Opublikowano 23 godziny temu23 godz. 14 minut temu, tedi007 napisał(a):Kurde dawno to było, ale z tego co pamiętam w Velen trzeba jednego kupca odblokować, uwalniając go z obozu bandytów, wtedy pojawiał się w jednej z wiosek i sprzedawał kilka kart.Tego już mam zrobionego. Jeszcze była misja dodatkowa gdzie gra się z karczmarzem i to też już mam zrobione. No nic lecę dalej z fabułą może coś jeszcze wpadnie.
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Kilka kart, ktore cudowny przewodnik po gwincie przypisuje do Velen (chyba wlasnie 4) jest do zdobycia w Novigrad.@BRY@NTen przewodnik jest do dupy. Jak gwintowalem z postaciami, z ktorymi nie gralem wczesniej (opcja w dialogach ma wtedy kolor bialy) i wygrywalem od nich karte, to licznik kart od „napotkanych graczy” nie zmniejszal sie. Juz olalem to zbieranie, bo jestem pewien, ze kogos pomine, albo zapomne z kim gralem od kogo co dostalem i doprowadzi mnie to do szalenstwa bo trzeba bedzie zapierdalac do wszystkich ponownie.Jeb*c toGram sobie w gierke powoli, jestem w Skellige i wszystko jest w porzadku.Nie potrzeba mi pelnej kolekcji kart Edytowane 15 godzin temu15 godz. przez Ken Adams
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. No właśnie nie dość, że jest tego dużo to jeszcze można coś niechcący pominąć. Sam Gwint wciąga niesamowicie i w sumie im trudniej tym ciekawiej. Dużo zależy od tego co się wylosuje ale czasem jak się przetrzyma przeciwnika z pewnymi kartami to można wyjść z beznadziejnej sytuacji. W tym Novigradzie też się dużo dzieje. Im dalej tym bardziej rozumiem czemu ta gra była tak wysoko oceniana. Chociaż miała swoje za uszami jeśli chodzi o błędy.
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. No jesli celujesz w platynowa odznake to powodzenia ;)Ja ostatnio robilem trzy(!) zadania poboczne, w ktorych cofalem zapisy z czystej ciekawosci, czy da sie cos zrobic inaczej, uratowac komus zycie a kogos skrocic o glowe etc. i kilka spraw niejasnych mam rozgrzebane w myslach caly czasA najlepsze bylo zadanie z wilkolakiem w ogrodzie, bo zmienilem zdanie ze nie chce zeby bylo jak zycie napisalo a pozniej sie okazalo, ze to wszystko na nic bo i tak zrobilem jak zrobilem na poczatku, bo zlym okazal sie wilkolak i zycie mialo racje znowuKapitalna gierka
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Też tak mam, że zastanawiam się co by było jakbym wybrał inną opcję dialogową. Tym bardziej, że często widać konsekwencje wyborów nawet po jakimś czasie. No i cały czas są jakieś nawiązania do książek, jak np. po skończonym zdaniu z Baronem, Geralt mówi o wybraniu mniejszego zła jak w opowiadaniach.