Opublikowano 16 kwietnia 20196 l Spoiler A to on znowu ma Mjolnira? Edytowane 16 kwietnia 20196 l przez milan
Opublikowano 16 kwietnia 20196 l Ostatnio miał Stormbreaker'a. Milan taguj takie rzeczy, jeżeli komentujesz te wycieknięte klipy.
Opublikowano 16 kwietnia 20196 l Ale specjalnie zmieniłem info ze spoilera, więc w żaden sposób nic nie zdradziłem. ale Spoiler ok
Opublikowano 16 kwietnia 20196 l Widzę że klipy "już" poleciały. spełni się mokry sen anty-Kapitan Marvelowców bo na końcu Peter jej dostarcza rękawice z kamieniami
Opublikowano 16 kwietnia 20196 l Tak. Do tego Guardiansi 3, Doctor Strange 2, Black Widow, Shang-Chi oraz The Eternals. Mogłem coś pominąć.
Opublikowano 16 kwietnia 20196 l Trochę dziwne wymienienie w zwiastunie Niesamowitego Hulka ze scenami z Avengers, ale niech będzie. Zobaczymy co tam przygotowali na wielki finał.
Opublikowano 17 kwietnia 20196 l Czyli co, wszystko znów kończy się happy endem? Ta historia miała wielki potencjał, spodziewałem się, że Thanos postara się pomóc odkręcić te swoje pstryknięcie. A wszystko sprowadza się do jakieś finałowej batalii, wszystkie "zmarłe" postaci z dupy powracają do żywych, pewnie zginie Rogers lub Stark, a na koniec Carol rozpieprzy statek Thanosa razem z calym BO, jak w Power Rangers, czy innych pokemonach. Boli mnie to, co oni zrobili z Thorem. Jeśli to ma być wedlug nich śmieszne, to ich chyba poje.bało - " O patrzcie, Thor wyglada jak obrosnięta małpa, od piwnego brzucha nie może się ruszać" no boki zrywać. Z resztą, czego ja oczekuję po Disneyu - w końcu to oni wypuscili do kin Ostatniego Jedi.
Opublikowano 17 kwietnia 20196 l 3 minuty temu, Solderowy123 napisał: Ukryj zawartość Czyli co, wszystko znów kończy się happy endem? Ta historia miała wielki potencjał, spodziewałem się, że Thanos postara się pomóc odkręcić te swoje pstryknięcie. A wszystko sprowadza się do jakieś finałowej batalii, wszystkie "zmarłe" postaci z dupy powracają do żywych, pewnie zginie Rogers lub Stark, a na koniec Carol rozpieprzy statek Thanosa razem z calym BO, jak w Power Rangers, czy innych pokemonach. Boli mnie to, co oni zrobili z Thorem. Jeśli to ma być wedlug nich śmieszne, to ich chyba poje.bało - " O patrzcie, Thor wyglada jak obrosnięta małpa, od piwnego brzucha nie może się ruszać" no boki zrywać. Z resztą, czego ja oczekuję po Disneyu - w końcu to oni wypuscili do kin Ostatniego Jedi. xd
Opublikowano 17 kwietnia 20196 l no ja niestety się zapomniałem i wszedłem na 4chanowe /tv/ i dowiedziałem się, że UWAGA SPOILER MILAN NIE CZYTAJ na końcu kapitan trzyma w jednej łapie tarczę, a w drugiej młot thora i spuszcza oklep samemu sobie w wersji z 2012 roku
Opublikowano 17 kwietnia 20196 l Wrażliwi niech lepiej nie otwierają spoilera Oto pięciominutowy filmik, w którym możemy obejrzeć wybrane sceny od początku aż.... https://drive.google.com/file/d/1zXpxL0JfT7msN9N3zFyS4xYzHBo6q3nE/view do finałowej walki
Opublikowano 23 kwietnia 20196 l Są pierwsze reakcje ludzi po obejrzeniu Endgame: https://screenrant.com/avengers-endgame-reactions-reviews/ Oczywiście spusty i łzy szczęścia
Opublikowano 23 kwietnia 20196 l 15 minut temu, ragus napisał: to już jutro Fajnie, u mnie w kinie pewnie za 2-3 tygodnie