Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

nie kazdy ma ps4 ;) 

• Odpowiedzi 6,6 tys.
  • Wyświetleń 529,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Również dziękuję, sprawnie poszło, gra nas strollowała z enrage, ale daliśmy radę hehe.  Nastąpił moment, którego jeszcze tydzień temu bym się nie spodziewał, ale jednak. Pozbyłem się PS4 na rzecz Xb

• Skleiłem taki montage korzystając z SHAREfactory. Swoją drogą przyjemny programik.    Nie ma jakiś mega czadowych akcji, ale to dosłownie z 4 meczyków posklejane.   Głównie stuff z multi PvP. Na

• Opis aukcji XD http://allegro.pl/destiny-na-ps4-raz-w-czytniku-stan-6-6-i4615010390.html

Opublikowano

Na PS3 po złożeniu preordera się nie ściąga, widnieje informacja że dostępne do pobrania 17/07 ale nic nie idzie. Trzeba czekać pewnie do 19...

Opublikowano

Ale jak wygląda proces anulowania preordera bo jak wystarczy kliknąć, to zaraz to robię.

Ustawienia -> PSN -> Info o koncie -> Portfel -> Historia transakcji -> Anuluj zamówienie

Opublikowano

No i tyle jeśli chodzi o kombinowanie :( ściągnęło tylko 180 mb i koniec.

Sorry mały update :) nie pokazuje że ściąga ale rzeczywiście jak pogrzebać to leci jak szalone mam już 2 GB :)

Edytowane przez marekjw2523

Opublikowano

Czemu po prostu nie zlozycie preordera w PSN? To chyba najprostszy sposob. I mozna juz pobrac gre. Po co kombinowac z kodami?

Ja mam podpieta karte kredytowa do konta i nawet jej nie odpinalem jak bralem Destiny. Wystarczy tylko przeczytac informacje od nich, ze hajs beda sciagac dopiero blizej premiery. Nawet jest dokladna data podana - chyba 5/9.

D

A to mnie zaciekawiłeś. Sprawdzę.

Opublikowano

Calkiem mozliwe,ze na serwach acti.

Opublikowano

Na ONE w jakiś sposób można uzyskać klucz do bety? 

Opublikowano

U mnie poszło jak szalone te 15 gb, nie wiem na jakich serwerach leży ta beta ale woow. 

Zapodaj twitch Zielu, ale umiesc go na fejsie lub tutaj.

Opublikowano

U mnie poszło jak szalone te 15 gb, nie wiem na jakich serwerach leży ta beta ale woow. 

spoko

Opublikowano

Na ONE w jakiś sposób można uzyskać klucz do bety? 

mam dostać 3 to ci jeden podesle jak nie zapomne

Opublikowano

spoko

Sorry za ocenę wina tabletu miało być zielone :confused:

Edytowane przez Pazdziochu

Opublikowano

mi na stronie bungie wyskakuje caly czas : 

PlayStation 4 (Europe) Come back on Jul 17 2014 to get your download code(s)!
Opublikowano

Jakaś aktualizacja mi się ściągnęła w rozmiarze 32MB, ale co to wniosło - nie wiem. W historii aktualizacji zaproponowali wejść na stronę Bungie, ale tam niczego nie znalazłem.

Opublikowano

Z teorii spiskowych -:) po odpaleniu Bety z pss store poprosi o zapłacenie za preordera :P

Opublikowano

A jak wy to ściągacie bez klucza ?