Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Z pojedynczych zawodów masz wyścig, TT i drift. Ostatnio doszedł szybki tt, czyli 20-30 sekundowe odcinki tras.

Możesz ustawić dowolną porę dnia, pogodę, opady i przyspieszenie czasu. W kampanii są z góry ustalone warunki. Deszcz dochodzi od dodatku Elements w karierze.

Podwójny fame ponownie dostępny, czas trwania do 03/09.

11884660_871325336285161_700426086669108

• Odpowiedzi 6,5 tys.
  • Wyświetleń 654,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Screeny z nowych tras        

• SzczurekPB
    SzczurekPB

Jutro update z nową trasą       Trasa za free, dodatek "No limits" 3.59€ (około 15 zł).

• DIVECLUB NIESTETY ROZCZAROWANIE i to duże. Kupiłem zeszłym tygodniu XONE z Forza 5 i poczułem co to są dobre wyścigi. Zaczynając od modelu jazdy, to twórcy nie wiedzieli czy ma to być bardziej Arcade

Opublikowano

aby zdobyć poziom 62 trzeba wykupić te ostatnie dodatki ?

mam ze 170 milionów ptk w DC 

Opublikowano

Nie trzeba, na 62 level wystarczy mieć chyba 75 gwiazdek.

Opublikowano

gwiazdki i ptk mam

brak tylko "wyzwań" w czasie po przechodzonych na to wyszło

Opublikowano

Kilka stron wcześniej, ussr wrzucił tabelkę z czasami na poziomy Elite i chyba wszystkie auta są z podstawki. Więc jedyny problem będą stanowiły gwiazdki od momentu, gdy będzie ich potrzeba więcej niż 315 (tyle jest max bez płatnych dodatków).

Wymagania na Elite Levels Wrzuciłem do Excela w celu lepszej przejrzystości. 

elitelevels.jpg

Ciekawe czy pociągnął to dalej, tak aż do levelu 100, kiedyś ktoś gdzieś chyba na FB o tym wspominał. Było by fajnie.

Opublikowano

Dziś skończyłem ostatni tour zdobywając w DC 100% pucharków: 48  :trophy_bronze: brązowych, 47  :trophy_silver: srebrnych, 26 (!)  :trophy_gold: złotych i 1  :platinum: platyna  :obama: ...

... i ciągle mi mało  :oh_you:

Dawać nowe toury!  :shotgun:

Opublikowano

Na PS Store jest oferta dla Plusowiczów: pełna wersja + Season Pass za 84 zł. Osobno Season Pass też dostał zniżkę: 54 zł. Brać kto nie ma :D

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

o fuck serio? kto nie gral, a nie kupi za taka cene ten stulejarz

Opublikowano

Tak czekalem czy moze troche zjada z ceny za SP ale prawie 50% sie nie spodziewalem. Jesli to prawda to biore na 100 pro [emoji106]

Opublikowano

Hahahahah, chciałem kupić wczoraj wieczorem, ale dałem sobie spokój i mówię, że kupię dzisiaj, a tu taka niespodzianka :D

Opublikowano

No! jak więcej osób kupi to może wznowimy wyzwania DC z autkami DLC, szkoda marnować takie Rakiety.  :woot:

Opublikowano

Ja już kupiłem, więc jak przyjdę do domu to będzie grane nowymi autami :D

Opublikowano

Wstyd nie brać tej przepustki sezonowej teraz, choć i bez niej można grać i grać...

Opublikowano

No dokladnie ja jeszcze podstawy nie umeczylem ale jak SP jest to zlykam jako lowca promocji :)

Opublikowano

No to pojechali po bandzie. W sumie jak juz DC nas do tego przyzwyczil, ze jak juz cos zmieniaja to wychodzi petarda :-D

ussr, licze na to samo co ty. Jest praktycznie po sezonie urlopowym i mozna cos wyskrobac

Edytowane przez gebus_3008

Opublikowano

Jak ktoś nie kupił DLC to przed nim mega tona nowych Tour z gwiazdkami do zdobycia. Same DLC dają więcej grania niż podstawowe Tours. 

Opublikowano

To co, startujemy z rywalizacja DC w Full SP?

Od Poniedziałku?

Edytowane przez Welna