Skocz do zawartości

Marvel Cinematic Universe

Featured Replies

Opublikowano

Jak ja podniesiesz, to tak.

• Odpowiedzi 4,7 tys.
  • Wyświetleń 477 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
Spoiler

A to on  znowu ma Mjolnira?

Edytowane przez milan

Opublikowano

Ostatnio miał Stormbreaker'a.

Milan taguj takie rzeczy, jeżeli komentujesz te wycieknięte klipy.

Opublikowano

Ale specjalnie zmieniłem info ze spoilera, więc w żaden sposób nic nie zdradziłem.

ale

Spoiler

ok

Opublikowano

Widzę że klipy "już" poleciały. 

spełni się mokry sen anty-Kapitan Marvelowców bo na końcu Peter jej dostarcza rękawice z kamieniami

Opublikowano

aiaiaiaiaia,  głupi czytam jak zawsze wszystko xD

UODC knuje

Opublikowano

Bedzie sequel Ciornej Pontery?

Opublikowano

Tak. 

Do tego Guardiansi 3, Doctor Strange 2, Black Widow, Shang-Chi oraz The Eternals. Mogłem coś pominąć.

Opublikowano

Trochę dziwne wymienienie w zwiastunie Niesamowitego Hulka ze scenami z Avengers, ale niech będzie. Zobaczymy co tam przygotowali na wielki finał.

Opublikowano

Czyli co, wszystko znów kończy się happy endem? Ta historia miała wielki potencjał, spodziewałem się, że Thanos postara się pomóc odkręcić te swoje pstryknięcie. A wszystko sprowadza się do jakieś finałowej batalii, wszystkie "zmarłe" postaci  z dupy powracają do żywych, pewnie zginie Rogers lub Stark, a na koniec Carol rozpieprzy statek Thanosa razem z calym BO, jak w Power Rangers, czy innych pokemonach.

Boli mnie to, co oni zrobili z Thorem. Jeśli to ma być wedlug nich śmieszne, to ich chyba poje.bało - " O patrzcie, Thor wyglada jak obrosnięta małpa, od piwnego brzucha nie może się ruszać" no boki zrywać. Z resztą, czego ja oczekuję po Disneyu - w końcu to oni wypuscili do kin Ostatniego Jedi.

Opublikowano
3 minuty temu, Solderowy123 napisał:

Ukryj zawartość

Czyli co, wszystko znów kończy się happy endem? Ta historia miała wielki potencjał, spodziewałem się, że Thanos postara się pomóc odkręcić te swoje pstryknięcie. A wszystko sprowadza się do jakieś finałowej batalii, wszystkie "zmarłe" postaci  z dupy powracają do żywych, pewnie zginie Rogers lub Stark, a na koniec Carol rozpieprzy statek Thanosa razem z calym BO, jak w Power Rangers, czy innych pokemonach.

Boli mnie to, co oni zrobili z Thorem. Jeśli to ma być wedlug nich śmieszne, to ich chyba poje.bało - " O patrzcie, Thor wyglada jak obrosnięta małpa, od piwnego brzucha nie może się ruszać" no boki zrywać. Z resztą, czego ja oczekuję po Disneyu - w końcu to oni wypuscili do kin Ostatniego Jedi.

xd

Opublikowano

ku,rwa kusi we wszystko klikać co nie milan

Opublikowano

no ja niestety się zapomniałem i wszedłem na 4chanowe /tv/ i dowiedziałem się, że

UWAGA SPOILER MILAN NIE CZYTAJ

na końcu kapitan trzyma w jednej łapie tarczę, a w drugiej młot thora i spuszcza oklep samemu sobie w wersji z 2012 roku

Opublikowano

Ok, jak ktoś pisze zeby nie czytać spoilera to nie czytam

gmann2.gif?w=280&h=210&fit=crop

Opublikowano

Ostatnia scena 

Opublikowano

to już jutro :banderas: