Opublikowano 3 czerwca 20159 l ten quest z pijakiem to skąd sie bierze? bo chyba nie spotkałemPatrzyłeś tablice w Oxenfurcie? Edytowane 3 czerwca 20159 l przez Hum
Opublikowano 3 czerwca 20159 l hehe Pany spokojnie. Jeszcze jak na forum o grach zaczną mnie swatać to serio zwariuję To nie jest zwykłe forum o grach.
Opublikowano 3 czerwca 20159 l Świetna historia Marczello. Nic tak nie łączy dwojga młodych ludzi jak Wiedźmin, więc jeżeli nie masz obecnie nikogo, to kwiatek się tamtej Pani należy, jak nie dwa.
Opublikowano 4 czerwca 20159 l New game + wydaje się być niedaleką przyszłością http://www.reddit.com/r/witcher/comments/38feow/new_game_confirmed_from_files_of_nilfgaardian/
Opublikowano 4 czerwca 20159 l Ogolnie ten bug z XP troche popsol mi gre bo lubie lizac wszystkie sciany i wymaxowac postac i teraz tylko zachodze w glowe ile lvl mi ucieklo? Dobrze ze z Wieskiem nie bede mial problemu przejsc gre jeszcze kilka razy, juz teraz planuje nastepne przejscie na najwyzszym poziomie trudnosci, a potem pewnie jeszcze z jedno juz na najnizszym zeby przetrwac do pierwszego DCL
Opublikowano 4 czerwca 20159 l 14 milionów dolarów z czego przez obsuwy pewnie dodatkowe 2-3 miliony. Dla porównania niedokończony Wiedźmin 2 kosztował ich 10 milionów zielonych. Powiało chłodem.
Opublikowano 4 czerwca 20159 l za niektóre questy poboczne są tylko same goldy bez expa? na razie exp leci za większość questów wiec chyba ok Edytowane 4 czerwca 20159 l przez Fanek
Opublikowano 4 czerwca 20159 l Odrin jest wszędzie. Podróżnik i zdobywca żadnej beczułce nie przepuści ! Swoją drogą co do wyboru triss czy yen Ja wybrałem Yen. Ona nie jest zołzą a zwyczajną kobietą która boi się związku. To co się dzieje po quescie z dzinem jak wybierasz yen to po prostu poezja. Sorry ale triss to dziwka która chciała geralta dla siebie i kłamstwem omamiła kiedy miał amnestię. Yen z Geraletm na końcu to autentycznie jedyne dobre zakońćzenie. Ich miłość jest wielka a teksty jakie potem padają uwidaczniają dojrzały związek dwojga ludzi. Triss jest niedojrzałą emocjonalnie mimozą która dla geralta zrobi wszystko a yen silną kobietą która wie czego chce. Wybrałem tak jak w życiu bym wybrał
Opublikowano 4 czerwca 20159 l Skonczylem wlasnie najlepsza gre w moim zyciu. Poczekam na te wszystkie dodatki i pacze i zabieram sie za najwyzszy poziom trudnosci, duza jest roznica miedzy trzecim a czwartym? 13/10
Opublikowano 4 czerwca 20159 l Czy to ja tylko tak lamię czy walki na poziomie "krew, pot i łzy" są tak wymagające? Próbuję oszczędzić porońca i yebane upiory szarżują tymi kombosami wgniatając w podłogę moje 19letnie doświadczenie z grami
Opublikowano 4 czerwca 20159 l Na początku może być ciężko. Później robi się o wiele łatwiej. Ani razu nie używałem olei ani mikstur.
Opublikowano 4 czerwca 20159 l Lamisz, gram na najwyższym poziomie i miałem problem tylko z jednym bossem pod koniec gry.
Opublikowano 4 czerwca 20159 l Mam dopiero 5 poziom. Zastanawiam się czy nie przypakować, bo jak na razie walki bywają mordercze.
Opublikowano 4 czerwca 20159 l Wezyr, najpierw pozwiedzaj, wyzbieraj kamienie mocy, podpakuj queen i aksji czym dalej tym jest latwiej. No i obowiazkowo poszukaj sobie rynsztunku wiedzminskiego.
Opublikowano 4 czerwca 20159 l Odnośnie trudnego bosa bliżej końca - Na niego dobra jest rozwinięta szermierka. Znakami niewiele można mu zrobić. Edytowane 4 czerwca 20159 l przez Hum
Opublikowano 4 czerwca 20159 l Mozna mu zrobic bardzo duzo, rozwiniete quen odbija obrazenia, w secie gryfa koles zabija sie sam.