Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wiedźmin 3: Dziki Gon

Featured Replies

Opublikowano

Yup, jak odpalasz grę na steam to uplay Ci się instaluje i automatycznie odpala przy uruchamianiu. 

Wniosek? Nie kupować gierek Ubi. :Coolface: 

• Odpowiedzi 12,1 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Pierwszy? Przepraszam, ale musze wam to zrobić.  Łatka sie sciąga, a w tle leci soundtrack. Za chwile kotary zasłaniam, a browar z sokiem malinowym nalany, drugi bo jednego już walnąłem z wrażen

• Pogralem troche godzin i nie dam rady wiecej. Krotko mowiac,gra jest do bani i prze hype'owana cos w stylu Watch_Dogs(chociaz dobrze sie tam bawilem).   Gram na PC i podczas wiekszej rozroby gra gub

Opublikowano

Ja w chce to zagrać gra na ps4 wygląda o wiele lepiej niż zakładałem . Nie mogę się doczekać tego tytułu. Jak podkręcili walkę z 2 to będę  wniebowzięty niczym arabski  bombowiec- zamachowiec  :fsg: .. Szkoda ,żen przeniosę save'ów z  PC , ale co tam . Dawać świat dawać przygode!

co do  Ubi: zawsze można pójść w Zatokę. Bo przecież beta testy  i tak powinny być darmowe.:)   

Edytowane przez Heviro (Fanboy BDG)

Opublikowano

b677qch.gif

:omg:

Szczęki na glebie właśnie szukam.

zazwyczaj omijałem szerokim łukiem materiały z yt, które są tu wrzucane

Opublikowano

-dopiero teraz w domu an spokojnie obejrzalem ten gameplay, widac troche popap ale biedy nie ma

-jakosc video jest slaba, nawet napis "galop" jest nie wyrazny, jakby share playem nagrywane czy co

-podczas galopu koniem wyglada jakby spadal fps, chyba ze to wina nagrania

-nie ma animacji jak otwiera skrzynie

-wlosy gerarda faluja gdy sei rusza

-jakas tam fizyka przy wybuchach jest

=fajnie ruszaja sie drzewa pod wplywem wiatru

polska wersja daje rade "czary (pipi), ten (pipi) czaruje" ;d

jak dla mnie jest bardzo dobrze, szkoda ze jakosc video kiepska

downgorad teraz popap   :sorcerer:

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

-wlosy gerarda faluja gdy sie rusza

Gerrard z Rivii Liverpoolu

78jEPqo.png

Opublikowano

-wlosy gerarda faluja gdy sie rusza

Gerrard z Rivii Liverpoolu

E no Bansai stać Cię na lepszy masking  :sorcerer:

Opublikowano

@Starh

Gralem z Masorzem w wormsy i troche wypilem wiec tak bez weny.

Tak jak myslalem, ludzie z lupami nie zawiedli:

sJRK9da.jpg

O JESU JAKI DOWNGORAD :dynia:

Opublikowano

Oni nadal uważają, że VGX wyglądało lepiej niż SoD czy nawet zeszłoroczny build E3  :woot:

Nie pogadasz z typami - widzieli 30s "gameplay'u" na trailerze i porównują teraz to z każdym nowo wypuszczonym screenem czy materiałem z rozgrywki.

PS 

Dałbym plus'a za "Gerrada" ale ni mam już :( 

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Fanek mistrzem trollongu

Opublikowano

Grass shitstorm na forum CDP przechodzi już granicę dobrego smaku. Gdzie nie zajrzeć, to hejt na graficzkę i co chwile płacz, jak bardzo Redzi mają ich w odbycie, kłamcy i zbrodniarze.

Dobrze, że tutaj nie płaczemy nad zmienionymi modelami trawki względem trailera sprzed dwóch lat.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Tutaj ludzie wzięli by na klatę co by im nie dano.

Tutaj Hardline I watch dogs to świetne gry :)

Przecież tacy pecetowcy mają prawo być zawiedzeni! bo może być, że wersja PC nie będzie ładniejsza od konsolowej tak jak być powinno :)

Edytowane przez TrueGrand

Opublikowano

Tutaj duża większość kładzie lachę na takie dno i pięć metrów mułu jak WD czy jakieś Hardliny.

Tutaj większość, mimo różnic w wyborze platformy, ma zdrowe podejście do gier, dlatego można tu normalnie dyskutować o grze, a nie tylko skupiać się na roszczeniach i narzekaniu nad niespełnionymi wyobrażeniami jakiejś gry, nierzadko podyktowane stereotypem murzyna blacharza, który zawsze widzi wiatr w oczy i faworyzowanie białych konsol.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Wiedźmin zapowiada się na PS4 wyborniez a nabijanie się z entuzjastów porównujących jak to piszą niektórzy źdźbła trawy z lupą jest dziwne i świadczy o młodym wieku autora.

Kiedyś konsole nie były w prawie każdym domu, spotykaliśmy się z kumplami na lanach w garażach pół nocy robiąc testy na różnych konfigach w Quake 2 na ilość FPS.

Może dla młodszego pokolenia wydaje się to dziwne, ale wygrać z kumplem o 8 FPS było bezcenne.

Drugie pół nocy porównywalismy "niewidoczne" różnice w detalach pomiędzy Riva TNT Vanta a Ultra! kto tego nie przeżył nigdy nie zrozumie.

Opublikowano

Czyli już wtedy graliście w grafikę, a nie gry.

To na prawdę wiele tłumaczy. :dynia:

Opublikowano

Czyli już wtedy graliście w grafikę, a nie gry.

To na prawdę wiele tłumaczy. :dynia:

Wtedy mieliśmy skilla który dla ciebie jest abstrakcją.

Brood war, Quake

W domu graliśmy a kompy nie były zamykane bo ciągle coś się tam zmieniało, pisze co robiliśmy na weekendowych lanach :)ale tam też znajdowalismy czas na grę i to na bardzo wysokim poziomie.

Grafika jest cholernie ważna i jestem w 7 niebie, że zagram w pięknego wiedzmina na PLAYSTATION 4!

Ty nie?

Opublikowano

Wiedźmin zapowiada się na PS4 wyborniez a nabijanie się z entuzjastów porównujących jak to piszą niektórzy źdźbła trawy z lupą jest dziwne i świadczy o młodym wieku autora.

Kiedyś konsole nie były w prawie każdym domu, spotykaliśmy się z kumplami na lanach w garażach pół nocy robiąc testy na różnych konfigach w Quake 2 na ilość FPS.

Może dla młodszego pokolenia wydaje się to dziwne, ale wygrać z kumplem o 8 FPS było bezcenne.

Drugie pół nocy porównywalismy "niewidoczne" różnice w detalach pomiędzy Riva TNT Vanta a Ultra! kto tego nie przeżył nigdy nie zrozumie.

Kwestia towarzystwa, z moich znajomych tylko kilka osób miało kompletnego bzika na punkcie fps-ów, objawiło się to przede wszystkim przy wejściu na rynek kart voodoo, później jakoś to się tak rozpędziło, że i tak człowiek musiał zrobić upgrade, żeby pograć na czymkolwiek nowszym.

Zabawa z lupą w porównywanie grafiki to niestety domena młodego pokolenia. takie czasy.

Wtedy mieliśmy skilla który dla ciebie jest abstrakcją. 

Brood war, Quake 

Ja grałem w Wolfenstein, Doom, Heretic, Dark Forces, Quake to była już zabawa dla młodego pokolenia.

Edytowane przez Andreal

Opublikowano

No ja zagram w najbrzydszego Wiedźmina na Xbąku, ale ryra mnie grafika, a że nie mam abstrakcyjnego skilla (dziękuję za uświadomienie, które wystosowałeś po moich dwóch postach, szybki jesteś kolego), to najważniejsze będą dla mnie fabuła i klimat w tej grze.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Super, a moze teraz wrocimy do gadaniu o grze albo czytania ksiazek Sapkowskiego, a nie bedziemy sie rozczulac ze komus chodzil Quake 2 bez textur w 30 fps na GForce 2?

Nie jestem zaskoczony wersja na PS4 bo od poczatku wiedzialem ze Redzi nie dadza z tym ciala. Gra prezentuje sie przeslicznie, jest klimat, a co najwazniejsze rozbudowane elementy RPG czy questy ktore stawiaja nowego Wieska o kilka poziomow wyzej od ostatnieog Dragon Age.

Opublikowano

Juz grajac w Wiedzmina 2 na X'a zachwycalem sie tym jak wygladal las - potrafilem przez dobre pol godziny bez celu biegac i podziwiac widoki. Od trzeciego Wiedźmina nie oderwe sie chyba przez pare miesiecy. Gameplay z ps4 tylko mnie utwierdzil, ze jest na co czekac. Oczywiscie w dzien premiery i kolejny siedze w pracy do 21:00 :whyyy:

Opublikowano

stawiaja nowego Wieska o kilka poziomow wyzej od ostatnieog Dragon Age.

Wiesław zawsze w tyle zostawiał DA. Nie było nawet sensu porównywać.