Opublikowano 21 maja 20159 l btw gdzie można dorwać fryzjera? narazie fabularnie jestem w okolicy "barona" dopiero, do stolicy pewnie jeszcze masa czasu, czy znajde gdzieś fryzjera?
Opublikowano 21 maja 20159 l Ej jakie alghule mają słabe strony? xD nie mogę gnojarzy za nic rozwalić, niby level o 3 mam wyższy od nich no ale są potęzni Ogień , Igni każdy trupojad i kartacze
Opublikowano 21 maja 20159 l przez taki detal jak broda (swietnie oddana) wzrasta immersja z uplywajacego czasu, patrze na Geralta w cutscence i mysle, kurde troche czasu minelo jak ostatnio bylem w miescie
Opublikowano 21 maja 20159 l pytanie szybkie czy z poludnicy z questu z lvl 2 wypadl wam moze mutagen z poludnicy potrzebny do odwaru? mi nie wypadl. spotka sie jeszcze gdziea poludnice i jest szansa czy raczej mam do czynienia z bugiem i przepadlo?
Opublikowano 21 maja 20159 l @Yano: Oxenfurt, bedziesz robic misje dla Barona to wkrotce tam zajedziesz
Opublikowano 21 maja 20159 l Na jakim poziomie mieliscie/macie miecze pod koniec bialego sadu? Udalo mi die dorwac jakis srebrny miecz poprzez schemat z obrazeniami ok 120-130 to chyba nawet niezle co? I stalowy z obrazeniami na razie tylko ok 40-44.
Opublikowano 21 maja 20159 l Hmm, zrobiłem zadanie w dla tej Dolores ze wsi Zalipie, ale nie kumejszyn o co cały ambaras? Pozbyłem się upiorów, znalazłem skrzynkę i zgłosiłem się do tej kobiety z powrotem. Coś przegapiłem?
Opublikowano 21 maja 20159 l Ej jakie alghule mają słabe strony? xD nie mogę gnojarzy za nic rozwalić, niby level o 3 mam wyższy od nich no ale są potęzni Ogień , Igni każdy trupojad i kartacze Sie nie czyta bestionariusza to tak jest
Opublikowano 21 maja 20159 l Widocznie wybraliście, że pewna postać nie istnieje już. Lub zaimportowaliście zły save jak Blantman. Edytowane 21 maja 20159 l przez Hum
Opublikowano 21 maja 20159 l Widocznie wybraliście, że pewna postać nie istnieje już. Lub zaimportowaliście zły save jak Blantman. Czyli co? Bo przy wyborze symulacji dałem Nie, myśląc, że sam będę mógł podjąć decyzję w jakimś dialogu co robiłem w W2... Tu chyba po raz pierwszy dostaję w dupę za to ominięcie, którego tak naprawdę nie chciałem zrobić. Napisz w spoilerze co miałeś w tym zadaniu, bo u mnie Geralt sprawdzając ślady mówił, że ktoś w szopie mieszkał...
Opublikowano 21 maja 20159 l W co najlepiej inwestować punkty doświedczenia na początku? Mam ich 5 i kompletnie nie wiem na co się zdecydować (gram na najtrudniejszym poziomie)
Opublikowano 21 maja 20159 l Ej jakie alghule mają słabe strony? xD nie mogę gnojarzy za nic rozwalić, niby level o 3 mam wyższy od nich no ale są potęzni Ogień , Igni każdy trupojad i kartacze Sie nie czyta bestionariusza to tak jest Żeby mieć stwora w notatkach najpierw trzeba go pokonać panie znawco. Hum a ty też podchodziłeś do tej babki po zadanie? Bo ja jak już pisałem trafiłem tam przypadkowo, żadnego znaczka tam nie miałem. Edytowane 21 maja 20159 l przez pawciokratos
Opublikowano 21 maja 20159 l W co najlepiej inwestować punkty doświedczenia na początku? Mam ich 5 i kompletnie nie wiem na co się zdecydować (gram na najtrudniejszym poziomie) Moim zdaniem szermierka + ewentualnie talenty od konkretnego rodzaju pancerzy, ale tylko ten od lekkich ma dobre bonusy moim zdaniem
Opublikowano 21 maja 20159 l Na jakim poziomie mieliscie/macie miecze pod koniec bialego sadu? Udalo mi die dorwac jakis srebrny miecz poprzez schemat z obrazeniami ok 120-130 to chyba nawet niezle co? I stalowy z obrazeniami na razie tylko ok 40-44.ja srebrny mam nadal ten sam od poczatku gry. Chcoaiz znalazlem bardzo prosty schemat ktory latwo zrobic na srebrny miec ok 220dmg ale wymaga az 12 lvlu a ja mam 5. Stalowych znalazlem całą mase ale z dosyc podobnymi obrazeniami. Teraz mam jakis ok 60dmg ale ma ponad 80% szans na coś tam zwiazanego z krytykiem (nie pamietam dokladnie co) pawciokratos - czasami mozna dostac informacje o potworach w roznych zapiskach znajdowanych w świecie Edytowane 21 maja 20159 l przez Yano
Opublikowano 21 maja 20159 l Tak jak ktoś wyżej wspomniał czytać ogłoszenia na drzewach jak spotkacie, wczoraj na samych plastrach miodu zarobiłem ponad 400 golda. Takie pytanie, juki dla konia to u jakiegoś kupca czy muszę schemat znaleźć na nie? Gdzie? Figuś podziel się informacją ;] ta babka zielarka w czwrownych spodniach co wypina dupe skupuje miody bo dobrej cenie figuś - sakwy dla konia wkupisz u większości zwykłych sprzedawców (ikonka mieszka), kosztuja ok 180zł i dają dodatkowe 30kg udźwiku (te pierwsze, mam nadzieje ze potem znajde lepsze bo chomikuje mase rzeczy) Edytowane 21 maja 20159 l przez Yano
Opublikowano 21 maja 20159 l Tak jak ktoś wyżej wspomniał czytać ogłoszenia na drzewach jak spotkacie, wczoraj na samych plastrach miodu zarobiłem ponad 400 golda. Takie pytanie, juki dla konia to u jakiegoś kupca czy muszę schemat znaleźć na nie? Gdzie? Figuś podziel się informacją ;] Edytowane 21 maja 20159 l przez Starh
Opublikowano 21 maja 20159 l wiem wiem ale akurat tego typa nigdzie nie odnalazłem, dla potomnych napiszę że stosować na nich najlepiej znak Axii i olej na trupojady
Opublikowano 21 maja 20159 l Widocznie wybraliście, że pewna postać nie istnieje już. Lub zaimportowaliście zły save jak Blantman. Czyli co? Bo przy wyborze symulacji dałem Nie, myśląc, że sam będę mógł podjąć decyzję w jakimś dialogu co robiłem w W2... Tu chyba po raz pierwszy dostaję w dupę za to ominięcie, którego tak naprawdę nie chciałem zrobić. Napisz w spoilerze co miałeś w tym zadaniu, bo u mnie Geralt sprawdzając ślady mówił, że ktoś w szopie mieszkał... U mnie na tej posiadłości był Letho, odpowiedzialny za porozstawione wszędzie pułapki, których to u was pewnie nawet nie było? Dla pocieszenia dodam, że wybierając brak symulacji - czyli domyślny stan świata, to on powinien żyć, skoro Geralt zauważył, że ktoś tam mieszkał. Pewnie gdzieś się przeniósł i sam wykonał wydarzenia z questa w którym można mu pomóc w chwili spotkania. Edytowane 21 maja 20159 l przez Hum
Opublikowano 21 maja 20159 l Na PC właśnie wyszedł patch 1.0.3, posiadacze konsol muszą poczekać na certyfikację od Sony/M$.
Opublikowano 21 maja 20159 l Widocznie wybraliście, że pewna postać nie istnieje już. Lub zaimportowaliście zły save jak Blantman. Czyli co? Bo przy wyborze symulacji dałem Nie, myśląc, że sam będę mógł podjąć decyzję w jakimś dialogu co robiłem w W2... Tu chyba po raz pierwszy dostaję w dupę za to ominięcie, którego tak naprawdę nie chciałem zrobić. Napisz w spoilerze co miałeś w tym zadaniu, bo u mnie Geralt sprawdzając ślady mówił, że ktoś w szopie mieszkał... U mnie na tej posiadłości był Letho, odpowiedzialny za porozstawione wszędzie pułapki, których to u was pewnie nawet nie było? Dla pocieszenia dodam, że wybierając brak symulacji - czyli domyślny stan świata, to on powinien żyć, skoro Geralt zauważył, że ktoś tam mieszkał. Pewnie gdzieś się przeniósł i sam wykonał wydarzenia z questa w którym można mu pomóc w chwili spotkania. W pi.zde palec!