Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

O ktorej ma wystartowac ta beta?

Podobno miała wystartować 7 minut temu, ale mi aplikacja nie chce się wciąż uruchomić.
  • Odpowiedzi 6,6 tys.
  • Wyświetleń 529,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Również dziękuję, sprawnie poszło, gra nas strollowała z enrage, ale daliśmy radę hehe.  Nastąpił moment, którego jeszcze tydzień temu bym się nie spodziewał, ale jednak. Pozbyłem się PS4 na rzecz Xb

• Skleiłem taki montage korzystając z SHAREfactory. Swoją drogą przyjemny programik.    Nie ma jakiś mega czadowych akcji, ale to dosłownie z 4 meczyków posklejane.   Głównie stuff z multi PvP. Na

• Opis aukcji XD http://allegro.pl/destiny-na-ps4-raz-w-czytniku-stan-6-6-i4615010390.html

Opublikowano

Psn zdechl :/

Opublikowano

Już trwa 8 minut.

Yeti a kod skąd masz bo ja nic jeszcze nie dostałem.

Opublikowano

Dobra mam kody na PS4. Izi, zaraz ci wyśle jeden na priv tak jak obiecałem. mam jeszcze jeden na oddanie kto pierwszy ten lepszy, pisac na priv.

Opublikowano

Już trwa 8 minut.
Mi ciagle wyskakuje blad. Co jest ?:/
Opublikowano

Witam,

Będę bardzo bardzo wdzięczny gdyby ktoś wysłał mi na pw kod do bety do destiny w wersji na ps3...:*

Opublikowano

Gra nie chce się odpalić, na PlayStation Store trwa konserwacja, a strona Bungie... przynajmniej odżyła (no nie do końca).

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Dobra mam kody na PS4. Izi, zaraz ci wyśle jeden na priv tak jak obiecałem. mam jeszcze jeden na oddanie kto pierwszy ten lepszy, pisac na priv.

Jak coś to mam, robiłem mały błąd :)

Opublikowano

Nie idzie wpisać na konsoli PSN padł nie idzie również przez strone www, ta się nie chce załadować.

Opublikowano

Dupa, myślałem, że ściągnęło w sekunde bo takie było info, błąd wyskakuje nonstop więc wlazłem w information, a tu ściąga dopiero 2,5 gb. Pewnie stąd błąd, a ponoć mieliśmy grać w gry już podczas sciągania. Jeszcze mi sie nigdy nie udało :) Nieważne 

Opublikowano

Dupa, myślałem, że ściągnęło w sekunde bo takie było info, błąd wyskakuje nonstop więc wlazłem w information, a tu ściąga dopiero 2,5 gb. Pewnie stąd błąd, a ponoć mieliśmy grać w gry już podczas sciągania. Jeszcze mi sie nigdy nie udało :) Nieważne

A mnie się udało, z Rayman Legends i MLB 14 na przykład. Te kody to jednak mogli spokojnie rozdać wcześniej, bo chyba przez to gra wciąż nie chce się uruchomić?

Opublikowano

To nie z tego powodu masz błąd. Beta leży po prostu. Mi się udało ściągać  i grać jednocześnie np. w inFamous.

Opublikowano

Mam zassane 15gb a grać nie moge , ciagle ten błąd a widze ze znajomi grają.

Edytowane przez Logan

Opublikowano

Tip: trzeba się zalogować do bugie.net, wejść w Profile/Codes i w tym miejscu gdzie wybierało się platformę (PS3, PS4 i region konsoli) pojawiają się 3 klucze.

Ale że PSN leży, to ch*j, du*a i kamieni kupa  :down:

Edytowane przez Kris77

Opublikowano

A mi wyskakuje błąd CE-34632-8. Wszyscy to mamy ?!

Mam to samo.