Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Kod. Kto pierwszy ten lepszy, Miłej zabawy, Standardowo proszę napisać jak ktoś skorzystał

JL5B-66NG-4CHJ

• Odpowiedzi 6,6 tys.
  • Wyświetleń 564,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Również dziękuję, sprawnie poszło, gra nas strollowała z enrage, ale daliśmy radę hehe.  Nastąpił moment, którego jeszcze tydzień temu bym się nie spodziewał, ale jednak. Pozbyłem się PS4 na rzecz Xb

• Skleiłem taki montage korzystając z SHAREfactory. Swoją drogą przyjemny programik.    Nie ma jakiś mega czadowych akcji, ale to dosłownie z 4 meczyków posklejane.   Głównie stuff z multi PvP. Na

• Opis aukcji XD http://allegro.pl/destiny-na-ps4-raz-w-czytniku-stan-6-6-i4615010390.html

Opublikowano

Kod. Kto pierwszy ten lepszy, Miłej zabawy, Standardowo proszę napisać jak ktoś skorzystał

JL5B-66NG-4CHJ

Skorzystałem, dzięki :drinks:

Opublikowano

Nie bijcie mnie, ale to nie dla mnie. Pogralem 10 minut, i koniec. Kupilem next-gen'a, zeby grac w szpile, ktore wykorzystuja power konsoli. A tu przy pierwszym kontakcie ze szpilem dostalem mlotkiem po glowie, na lekkie otrzezwienie. Destiny w ogole nie powinno wyjsc na Ps4- ta gra jest jest do bolu archaiczna, pod wzgledem gameplay'owym (mechanika zywcem wyciagnieta z HALO) i wizualnym. Myslalem, ze gram na PS3 ( no ale w koncu to cross-platformowa gra, co tu sie dziwic) Co jest fajne w tej grze? Cust-scenki i arty podczas loadingow.... PS.To ma byc Killer!... To jakas po(pipi)ka jest! :)

Opublikowano
  • Autor

Beta pobrana w 20min, sądziłem, że potrwa to kilka godzin przy takim natłoku.

Opublikowano

Nie bijcie mnie, ale to nie dla mnie. Pogralem 10 minut, i koniec. Kupilem next-gen'a, zeby grac w szpile, ktore wykorzystuja power konsoli. A tu przy pierwszym kontakcie ze szpilem dostalem mlotkiem po glowie, na lekkie otrzezwienie. Destiny w ogole nie powinno wyjsc na Ps4- ta gra jest jest do bolu archaiczna, pod wzgledem gameplay'owym (mechanika zywcem wyciagnieta z HALO) i wizualnym. Myslalem, ze gram na PS3 ( no ale w koncu to cross-platformowa gra, co tu sie dziwic) Co jest fajne w tej grze? Cust-scenki i arty podczas loadingow.... PS.To ma byc Killer!... To jakas po(pipi)ka jest! :)

myślałem, ze tylko ja jestem jakiś yebnięty nie jarając się tym co widzę na twitchu. no to spokojnie można pograć na ps3 i nadal czekać z inwestowaniem w ps4 skoro tak słabo jest

Opublikowano
  • Autor

Może 25min, zostawiłem konsole w stanie czuwania, zrobiłem kolacje i jest. Sam byłem zdziwiony, że to tak poszło.

myślałem, ze tylko ja jestem jakiś yebnięty nie jarając się tym co widzę na twitchu. no to spokojnie można pograć na ps3 i nadal czekać z inwestowaniem w ps4 skoro tak słabo jest

Bo jedna osoba napisała, że słabo, a zaraz 10 napisze, że za(pipi)iście, i co zrobisz, zmienisz zdanie?

PS. Na samym początku zmieńcie sobie czułość pada, standardowe jest strasznie wolne. Ja w alphie grałem na maksie (10/10).

PS2. Walek jakie k/d w pvp?

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Zmienilem sobie czulosc od razu na max, czyli 10. Strasznie wolne, to jakies 50% w Bf4. :)

Online nie pyknalem, tylko te singlowe introduction. Po prostu ta gra , jak anglicy mowia It's not ma cup of tea. :)Pozniej sobie pykne multi, narazie wole w zabugowanego BF4 zagrac.

Opublikowano
  • Autor

Zmienilem sobie czulosc od razu na max, czyli 10. Strasznie wolne, to jakies 50% w Bf4. :)

Np bo Destiny chodzi w 30fps, dla tego o połowę wolniej. :)

Sprawdz pvp, tam trzeba posiadać jakieś umiejętności, w odróżnieniu od bf ;P

PS. Fajna muzyka przy instalowaniu, taka jakby z kolejnej części Halo.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

kluczyki PS4

PJ65-QDNN-NTP4

indżoj

wielkie dzieki :)

Opublikowano

99KB-EJND-DQ2E

Proszę serdecznie, szczęśliwiec niech się pochwali z pomyślnej rejestracji bety  :thumbsup:

Opublikowano

99KB-EJND-DQ2E

Proszę serdecznie, szczęśliwiec niech się pochwali z pomyślnej rejestracji bety  :thumbsup:

Dziekuje, udalo mi sie. Dostalem od kolegi tez kod, na ktorym nie mialem szczescia pobrac gry. Moze ktos bedzie mial wiecej szczescia, takze hir ju goł:

2D9L-MHNR-PCQE

Opublikowano

Destiny jest obecnie na trzecim miejscu na Twichu i wyprzedza m.in. Hearthstone, a to dopiero pierwsze godziny bety na PS4  :ninja:  MESJASZ IS COMING  :banana:  :banana:

Opublikowano

heh zainstalowałem bete ale kobieta chciała serial oglądać to obejrzałem po czym myślę że pogram a ta że nie może spać bo się jej obraz świeci . Nie ma bata jutro przenoszę ps4 do mojej pracowni i podłączam do monitorka :P

Dobranoc i do zobaczenia jutro w grze

Opublikowano

Swoja wersje pobralem. Oddaje dwa pozostale kody na PS4:

MPPJ-5NNM-LNB5
JKCB-JQNN-DA33

Opublikowano

heh zainstalowałem bete ale kobieta chciała serial oglądać to obejrzałem po czym myślę że pogram a ta że nie może spać bo się jej obraz świeci . Nie ma bata jutro przenoszę ps4 do mojej pracowni i podłączam do monitorka :P

Dobranoc i do zobaczenia jutro w grze

Masz w sypialni nadkonsole?

Opublikowano

Ludzie, troszeczkę kultury. 
Ktoś Wam daje kod, to podziękujcie i zaznaczcie który kod wykorzystaliście.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Nie ma narazie PvP czy jestem ślepy ? W alphie była ta opcja obok planety earth a tutaj nie ma.

Opublikowano

Nie ma narazie PvP czy jestem ślepy ? W alphie była ta opcja obok planety earth a tutaj nie ma.

Jest od 5 poziomu.

Opublikowano

Ech w końcu. Pograłem kilka godzin i tak, czekałem na coś takiego. Mam nadzieje ze wątek fabularny dobrze pociągną bo tak to gra miażdży .