Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Kto bogatemu zabroni?

Wiadomo ile map będzie w pvp?

Chyba 10, ale nie wiem, czy to już liczone z tą ukradzioną innym przez PlayStation.

Edytowane przez wrog

• Odpowiedzi 6,6 tys.
  • Wyświetleń 561,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Również dziękuję, sprawnie poszło, gra nas strollowała z enrage, ale daliśmy radę hehe.  Nastąpił moment, którego jeszcze tydzień temu bym się nie spodziewał, ale jednak. Pozbyłem się PS4 na rzecz Xb

• Skleiłem taki montage korzystając z SHAREfactory. Swoją drogą przyjemny programik.    Nie ma jakiś mega czadowych akcji, ale to dosłownie z 4 meczyków posklejane.   Głównie stuff z multi PvP. Na

• Opis aukcji XD http://allegro.pl/destiny-na-ps4-raz-w-czytniku-stan-6-6-i4615010390.html

Opublikowano

Dzisiaj dorwie się już w sklepach?

Tak - dzisiaj maja byc dostawy.

Opublikowano

PvP będzie polagowane na 100% , cudów po becie nie ma co sie spodziewać

Na premierę zawsze będą lagi aczkolwiek żeby zagrać PvP trzeba mieć postać na 5 lvl z tego co wyczytałem. Więc wszyscy napewno się nie rzucą od razu. Jakby ktoś słyszał o dostępności gry w dniu dzisiejszym to bardzo bym prosił o info.

Opublikowano

Dzisiaj dorwie się już w sklepach?

Tak - dzisiaj maja byc dostawy.

No właśnie nie wiadomo. Widziałem info w sklepie, że wysyłki robią 08.09 ale odbiór osobisty dopiero 09.09. Może być tak jak z GTA, że nie wydadzą wcześniej mimo, że już mają. Jak skończę robotę to się przejdę po okolicznych sklepach i zobaczę jak jest.

Opublikowano

no tak, to zalezy od sklepu, zreszta z dostawami tez jest roznie. Jak bede wiedzial, czy gdziekolwiek jest na pulkach to napisze.

Opublikowano

PvP będzie polagowane na 100% , cudów po becie nie ma co sie spodziewać

Na premierę zawsze będą lagi aczkolwiek żeby zagrać PvP trzeba mieć postać na 5 lvl z tego co wyczytałem. Więc wszyscy napewno się nie rzucą od razu. Jakby ktoś słyszał o dostępności gry w dniu dzisiejszym to bardzo bym prosił o info.

Beta lagowała nawet po tygodniu , netcode jest zepsuty tego nie naprawią . nieśmiertelni goście padanie po sekundzie itd. . Generalnie przy pvp bawiłem się dobrze ale klanówki na wstępie mozna sobie darować.

Edytowane przez Pazdziochu

Opublikowano

W białostockich EURO można zamawiać online, ale odbiór w przeciągu 7 dni. Czyli raczej dziś nie wydadzą. Może jakby zawitać tam osobiście? 

Edytowane przez Kalinho_PL

Opublikowano

Jak dzwoniłem na infolinię Euro RTV to w pary sklepach jest już na stanie, ale powiedzieli że nie gwarantują kupna dzisiaj, wszystko zależy od sklepu.

Opublikowano

Wie ktos może czy w sieciach media expert grę można juz kupic??

Opublikowano

W Wawce zadzwoniłem do 3 liczących się sklepów ( nie sieciówek ) i jak jeden mąż twierdzą, że dopiero jutro :( amen

Opublikowano

Sporo osób już gra, preordery psn czekają do północy , osoby z pudełkami mogą grać

Edytowane przez Pazdziochu

Opublikowano

w Łodzi Destiny już leży na półkach w MM w Galerii - 219zł (PS4)

w Saturnie jeszcze nie wystawili

sprawdźcie tradycyjnie w swoim MM/Saturn na ich www dostepność produktu - w search wpisac destiny i jak znajdzie z dopiskiem produkt dostepny to możecie jechać śmiało

Opublikowano

Saturn Katowice 259zł !!

Ja podziękuję, poczekam

Pfft... Za niewiele wyższą cenę można mieć LE.

Opublikowano

Komputronik na allegro podaję 213zł- odbiór w większym mieście. 

Lokalne sklepy w Poznaniu mają po 207-219. 

Opublikowano

Na stronie komputronika 209zł.  Chyba jutro podjadę :D 

Ofcoz wersja na XO. 

Opublikowano

Pewnie w dużych miastach jak Katowice będą desperaci, który pójdą do Tezko o 00:00 aby kupić te dwa egzemplarze (raczej więcej nie będzie) - także jutro nawet nie ma po co tam zagladać

Opublikowano

SERWERY DESTINY WŁAŚNIE ZOSTAŁY WŁĄCZONE !!! DO BOJU ŻOŁNIERZE GALAKTYKI 

Jak ktoś z forum będzie dzisiaj grał to niech napisze czy jest w grze ta broń z rozwalonym celownikiem(ten M4 z ruską nazwą), którą ghost znajdywał nam jako pierwszą. Jakoś tak klimatycznie mi się tym strzelało.

Pewnie w dużych miastach jak Katowice będą desperaci, który pójdą do Tezko o 00:00 aby kupić te dwa egzemplarze (raczej więcej nie będzie) - także jutro nawet nie ma po co tam zagladać

Też tak uważam. Jak kto ma znajomych pracujących tam to może popytać czy dostali. W każdym innym przypadku szanse są równe zeru.

Opublikowano

W mm mają ale mają zakaz sprzedaży, tak samo empik.

Serio? Bo złożyłem zamówienie przez neta i było napisane, że do odbioru w mniej niż godzinę.