuje, bo aktualna za duża dla mnie...

Kryjówka królobójców. Walka z golemem za pomocą petard zamienia się w "pokaz slajdów". Pojawia się ikona symbolizująca "wczytywanie"

Kolejny problem z petardami jest w Akcie III (początek, przed wejściem do Loc Muinne) walka z krabopająkiem.

Opublikowano

Podczas wymienionych walk nie miałem żadnych pokazów slajdów, miałem raz podczas

walki we mgle pod koniec

ale to po drugim podejsciu się nie powtórzyło :)

Edytowane przez Myriu

Opublikowano

Podczas wymienionych walk nie miałem żadnych pokazów slajdów, miałem raz podczas

walki we mgle pod koniec

ale to po drugim podejsciu się nie powtórzyło :)

U mnie tylko w tych miejscach które wymieniłem (zawsze). Gra zainstalowana na dysku. Reszta pojedynków za pomocą petard jest ok. 

Opublikowano

źródło? myslalem ze jeszcze nie wyprodukowali kompa do 60 klatek, 1080p i detali ultra

Macio - miałeś na myśli 1080p 60fps pc high chyba?

na ultra zdaje sie wymagań jeszcze nie podali?

Info z PCLaba (pierwsze z brzegu). 

http://pclab.pl/news62677.html

Jasne, że potrzeba tutaj absolutnie topowych części, ale dalej te grę optymalizują ;)

Wiedźmin 3: Dziki Gon zapowiada się na wymagającą sprzętowo grę, ale najświeższe doniesienia z serwisu Gamestar nastrajają bardzo pozytywnie do optymalizacji. Okazuje się, że jesteśmy w stanie osiągnąć na Core i7-4790 i GeForce’ie GTX 980 praktycznie stałe 60 klatek na sekundę w rozdzielczości 1920 x 1080 pikseli oraz ustawieniach „Ultra”, włącznie z aktywowanym Nvidia HairWorks. Jest to znaczna poprawa w stosunku do buildu testowanego przez dziennikarzy w styczniu 2015 roku. 

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

Ile te topowe części kosztują? :reggie:

Opublikowano

Jezu dajcie spokoj juz z tymi kompami. Graficzka graficzka graficzka i walki kto ma wiecej pikseli. Wstydzcie sie (pipi)a. "Konsolarze". Pfu.

Opublikowano

No o to mi chodziło. Wolę grać prawilnie na konsoli w gorszej oprawie za półtora tysiaka, niż babrać się z pc bieda race.

Oby tylko fabuły nie skaszanili w jakiś sposób. :/

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Ja ze swoim PC jestem w separacji bo mi nie daje tyle przyjemności co na początku związku :)

Z tego co mówią to wątki poboczne są rozległe i dobrze się wplatają w główny.

Opublikowano

Kryjówka królobójców. Walka z golemem za pomocą petard zamienia się w "pokaz slajdów". Pojawia się ikona symbolizująca "wczytywanie"

Kolejny problem z petardami jest w Akcie III (początek, przed wejściem do Loc Muinne) walka z krabopająkiem.

Nie zauważyłem tego u siebie, z płyty grałeś, czy z dysku?Jedyny negatyw, który mi się rzucił w oko, to rozpikselowane smugi ognistych strzał podczas większych potyczek- tragedia.

Opublikowano

Nie zapominajcie ze W2 na 360 wyszedl rok po wersji na pcty, teraz REDzi robia 3 wersje gry jednoczesnie. W framerate na poziomie konsolowego w2 nie wierze, a producenci po premierze liczbe klatek raczej rzadko naprawiaja. 

Edytowane przez ssxx1

Opublikowano

cdp wtedy < cdp teraz

na sama kampanie reklamowa daja wiecej siana jak na cala produkcje wieska 2

poza tym terazniejsze konsole to praktycznie pecety, piszac pod xbona uzywaja tych samych sterownikow dx11 ktore maja na pc, mowili o tym w wywiadzie ze bardzo im to upraszcza prace