YETI 10 944 Opublikowano 22 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 Widać, że Destiny najpierw było pisane pod PS3/X360, dopiero po jakimś czasie przysiedli do next genów. Grafika na PS4 jest ładna, nie powala to na kolana ale też nie budzi wstrętu. Czasami zdarzają się tekstury rodem z PS3, ale ogólnie jest przyzwoicie. To co najbardziej dziwi, to 30fps, to powinno spokojnie chodzić w 60fps, przynajmniej na PS4. Obecnie najlepszy mój wynik. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 129 Opublikowano 22 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 Na temat lokalizacji u nas W rozmowie z Eurogamerem przedstawiciel Licomp Empirical Multimedia przekonuje, że proces przygotowania polskiej wersji językowej gry jest dość rozbudowany. Tylko część całości pozostaje po stronie lokalnego dystrybutora - mówi. - W przypadku tak wielkiego projektu jak Destiny niezbędne jest wsparcie po stronie dewelopera. - Decyzja o pracach lokalizacyjnych dla danej wersji językowej zapada na linii wydawca - deweloper. W tym wypadku mówimy o Activision - Bungie. I tutaj, przy przygotowywaniu porozumienia pomiędzy tymi dwoma firmami, nie została założona produkcja polskiej wersji - kontynuuje. całość tutaj http://www.eurogamer.pl/articles/2014-07-22-dlaczego-nie-ma-polskiej-wersji-destiny Cytuj Odnośnik do komentarza
scoobydoo 4 Opublikowano 22 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 Fajnie że dostałem kod do bety jak grać nie można bo konserwacja gry odbywa się. Miało to trwać od 20 do 21. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 22 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 Fajnie że dostałem kod do bety jak grać nie można bo konserwacja gry odbywa się. Miało to trwać od 20 do 21. nie, było już pisane kilkukrotnie do kiedy trwa przerwa Cytuj Odnośnik do komentarza
Drantzell 45 Opublikowano 22 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 To co najbardziej dziwi, to 30fps, to powinno spokojnie chodzić w 60fps, przynajmniej na PS4. True. 7 lat różnicy w sprzęcie, a takie dziadostwo odwalają z klatkami. BTW: Pograł bym sobie. Mi ta gierka pasuje i przyjemniej mi się w to pyka niż w Battlefielda. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 22 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 no i tego sie obawialem...beta ma przerwe i nie chce mi sie nawet konsoli odpalic zeby zagrac w cos innego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Drantzell 45 Opublikowano 22 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 no i tego sie obawialem...beta ma przerwe i nie chce mi sie nawet konsoli odpalic zeby zagrac w cos innego Dokładnie. Co to będzie jak betę zamkną do Września Ale przynajmniej gierka ma to coś. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 22 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 Niektóre nagrody przejdą do pełnej wersji. Poza tym postać stworzona w pierwszej części przejdzie do Destiny 2 i 3. Cytuj Odnośnik do komentarza
Styku 11 Opublikowano 22 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 Czyli to czego sie obawiałem, z fabuła bedzie jak mass efect.... Kilka lat na jej zamknięcie Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 22 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 Ja tam żałuję, że z tym uniwersum, designem, muzyką i planetami ta gra nie będzie grą singlową z dodanym multi coś jak Halo. Taki model rozgrywki (sieciowe pif-paf) to nie moja bajka, ale z drugiej strony mam ból dupy, że ominie mnie smakowanie tego świata Cytuj Odnośnik do komentarza
Styku 11 Opublikowano 22 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 Mi znowu po denerwujacych doznaniach w battlefield brakowało luzackiego strzelania do obcych .....teraz naszczescie mam snajpera elitę w coop ale i tak destiny w coop ma mega moc. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pazdziochu 18 Opublikowano 22 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 Beta znowu działa:D Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 22 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 Beta znowu działa:D powinieniens dostac mase minusow te wiadomosc lece grac 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 22 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 (edytowane) Mam 1 kod do oddania na xbox one Edytowane 23 Lipca 2014 przez kubson Cytuj Odnośnik do komentarza
Drantzell 45 Opublikowano 22 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 Grr...xD Nie skończę roboty przez tą betę xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryhol 5 Opublikowano 23 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Pierwszy niebieski item wydropił http://1drv.ms/1rqm84F Cytuj Odnośnik do komentarza
Drantzell 45 Opublikowano 23 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Tez mi wypadł, ale cóż z tego jak ubrac sie tego nie sa. 20 to pewnie max poziom będzie w podstawce. Ciekawe jak trudno bedzie to wbic. Do 8lvl jest banalnie łatwo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tooptek 0 Opublikowano 23 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Mam 2 kody do oddania na xbox one Witam, Ja chętnie przygarnę i porównam obie wersje Cytuj Odnośnik do komentarza
Salwador 189 Opublikowano 23 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Dla zainteresowanych betą. Na fanpage-u rozdają kody na betę dla x360 oraz xone jak i każdy komentarz jest nagradzany 7dniowym xbl trialem. https://www.facebook.com/gamefreakspl 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Tooptek 0 Opublikowano 23 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Odpaliłem STRIKE z 2 osobami. Ja mam 6 lvl warlock, oni mieli 4 lvl....cholernie ciężko było...niestety musieliśmy przerwać mam nadzieje ze wszystkie misje , pvp , pve będą trzymać taki poziom "wyzwania":) Cytuj Odnośnik do komentarza
zimzvm 36 Opublikowano 23 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Ja grałem na 7lvl z randomami na 8lvl i też jakoś super lekko nie było. Nierzadko trzeba było każdego z nas podnosić. Poziom trudności jak najbardziej satysfakcjonujący. Sent from my iPhone using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza
ofsajd 1 101 Opublikowano 23 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Dla zainteresowanych betą. Na fanpage-u rozdają kody na betę dla x360 oraz xone jak i każdy komentarz jest nagradzany 7dniowym xbl trialem. https://www.facebook.com/gamefreakspl dzięki za info! Cytuj Odnośnik do komentarza
wojnar 1 892 Opublikowano 23 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Polecam Strike na wyższym poziomie trudności. Wiadomo że ginie się często ale za to dobry loot jest po zakończeniu misji. W trakcie leci sporo zielonych rzeczy a po zakończeniu dostaje się jedną broń i jedną część armora - zielone oczywiście. Dzięki temu mam same chyba najlepsze bronie/części armora jakie można w becie dostać na 8lvl. Gierkę się kupi po premierze jakoś, oczywiście na ps3. Cytuj Odnośnik do komentarza
PyletFylet 8 Opublikowano 23 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Ale też trzeba z tym uważać, bo faktycznie wylatują zielone itemki, tyle że mogą wypaść na wyższy lvl - na 3 itemy wypadły 2 na 9-10 lvl ;/ męczenia się było nie mało, a w sumie nic nie dostałem ze względu na ten limit cholerny. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 23 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Kto chce kod na betę na xone niech wali na PW Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi