Opublikowano 13 godzin temu13 godz. 14 minut temu, tedi007 napisał(a):Kurde dawno to było, ale z tego co pamiętam w Velen trzeba jednego kupca odblokować, uwalniając go z obozu bandytów, wtedy pojawiał się w jednej z wiosek i sprzedawał kilka kart.Tego już mam zrobionego. Jeszcze była misja dodatkowa gdzie gra się z karczmarzem i to też już mam zrobione. No nic lecę dalej z fabułą może coś jeszcze wpadnie.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Kilka kart, ktore cudowny przewodnik po gwincie przypisuje do Velen (chyba wlasnie 4) jest do zdobycia w Novigrad.@BRY@NTen przewodnik jest do dupy. Jak gwintowalem z postaciami, z ktorymi nie gralem wczesniej (opcja w dialogach ma wtedy kolor bialy) i wygrywalem od nich karte, to licznik kart od „napotkanych graczy” nie zmniejszal sie. Juz olalem to zbieranie, bo jestem pewien, ze kogos pomine, albo zapomne z kim gralem od kogo co dostalem i doprowadzi mnie to do szalenstwa bo trzeba bedzie zapierdalac do wszystkich ponownie.Jeb*c toGram sobie w gierke powoli, jestem w Skellige i wszystko jest w porzadku.Nie potrzeba mi pelnej kolekcji kart Edytowane 5 godzin temu5 godz. przez Ken Adams
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. No właśnie nie dość, że jest tego dużo to jeszcze można coś niechcący pominąć. Sam Gwint wciąga niesamowicie i w sumie im trudniej tym ciekawiej. Dużo zależy od tego co się wylosuje ale czasem jak się przetrzyma przeciwnika z pewnymi kartami to można wyjść z beznadziejnej sytuacji. W tym Novigradzie też się dużo dzieje. Im dalej tym bardziej rozumiem czemu ta gra była tak wysoko oceniana. Chociaż miała swoje za uszami jeśli chodzi o błędy.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. No jesli celujesz w platynowa odznake to powodzenia ;)Ja ostatnio robilem trzy(!) zadania poboczne, w ktorych cofalem zapisy z czystej ciekawosci, czy da sie cos zrobic inaczej, uratowac komus zycie a kogos skrocic o glowe etc. i kilka spraw niejasnych mam rozgrzebane w myslach caly czasA najlepsze bylo zadanie z wilkolakiem w ogrodzie, bo zmienilem zdanie ze nie chce zeby bylo jak zycie napisalo a pozniej sie okazalo, ze to wszystko na nic bo i tak zrobilem jak zrobilem na poczatku, bo zlym okazal sie wilkolak i zycie mialo racje znowuKapitalna gierka
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Też tak mam, że zastanawiam się co by było jakbym wybrał inną opcję dialogową. Tym bardziej, że często widać konsekwencje wyborów nawet po jakimś czasie. No i cały czas są jakieś nawiązania do książek, jak np. po skończonym zdaniu z Baronem, Geralt mówi o wybraniu mniejszego zła jak w opowiadaniach.