Tooptek 0 Opublikowano 17 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Kod. Kto pierwszy ten lepszy, Miłej zabawy, Standardowo proszę napisać jak ktoś skorzystałJL5B-66NG-4CHJ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
DieseL 7 Opublikowano 17 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Kod. Kto pierwszy ten lepszy, Miłej zabawy, Standardowo proszę napisać jak ktoś skorzystał JL5B-66NG-4CHJ Skorzystałem, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza
walek 96 Opublikowano 17 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Nie bijcie mnie, ale to nie dla mnie. Pogralem 10 minut, i koniec. Kupilem next-gen'a, zeby grac w szpile, ktore wykorzystuja power konsoli. A tu przy pierwszym kontakcie ze szpilem dostalem mlotkiem po glowie, na lekkie otrzezwienie. Destiny w ogole nie powinno wyjsc na Ps4- ta gra jest jest do bolu archaiczna, pod wzgledem gameplay'owym (mechanika zywcem wyciagnieta z HALO) i wizualnym. Myslalem, ze gram na PS3 ( no ale w koncu to cross-platformowa gra, co tu sie dziwic) Co jest fajne w tej grze? Cust-scenki i arty podczas loadingow.... PS.To ma byc Killer!... To jakas po(pipi)ka jest! Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 17 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Beta pobrana w 20min, sądziłem, że potrwa to kilka godzin przy takim natłoku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 17 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 12 giga w 20 minut? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalinho_PL 334 Opublikowano 17 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Nie bijcie mnie, ale to nie dla mnie. Pogralem 10 minut, i koniec. Kupilem next-gen'a, zeby grac w szpile, ktore wykorzystuja power konsoli. A tu przy pierwszym kontakcie ze szpilem dostalem mlotkiem po glowie, na lekkie otrzezwienie. Destiny w ogole nie powinno wyjsc na Ps4- ta gra jest jest do bolu archaiczna, pod wzgledem gameplay'owym (mechanika zywcem wyciagnieta z HALO) i wizualnym. Myslalem, ze gram na PS3 ( no ale w koncu to cross-platformowa gra, co tu sie dziwic) Co jest fajne w tej grze? Cust-scenki i arty podczas loadingow.... PS.To ma byc Killer!... To jakas po(pipi)ka jest! myślałem, ze tylko ja jestem jakiś yebnięty nie jarając się tym co widzę na twitchu. no to spokojnie można pograć na ps3 i nadal czekać z inwestowaniem w ps4 skoro tak słabo jest Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 17 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 (edytowane) Może 25min, zostawiłem konsole w stanie czuwania, zrobiłem kolacje i jest. Sam byłem zdziwiony, że to tak poszło. Nie bijcie mnie, ale to nie dla mnie. Pogralem 10 minut, i koniec. Kupilem next-gen'a, zeby grac w szpile, ktore wykorzystuja power konsoli. A tu przy pierwszym kontakcie ze szpilem dostalem mlotkiem po glowie, na lekkie otrzezwienie. Destiny w ogole nie powinno wyjsc na Ps4- ta gra jest jest do bolu archaiczna, pod wzgledem gameplay'owym (mechanika zywcem wyciagnieta z HALO) i wizualnym. Myslalem, ze gram na PS3 ( no ale w koncu to cross-platformowa gra, co tu sie dziwic) Co jest fajne w tej grze? Cust-scenki i arty podczas loadingow.... PS.To ma byc Killer!... To jakas po(pipi)ka jest! myślałem, ze tylko ja jestem jakiś yebnięty nie jarając się tym co widzę na twitchu. no to spokojnie można pograć na ps3 i nadal czekać z inwestowaniem w ps4 skoro tak słabo jest Bo jedna osoba napisała, że słabo, a zaraz 10 napisze, że za(pipi)iście, i co zrobisz, zmienisz zdanie?PS. Na samym początku zmieńcie sobie czułość pada, standardowe jest strasznie wolne. Ja w alphie grałem na maksie (10/10). PS2. Walek jakie k/d w pvp? Edytowane 17 Lipca 2014 przez YETI Cytuj Odnośnik do komentarza
walek 96 Opublikowano 17 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Zmienilem sobie czulosc od razu na max, czyli 10. Strasznie wolne, to jakies 50% w Bf4. Online nie pyknalem, tylko te singlowe introduction. Po prostu ta gra , jak anglicy mowia It's not ma cup of tea. Pozniej sobie pykne multi, narazie wole w zabugowanego BF4 zagrac. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 17 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 (edytowane) Zmienilem sobie czulosc od razu na max, czyli 10. Strasznie wolne, to jakies 50% w Bf4. Np bo Destiny chodzi w 30fps, dla tego o połowę wolniej. Sprawdz pvp, tam trzeba posiadać jakieś umiejętności, w odróżnieniu od bf ;P PS. Fajna muzyka przy instalowaniu, taka jakby z kolejnej części Halo. Edytowane 17 Lipca 2014 przez YETI Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalinho_PL 334 Opublikowano 17 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Dlaczego niby: dużo hp do fraga = potrzeba umiejętności i skillowa gra? Cytuj Odnośnik do komentarza
tomci23 55 Opublikowano 17 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 poczatek woww muzyka ja (pipi)i....ee 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
shy4 53 Opublikowano 17 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 kluczyki PS4 PJ65-QDNN-NTP4 indżoj wielkie dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza
Biały 55 Opublikowano 17 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 99KB-EJND-DQ2E Proszę serdecznie, szczęśliwiec niech się pochwali z pomyślnej rejestracji bety Cytuj Odnośnik do komentarza
LukiCule 1 Opublikowano 17 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 99KB-EJND-DQ2E Proszę serdecznie, szczęśliwiec niech się pochwali z pomyślnej rejestracji bety Dziekuje, udalo mi sie. Dostalem od kolegi tez kod, na ktorym nie mialem szczescia pobrac gry. Moze ktos bedzie mial wiecej szczescia, takze hir ju goł: 2D9L-MHNR-PCQE Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 17 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Destiny jest obecnie na trzecim miejscu na Twichu i wyprzedza m.in. Hearthstone, a to dopiero pierwsze godziny bety na PS4 MESJASZ IS COMING Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 17 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 heh zainstalowałem bete ale kobieta chciała serial oglądać to obejrzałem po czym myślę że pogram a ta że nie może spać bo się jej obraz świeci . Nie ma bata jutro przenoszę ps4 do mojej pracowni i podłączam do monitorka Dobranoc i do zobaczenia jutro w grze Cytuj Odnośnik do komentarza
decoyed 707 Opublikowano 17 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Swoja wersje pobralem. Oddaje dwa pozostale kody na PS4: MPPJ-5NNM-LNB5JKCB-JQNN-DA33 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
wojnar 1 892 Opublikowano 17 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 C3JD-6NNE-74JNJ4MT-4JN9-8GRL Kody na PS3 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 17 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 heh zainstalowałem bete ale kobieta chciała serial oglądać to obejrzałem po czym myślę że pogram a ta że nie może spać bo się jej obraz świeci . Nie ma bata jutro przenoszę ps4 do mojej pracowni i podłączam do monitorka Dobranoc i do zobaczenia jutro w grze Masz w sypialni nadkonsole? Cytuj Odnośnik do komentarza
mushabelly 384 Opublikowano 17 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 H34M-7GN8-69R55NQB-3HN7-G77A na PS4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Zdunek 1 121 Opublikowano 17 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Ludzie, troszeczkę kultury. Ktoś Wam daje kod, to podziękujcie i zaznaczcie który kod wykorzystaliście.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 586 Opublikowano 17 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Nie ma narazie PvP czy jestem ślepy ? W alphie była ta opcja obok planety earth a tutaj nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 17 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 jak ktoś jeszcze potrzebuje to tutaj na streamie można przysnaipować kod http://www.twitch.tv/playstation Cytuj Odnośnik do komentarza
wojnar 1 892 Opublikowano 17 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Nie ma narazie PvP czy jestem ślepy ? W alphie była ta opcja obok planety earth a tutaj nie ma. Jest od 5 poziomu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Styku 11 Opublikowano 17 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Ech w końcu. Pograłem kilka godzin i tak, czekałem na coś takiego. Mam nadzieje ze wątek fabularny dobrze pociągną bo tak to gra miażdży . Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi