Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 6,6 tys.
  • Wyświetleń 540,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Również dziękuję, sprawnie poszło, gra nas strollowała z enrage, ale daliśmy radę hehe.  Nastąpił moment, którego jeszcze tydzień temu bym się nie spodziewał, ale jednak. Pozbyłem się PS4 na rzecz Xb

• Skleiłem taki montage korzystając z SHAREfactory. Swoją drogą przyjemny programik.    Nie ma jakiś mega czadowych akcji, ale to dosłownie z 4 meczyków posklejane.   Głównie stuff z multi PvP. Na

• Opis aukcji XD http://allegro.pl/destiny-na-ps4-raz-w-czytniku-stan-6-6-i4615010390.html

Opublikowano

Nie ma szans na te kody, zergi z Azji podbierają wszystkie w 1,236373 s :P

Opublikowano

wystarczy, że będziesz szybszy hehehe

Opublikowano

Co za problem zrobic preorder na amazon i po becie go anulowac?

Opublikowano

wystarczy, że będziesz szybszy hehehe

To jak złapać komara za cohones rękawicą bokserską ;)

Opublikowano

Na ONE też trzeba mieć jakiś kod?

Opublikowano

Kody z preorderow sa uniwersalne, pozniej sie wybiera na jaka platforme sciagnac Bete.

Opublikowano

Euro dawało klucze tylko do końca czerwca, więc jak do tego czasu nie złożyłeś preordera, to już raczej nic nie wyślą.

Opublikowano

Ja zamówiłem w Euro RTV jakiś miesiąc temu a kod miałem na mailu dokładnie 24 czerwca. Kodzik już wykorzystany, czekam na wybór wersji a zamówienie już anulowane :) Gre wciągne pewnie z US PS Store jak wpadnie jakiś ekstra hajs. 

Opublikowano

Z tym euro rtv to ja nie wiem, kodu nie dostałem jeszcze od nich, na maile takze nie chcą mi odpisać. Może faktycznie z tym amazonem spróbuję.

Ja zamawiałem u nich 2 lipca, wczoraj dostałem kodzik, już aktywowany i zamówienie anulowane  :thumbsup:

Opublikowano

i jak panowie to Destiny, opinie wrażenia, Halo podobna strzelanka?

Opublikowano

Yeti piekna grafika, a możesz napisać pare słów o Destiny, Twoje wrażenia, to jest Halo podobne?

ja noob ty yeti :P

Opublikowano
  • Autor

Cofnij się kilka stron w tym temacie, jakiś miesiąc temu była alpha, kilka osób opisało swoje wrażenia.

Opublikowano

nie mogę słuchać tego announcera, w Halo dodawał klimatu a tutaj jest tak bezjajeczny że aż irytujący.

a najlepsze, że wzieli aktora, który gra Tyriona w GoT i pewnie wydali kupę hajsu na tak ch.ujowy feature lul.

Opublikowano

nie mogę słuchać tego announcera, w Halo dodawał klimatu a tutaj jest tak bezjajeczny że aż irytujący.

a najlepsze, że wzieli aktora, który gra Tyriona w GoT i pewnie wydali kupę hajsu na tak ch.ujowy feature lul.

Ale w PvP to już chyba nie jego głos jest, szkoda, że w multi również jest padaka, totalnie bez jakichkolwiek emocji.

Edytowane przez Moldar

Opublikowano

Czy jest szansa, że ktoś ma kod do bety i się podzielić nim chce ze mną? ;) Taki działający oczywiście hehe.