Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wiedźmin 3: Dziki Gon

Featured Replies

• Odpowiedzi 12,1 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Pierwszy? Przepraszam, ale musze wam to zrobić.  Łatka sie sciąga, a w tle leci soundtrack. Za chwile kotary zasłaniam, a browar z sokiem malinowym nalany, drugi bo jednego już walnąłem z wrażen

• Pogralem troche godzin i nie dam rady wiecej. Krotko mowiac,gra jest do bani i prze hype'owana cos w stylu Watch_Dogs(chociaz dobrze sie tam bawilem).   Gram na PC i podczas wiekszej rozroby gra gub

Opublikowano
4 minuty temu, Paolo1986 napisał(a):

Ale mówimy tutaj o grze, a nie książkach:nosacz2:

No ale ciężko grając w grę  nagle zapomnieć to co się działo w książkach ;)

Opublikowano
35 minutes ago, tjery said:

Może gdybym nie czytał książek i na podstawie samej gry to tak, ale mając z tyłu głowy książki to tylko Yen 

Czytając książki to jeszcze bardziej. Przecież ona w książkach jest jeszcze gorsza niż w grach. Będąc z Geraltem rżnie się z innym i to jest ok. Ale jak on miał dość jej pojebania to wielkie mecyje. Serio, jeżeli mam pokazać palcem jakieś toksyczne babsko czy to w literaturze czy to w filmie, to obok Izabeli Łęckiej to byłaby to właśnie Yennefer

Opublikowano

Ło ku..czka po co ja zajrzałem w ten temat, teraz mam ochotę pobrać kolejną grę na którą nie mam czasu.

Opublikowano
2 minuty temu, Dalhi napisał(a):

Ło ku..czka po co ja zajrzałem w ten temat, teraz mam ochotę pobrać kolejną grę na którą nie mam czasu.

You are welcome:nosacz2:

Opublikowano

Mnie dżenyfer po prostu w grze od początku wkurviała. Swoim wyglądem, gadkami i ogólnie całokształtem. Gry idą swoją drogą, a tam przez całą trylogię była Triss. Zresztą niech ten garbaty mutant wraca na tego swojego konia z rogiem, bo widać to jej pasuje.

Opublikowano

Grałem już dwa, no prawie trzy razy, ale ostatniego przejścia na konsoli nie dokończyłem. Zatrzymałem się na początku dodatku Krew i Wino, chętnie bym wrócił, ale nie pamiętam w jakim miejscu mam zapisy na PC i czy w ogóle mam. Tak od początku to chyba nie dam rady, a ostatnie DLC przeszedłem tylko raz dawno temu na PC, chyba zaraz po premierze.

Z drugiej strony jakbym trochę modów wrzucił... Kto wie.

Opublikowano
6 minutes ago, Dalhi said:

Co Ty powiesz

IMG_4047.jpeg

IMG_4046.jpeg

Opublikowano
21 minut temu, Homelander napisał(a):

Czytając książki to jeszcze bardziej. Przecież ona w książkach jest jeszcze gorsza niż w grach. Będąc z Geraltem rżnie się z innym i to jest ok. Ale jak on miał dość jej pojebania to wielkie mecyje. Serio, jeżeli mam pokazać palcem jakieś toksyczne babsko czy to w literaturze czy to w filmie, to obok Izabeli Łęckiej to byłaby to właśnie Yennefer

Nieee, ten związek jest niebanalny i na swój sposób przepiękny, świetnie to Sapek oddał

Opublikowano

@PiotrekPPodczas pierwszego spotkania z Yen w W3 myślałem, że mam do czynienia z jakąś famme fatale albo kurtyzaną:Coolface:

Za to przy pierwszym spotkaniu Triss mocniej zabiło serce:wub:

Edytowane przez Paolo1986

Opublikowano
3 minutes ago, tjery said:

Nieee, ten związek jest niebanalny i na swój sposób przepiękny, świetnie to Sapek oddał

Dzięki za coś takiego, serio :D Ja za każdym razem współczułem Geraltowi tego, że się w niej zakochał. 

Opublikowano

Eee, Triss to ciepła klucha, dziewczyna, która chciałaby coś więcej, ale Geralt traktuje ją jak psiapsi

Opublikowano

A to nie wiem, zawsze mówię jej baj baj we wiadomym miejscu ;)

Opublikowano

Szkoda że nie można powiedzieć dżenyfer baj-baj w stylu Talara, kiedy w Białym Sadzie pojawia się jej garbate dupsko.

Opublikowano
18 minut temu, Donatello1991 napisał(a):

Ktoś grał w wersję ps5 I pc? Duża różnica w grafice? 

Bym napisał wprost, że bardzo duża (szczególnie z modami, ale sam RT + wyższe ustawienia na PC robią niesamowitą robotę), ale znowu będzie, że deprecjonuje konsole, więc tego nie napiszę ;)

Wpisz se mnie w wyszukiwarkę we wrzuć screena, wrzucałem tam skriny z W3 po premierze next gen wersji z RT, będziesz mógł sam porównać

Edytowane przez tjery

Opublikowano
28 minutes ago, tjery said:

Eee, Triss to ciepła klucha, dziewczyna, która chciałaby coś więcej, ale Geralt traktuje ją jak psiapsi

Chyba masz za mało wrażeń w prawdziwym życiu, że w grze preferujesz takie wredne babsko, która chce dominować w każdym aspekcie lol

Opublikowano
Teraz, Homelander napisał(a):

Chyba masz za mało wrażeń w prawdziwym życiu, że w grze preferujesz takie wredne babsko, która chce dominować w każdym aspekcie lol

Nie, raczej ich historia z książek zbyt mocno weszła do głowy i Triss w grze jest zupełnie poza kręgiem moich zainteresowań ;)

Opublikowano
2 minutes ago, tjery said:

Nie, raczej ich historia z książek zbyt mocno weszła do głowy i Triss w grze jest zupełnie poza kręgiem moich zainteresowań ;)

A to racja, ja też zawsze książkowego wyboru dokonywałem. Zawsze z zniesmaczoną miną :D

Opublikowano

Puściłem teraz Keire, już Radowid ją gorąco powita :kaz: 

Człowiek sobie biegnie przez las, ciacha wilki, a tu wyskakuje Leszy 10lvl wyższy, sprzedaje Gerwaltowi 2 gongi i trzeba wczytywać grę. 

Opublikowano
Just now, PiotrekP said:

Puściłem teraz Keire, już Radowid ją gorąco powita :kaz: 

Człowiek sobie biegnie przez las, ciacha wilki, a tu wyskakuje Leszy 10+lvl, sprzedaje Gerwaltowi 2 gongi i trzeba wczytywać grę. 

Dlatego ta gra to powinien być action adventure a nie rpg

Opublikowano

Żywotność się tutaj nie zwiększała samoczynnie wraz z lvl? Bo na ng+ według statystyk w menu mam tyle samo od dawna.