Opublikowano 16 listopada 202416 lis 4 minuty temu, Paolo1986 napisał(a): Ale mówimy tutaj o grze, a nie książkach No ale ciężko grając w grę nagle zapomnieć to co się działo w książkach
Opublikowano 16 listopada 202416 lis 35 minutes ago, tjery said: Może gdybym nie czytał książek i na podstawie samej gry to tak, ale mając z tyłu głowy książki to tylko Yen Czytając książki to jeszcze bardziej. Przecież ona w książkach jest jeszcze gorsza niż w grach. Będąc z Geraltem rżnie się z innym i to jest ok. Ale jak on miał dość jej pojebania to wielkie mecyje. Serio, jeżeli mam pokazać palcem jakieś toksyczne babsko czy to w literaturze czy to w filmie, to obok Izabeli Łęckiej to byłaby to właśnie Yennefer
Opublikowano 16 listopada 202416 lis Ło ku..czka po co ja zajrzałem w ten temat, teraz mam ochotę pobrać kolejną grę na którą nie mam czasu.
Opublikowano 16 listopada 202416 lis 2 minuty temu, Dalhi napisał(a): Ło ku..czka po co ja zajrzałem w ten temat, teraz mam ochotę pobrać kolejną grę na którą nie mam czasu. You are welcome
Opublikowano 16 listopada 202416 lis Mnie dżenyfer po prostu w grze od początku wkurviała. Swoim wyglądem, gadkami i ogólnie całokształtem. Gry idą swoją drogą, a tam przez całą trylogię była Triss. Zresztą niech ten garbaty mutant wraca na tego swojego konia z rogiem, bo widać to jej pasuje.
Opublikowano 16 listopada 202416 lis Grałem już dwa, no prawie trzy razy, ale ostatniego przejścia na konsoli nie dokończyłem. Zatrzymałem się na początku dodatku Krew i Wino, chętnie bym wrócił, ale nie pamiętam w jakim miejscu mam zapisy na PC i czy w ogóle mam. Tak od początku to chyba nie dam rady, a ostatnie DLC przeszedłem tylko raz dawno temu na PC, chyba zaraz po premierze. Z drugiej strony jakbym trochę modów wrzucił... Kto wie.
Opublikowano 16 listopada 202416 lis 6 minutes ago, Dalhi said: Ło ku..czka po co ja zajrzałem w ten temat, teraz mam ochotę pobrać kolejną grę na którą nie mam czasu. Co Ty powiesz
Opublikowano 16 listopada 202416 lis 21 minut temu, Homelander napisał(a): Czytając książki to jeszcze bardziej. Przecież ona w książkach jest jeszcze gorsza niż w grach. Będąc z Geraltem rżnie się z innym i to jest ok. Ale jak on miał dość jej pojebania to wielkie mecyje. Serio, jeżeli mam pokazać palcem jakieś toksyczne babsko czy to w literaturze czy to w filmie, to obok Izabeli Łęckiej to byłaby to właśnie Yennefer Nieee, ten związek jest niebanalny i na swój sposób przepiękny, świetnie to Sapek oddał
Opublikowano 16 listopada 202416 lis @PiotrekPPodczas pierwszego spotkania z Yen w W3 myślałem, że mam do czynienia z jakąś famme fatale albo kurtyzaną Za to przy pierwszym spotkaniu Triss mocniej zabiło serce Edytowane 16 listopada 202416 lis przez Paolo1986
Opublikowano 16 listopada 202416 lis 3 minutes ago, tjery said: Nieee, ten związek jest niebanalny i na swój sposób przepiękny, świetnie to Sapek oddał Dzięki za coś takiego, serio Ja za każdym razem współczułem Geraltowi tego, że się w niej zakochał.
Opublikowano 16 listopada 202416 lis Eee, Triss to ciepła klucha, dziewczyna, która chciałaby coś więcej, ale Geralt traktuje ją jak psiapsi
Opublikowano 16 listopada 202416 lis @tjeryod Ciebie zależy, jak poprowadzisz relację z Triss Mówię cały czas o grze
Opublikowano 16 listopada 202416 lis Szkoda że nie można powiedzieć dżenyfer baj-baj w stylu Talara, kiedy w Białym Sadzie pojawia się jej garbate dupsko.
Opublikowano 16 listopada 202416 lis 18 minut temu, Donatello1991 napisał(a): Ktoś grał w wersję ps5 I pc? Duża różnica w grafice? Bym napisał wprost, że bardzo duża (szczególnie z modami, ale sam RT + wyższe ustawienia na PC robią niesamowitą robotę), ale znowu będzie, że deprecjonuje konsole, więc tego nie napiszę Wpisz se mnie w wyszukiwarkę we wrzuć screena, wrzucałem tam skriny z W3 po premierze next gen wersji z RT, będziesz mógł sam porównać Edytowane 16 listopada 202416 lis przez tjery
Opublikowano 16 listopada 202416 lis 28 minutes ago, tjery said: Eee, Triss to ciepła klucha, dziewczyna, która chciałaby coś więcej, ale Geralt traktuje ją jak psiapsi Chyba masz za mało wrażeń w prawdziwym życiu, że w grze preferujesz takie wredne babsko, która chce dominować w każdym aspekcie lol
Opublikowano 16 listopada 202416 lis Teraz, Homelander napisał(a): Chyba masz za mało wrażeń w prawdziwym życiu, że w grze preferujesz takie wredne babsko, która chce dominować w każdym aspekcie lol Nie, raczej ich historia z książek zbyt mocno weszła do głowy i Triss w grze jest zupełnie poza kręgiem moich zainteresowań
Opublikowano 16 listopada 202416 lis 2 minutes ago, tjery said: Nie, raczej ich historia z książek zbyt mocno weszła do głowy i Triss w grze jest zupełnie poza kręgiem moich zainteresowań A to racja, ja też zawsze książkowego wyboru dokonywałem. Zawsze z zniesmaczoną miną
Opublikowano 16 listopada 202416 lis No spoko, teraz się życie na gry przekłada. Jak jest na odwrót, to ma się problem z głową. A tak?
Opublikowano 16 listopada 202416 lis Puściłem teraz Keire, już Radowid ją gorąco powita Człowiek sobie biegnie przez las, ciacha wilki, a tu wyskakuje Leszy 10lvl wyższy, sprzedaje Gerwaltowi 2 gongi i trzeba wczytywać grę.
Opublikowano 16 listopada 202416 lis Just now, PiotrekP said: Puściłem teraz Keire, już Radowid ją gorąco powita Człowiek sobie biegnie przez las, ciacha wilki, a tu wyskakuje Leszy 10+lvl, sprzedaje Gerwaltowi 2 gongi i trzeba wczytywać grę. Dlatego ta gra to powinien być action adventure a nie rpg
Opublikowano 16 listopada 202416 lis Żywotność się tutaj nie zwiększała samoczynnie wraz z lvl? Bo na ng+ według statystyk w menu mam tyle samo od dawna.
Opublikowano 17 listopada 202417 lis Przy 1 przejściu żywotność zwiększa się wraz z levelem. Nie wiem, jak na NG+, to jeszcze przede mną