Wieslaw 2 360 Opublikowano 2 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Dla mnie największa wadą przycisków pojemnościowych (dotykowych) jest przypadkowe włączenie/wyłączenie konsoli przy ścieraniu kurzu z konsoli. Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 352 Opublikowano 2 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Jak już luźny temat jest i mówicie o jakościach to wrzućcie szybko opinie (pytałem w innhym temacie ale małe zainteresowanie:() jak stawiać konsole? Poziomo czy pionowo. Powiem że wole pionowo bo ładnie wygląda ale u mnie stoi bez podstawki. Jednak w poziomie głośność konsoli (wymieniałem w niedziele pastę na procku) jest niższa i mniej dokuczliwa a jak postawie podczas grania w pionie to po chwili odlatuje. W poziomie też potrafi się wkręcić na obroty ale jakoś tak bardziej przyjemnie dla ucha. Chodzi podobnie jak ps3 slim wg mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
amsterdream 51 Opublikowano 2 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 To z czego ty te ściereczki masz? Z gumy? Wiele razy wycierałem kurz z konsoli, ale nigdy jeszcze mi się to nie zdarzyło. Nowy model chodzi dużo ciszej, ale tną koszty na każdym elemencie jakim mogą. Light bar świeci tylko na 1/3 długości, nawet gumowym stopkom się dostało (są jeszcze mniejsze) Cytuj Odnośnik do komentarza
scoobydoo 4 Opublikowano 3 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 Ja nie wiem co wy macie z tymi konsolami. Mam ciągle ten sam model od premiery ani jednej zwiechy, cicho chodzi. Stoi i chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 352 Opublikowano 3 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 Ja nie wiem co wy macie z tymi konsolami. Mam ciągle ten sam model od premiery ani jednej zwiechy, cicho chodzi. Stoi i chodzi. Stoi na podstawie? Czy bez..? Cytuj Odnośnik do komentarza
gamerTHC 185 Opublikowano 4 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 Chciałbym zaprosic osoby uczestniczace w becie 3.00 do spółczesności skupiającej Polaków "Polska Społeczność PlayStation [PL]" Rośnijmy w siłę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 7 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Panowie dodawałem wczoraj konto youtube do SEN PSN, dodało normalnie, ale przy przesyłaniu filmiku wyskakuje komunikat "nie można przesłać video na youtube". Filmik 30mb, konto na gmail, kilka miesiecy temu przysyłało bez żadnych problemów, po aktualizacji pewnie musiałem dodać na nowo i przestało działać. To trzeba tylko konto YT w opcjach do SEN dodać czy jeszcze coś? Ktoś też ma z tym problem? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 7 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 W wątku o Share Factory koleś chyba ma ten sam problem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mroku 1 005 Opublikowano 9 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Kiedy dokladnie bedzie ten nowy update systemu ? Cytuj Odnośnik do komentarza
rapen 4 Opublikowano 10 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 Mam pytanie, czy mikrofony Singstar z PS3 dzialaja z PS4? Cytuj Odnośnik do komentarza
Yogi 61 Opublikowano 10 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 (edytowane) http://blog.us.playstation.com/2014/05/21/singstar-coming-to-ps4-alongside-free-companion-app-this-year/ * Will be PS3 mics compatibles?Yes the PS3 mics will be compatible Działają. Edytowane 10 Września 2015 przez Yogi Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 10 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 podobno eleven sports jest dostepne na platfomie tvn player. Jest tez dostepne na playerze na ps4? Cytuj Odnośnik do komentarza
xtomashx 162 Opublikowano 10 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 Tylko na stronie. Kiedyś sprawdzałem i przez przeglądarkę mecz na ich stronie działał. Cytuj Odnośnik do komentarza
pessyl92 0 Opublikowano 14 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 Właśnie dostałem dostęp do bety interfejsu 3.0.Ktoś jeszcze jest godzien? Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 14 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 (edytowane) Ciekawe co będzie ogłoszone na zbliżających się konferencjach. W ostatnim czasie coraz częściej wychodzą informację o ocenieniu przez PEGI klasyków z Ps2. Ape Escape 2, Dark Cloud 2 i Twisted Metal: Black dołączły do kilku tytułów z uniwersum SW, które "wyciekły" przy okazji bundle'a z Battlefrontem.Nie obraziłbym się na powolne wprowadzanie klasyków z Ps2 (choćby w formie cyfrowej). Dark Cloud i Ape Escape to zresztą absolutny mus w mojej kolekcji.Edit:Pewnie nie są to przypadkowe tytuły. Nie zdziwiłbym się gdyby kontynuacje były w drodze. Level 5 ma dwie gry w produkcji na Ps4, więc któreś z istniejących IP pewnie dostanie kontynuację. Ape to pewniak od zawsze (może tym razem nawet poza JP, skoro dwójka oceniana przez PEGI),a nowy Twisted Metal to imo byłby dobry wybór na grę f2p. Edytowane 14 Września 2015 przez Hendrix Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 16 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 Niech ni ktoś powie, są tu osoby grające w fife. FIFA16 ma premierę 24.09 ale na różnych forach ludzie pisali z że poprzednie edycje kupowali już w sklepach 2 dni wcześniej tzn 22.09 bo wtedy ma miejsce światowa premiera. To prawda? Wysłane z mojego HTC Desire 620 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
kes 1 462 Opublikowano 16 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 Tak preorder Fify 15 odbierałem w empiku 2 dni przed polską premierą. W Euro AGD dostępna była od ręki nawet 3 dni przed premierą. Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 16 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 Od przyszłego tyg zacznę rajd po sklepach, Saturn, media expert i mm. Może w którymś będzie wcześniej, co? Wysłane z mojego HTC Desire 620 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 16 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 (edytowane) Jakich tematów używacie na swojej PS4 ? Ja aktualnie używam darmowego evolve (przykładowe foto) Te inne to albo kolorystyka do pupy, albo tapeta całkiem nietaka i jakieś kwadraciki przy liczbach, by byly lepiej widoczne. porażka normalnie. Edytowane 16 Września 2015 przez MEVEK Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 294 Opublikowano 16 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 Szary najciemniejszy, nie lubię jak bije jaskrawymi kolorami po oczach. A na ps3 mam na tapecie włochate cycuszki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 501 Opublikowano 16 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 Z miesiąc używałem tego na 20-lecie PS, odpalanie konsoli przy dźwięku PSXa to było coś. Aktualnie mam ustawiony ten z Rocket League. Cytuj Odnośnik do komentarza
Emtebe 2 524 Opublikowano 17 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 Używam podstawowego - niebieskiego. Jak na razie wszystkie te tematyczne z gier są nieczytelne. Ten z Evolve też. Czerwone napisy na jasnej grafice? (pipi) widać. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 17 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 ja z gry Rapture ten co dostaje się za zakup gry. Taki przyjemny jesienno deszczowy no i czytelny Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 501 Opublikowano 17 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 Ogólnie powinni wprowadzić możliwość mieszania motywów i dać wybór, które ikony, które tapety i których dźwięków chcemy używać. Niestety dalej dostajemy dynamiczne motywy, które są statyczne, a do tego płatne i bez zmienionej muzyczki. Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 294 Opublikowano 17 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 Miałem motyw 20th Anniversary ale bez muzyki bo wyłączyłem. Właśnie wróciłem do tego motywu dla muzyczki Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi