Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wiedźmin 3: Dziki Gon

Featured Replies

Opublikowano

W przypadku Xone w PL nie trzeba się martwić, że na premierę sklepy wyprzedadzą grę :D

no nie wiem, wczoraj jak kupowałem DS2 to w MM w którym byłem mieli tylko jeden egzemplarz na XONE, 10 na PS4 i 10 na PC

• Odpowiedzi 12,1 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Pierwszy? Przepraszam, ale musze wam to zrobić.  Łatka sie sciąga, a w tle leci soundtrack. Za chwile kotary zasłaniam, a browar z sokiem malinowym nalany, drugi bo jednego już walnąłem z wrażen

• Pogralem troche godzin i nie dam rady wiecej. Krotko mowiac,gra jest do bani i prze hype'owana cos w stylu Watch_Dogs(chociaz dobrze sie tam bawilem).   Gram na PC i podczas wiekszej rozroby gra gub

Opublikowano

Może po prostu zamówili znacznie mniej na XO niż na pozostałe platformy. ;)

Opublikowano

zamówili jedną bo pytałem o nią gościa z obsługi i on mi ją znalazł, nie zdążyli ich na półki wystawić :D

Opublikowano

Czyli 19 maja leniwie pandy prawilnie będą grać, gdy ogary, które zechcą zagrać w to na xbąku będą latać od sklepu do sklepu i wyrywać sobie z rąk gierki :)

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

chyba ze wersji na XO w ogole nie zamowia do sklepu jak w przypadku Media Expert we Wrocku i Dying Light w dniu premiery xD

Opublikowano

Media Experty, EuroRTV i Neonety, to generalnie patologia w kwestii gierek. Przynajmniej z mojego doświadczenia. MM radzi sobie lepiej.

Opublikowano

nowy wywiad: Talk About Gameplay, Graphics, Ps4, Xbox One and PC Differences & Much More

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Ja yebie, + 10000 do hajpu. :ohboy:

Ta gra będzie tak piękna, że aż się rozpłakałem słuchając tych gości, gdy opowiadali np. o tym co jeszcze poprawili po ostatnim hands-onie. :obama:

Opublikowano

sQZ4VJV.gif

:banderas:

Najbardziej ciesza mnie jednak wczesniejsze doniesienia ze system walki zostal mocno usprawniony, w 2jce juz mi sie podobal (nie byly to soulsy ale bylo okej) wiec az mnie rzuca jak sobie pomysle co bedzie w 3jczce.

Niech pokaza jakis dlugi gameplay jeszcze bo pekne przez to oczekiwanie, jeszcze poltora miesiaca! I need my monthly Witcher fix, I need it in my veins.

Opublikowano

Kermit: no jak się mieszka na jakiejś wsi typu Wrocław, to może i nie mają tam gierek ;)

Myślę, że nie będzie źle. MM rzut klapkiem od domu.

Opublikowano

Polecam sklep Power play, mają swoje punkty na śląsku, ale o ile wiem to prowadzą aukcje internetowe. Ja se już swoją zamówiłem, nie powiem wam dokladnie, w który dzien odbiore swoją kopie, bo nie chce im narobić kłopotów :D

To co sie tam dzieje odnosnie  dostępnośni nowych gier i cen, to ja nawet nie

Edytowane przez Andżej

Opublikowano

Podobno w poniedziałek ma być coś nowego, ale nie wiadomo co.

Opublikowano

podaj source

Opublikowano

nie gralem w jedynke i dwojke. nie zagram pewnie bo mam za slabego kompa i ps4.

duzo strace?

Opublikowano

duzo strace?

W zasadzie to nie, gra jest jakby zamkniętą całością i jeżeli masz wiedzę książkową, to ogarniesz temat bez problemu. 

Gorzej jak siadasz do tego bez żadnych podstaw, wtedy umyka większość klimatu i smaczków, które są w świecie Sapkowskiego absolutnym fenomenem. 

Opublikowano

duzo strace?

Oczywiście, ominą Cię dwie świetne gry. 

Opublikowano

Dla dwójki możesz wyrwać używanego x360 za 200zł. Przy okazji ograsz inne xboxowe exy :)

Co do jedynki to musisz serio mieć pieca z lat 90-tych skoro mówisz, że ci nie pójdzie xD

Opublikowano

jedynka to optymalizacyjna sra,czka, na swoim lapku pocinalem w max payne 3 a wiedzmin 1 spadal do 20fps w miescie nawet jak cialem detale

Opublikowano

No jedynka jest tragicznie zoptymalizowana, ta gra nie chodzi na wielu konfiguracjach, technicznie to potworek niestety :/

Opublikowano

podaj source

Jakiś RED na ich g.ównianym forum coś pisał, ale już tego nie znajdę.

Podobno może chodzić o te IGN first, pisali na swoich tweetach, że jadą do warszawy.

Edytowane przez McDrive

Opublikowano

W życiu nie obejrzę pierwszych 15 minut. :D

Dowiem się co tam jest jak sam zagram. 

Opublikowano

w dupe se wsadzcie pierwsze 15 minut :/

Ale gify sobie chociaz zobaczmy:

UfkilSG.gif

:banderas: