Skocz do zawartości

Wiedźmin 3: Dziki Gon

Featured Replies

• Odpowiedzi 12,1 tys.
  • Wyświetleń 959,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Pierwszy? Przepraszam, ale musze wam to zrobić.  Łatka sie sciąga, a w tle leci soundtrack. Za chwile kotary zasłaniam, a browar z sokiem malinowym nalany, drugi bo jednego już walnąłem z wrażen

• Pogralem troche godzin i nie dam rady wiecej. Krotko mowiac,gra jest do bani i prze hype'owana cos w stylu Watch_Dogs(chociaz dobrze sie tam bawilem).   Gram na PC i podczas wiekszej rozroby gra gub

Opublikowano

W życiu nie obejrzę pierwszych 15 minut. :D

Dowiem się co tam jest jak sam zagram.

Możesz śmiało. Praktycznie nie ma spoilerow.
Opublikowano

obejrzałem tylko fragment i wyłączyłem, bardzo fajnie to wygląda, ale ta gra będzie dobra :)

to z pc było zapewne?

Opublikowano

Głos Geralta miodny. 

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Smialo mozna ogladac, nic ciekawego tam nie ma. Poza wyje.bana grafika :P

Opublikowano

Ło luju :obama:

Opublikowano

Suteq - a ty na czym masz zamiar ograć Witchera?

Opublikowano

Na konsoli. Czekam w sumie do premiery z zakupem platformy. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

IGN i ich debilne filmy. Jak można stworzyć cały program oparty na pierwszych minutach z gier.

Opublikowano

ponad 6 tygodni, a nie niecały miesiąc...

faktycznie, zbyt optymistycznie to ująłem. no dobra, niech będzie PRAWIE niecaly miesiąc ;)) w zyciu chyba nie mialem takiego cisnienia na gry telewizyjne, jak za spawą trzeciego wiesława

Opublikowano

Nie obejrzałem jeszcze całych piętnastu minut... Ale to już jest się stało oficjalne - omamusiualetagrarozkurwi :banderas:

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

To nie jest nawet pierwsze 15 minut, bo na początku ma być chyba przecież ten tutorial w Kaer Morhen.

Przeleciałem pobieżnie wideo i praktycznie wszystko było na jakiś trailerach (gryf atakujący tego schowanego pod wozem chłopka, trochę jazdy z Vesemirem na koniach i bitka z ghulami/bandytami).

Mega wrażenie robi oprawa audio, te wszystkie odgłosy środowiska mnie dosłownie rozwalają.

Opublikowano

Nie mogę się doczekać, gdy będę ich słuchać na moim kinie domowym. :obama:

Fabuły tam tyle, co nic. Jedynie rozmowa z Vesemirem na początku, później już wszystko było pokazane. Pokręcił się po okolicy i tyle, ale przy okazji widać jak bardzo rozbudowany jest system walki - finishery, kontry, uniki, znaki, walka z konia, do tego jeszcze kusza, pewnie też bomby/pułapki/sztylety(?)... 

Widać jak bardzo będzie można zatonąć tam w pobocznych aktywnościach: mapa dosłownie zayebana znakami zapytania, plus questy z tablicy, główne i cholera wie co jeszcze. 

Opublikowano

Ale to będzie dobre byle do maja.Tylko gdzie dorwać w dzień premiery oto jest pytanie.

Opublikowano

Obejrzałem fragmentami i bardzo mi się podoba jak roślinność buja się na wietrze + szum wiatru, uwielbiam takie smaczki.

Opublikowano

Gra ofc na PC? 

Bo wątpię aby to był Xbone. :P

Opublikowano

gify pewno z pc

te chlapnięcie juchy przy dekapitacji <3

Opublikowano

Z tego co czytalem na forum wiedzmina to gameplay z Pc. Jakby tak gra wygladala na konsolach to byloby swietnie.

Opublikowano

Na pewno PC, ale i tak jestem spokojny o wersję konsolową. 

W jednym z ostatnich wywiadów twórcy powiedzieli, że tak na dobrą sprawę, do to tej pory nic jeszcze nie wiedzieliśmy :obama: , a i nie przeczyli, gdy była mowa o jakichś epickich momentach/bitwach w które będzie zamieszany Geralt...

Aby do maja, reszta gier znowu przestanie się liczyć.

tumblr_inline_n1j6hxPOKl1s296bq.gif