Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Ja czekam tylko na reset bounty i w końcu dobije do 29lvlu  :dance:

Na wczorajszym nightfallu padło mi... 5 coinów... teraz mam 42 :\

Ale dzisiaj będzie raid, bardzo się czaję na tego Suros Regime ale nie chce mi paść. I tak będzie mój!

• Odpowiedzi 6,6 tys.
  • Wyświetleń 529,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Również dziękuję, sprawnie poszło, gra nas strollowała z enrage, ale daliśmy radę hehe.  Nastąpił moment, którego jeszcze tydzień temu bym się nie spodziewał, ale jednak. Pozbyłem się PS4 na rzecz Xb

• Skleiłem taki montage korzystając z SHAREfactory. Swoją drogą przyjemny programik.    Nie ma jakiś mega czadowych akcji, ale to dosłownie z 4 meczyków posklejane.   Głównie stuff z multi PvP. Na

• Opis aukcji XD http://allegro.pl/destiny-na-ps4-raz-w-czytniku-stan-6-6-i4615010390.html

Opublikowano

Takie pytanko, czy ktos cos zaradzil, albo znalazl na sredni ping w xb/Destiny? W dashu mam po 185-200ms, a w Destiny czasem z pol kilometra mozna dostac liscia w twarz.... Normalnie wszedzie mam swietne pingi, ale xbox cos tak miernawo. Nie jest to jakos mega wkurzajace, ale smierci za sciana nigdy nikogo nie ciesza ;).

Opublikowano

W network settings, tam masz pare opcji, bodajrze ta na samym dole.

Parametry (UP/DOWN) ladnie pokazuje w dashu, ale PING juz nie. W zadnej  grze na piecu tak nie mam jak gram na DE/SWE/ESP itp serwerach.

3783235081.png - 185-200ms to jest zal w FPSie.

~200ms to ja mam jak gram na jakims serwerze w USA/Kanadzie...

Zeby nie bylo... NAT mam OPEN.

Opublikowano

Takie same mam pingi jak Ty w dashu. Od niedawna NAT Open a i tak nic się nie zmienia. Nawet jak pominąłem router to nic się nie zmieniło. Na speedtest max pingi mam na poziomie 18. W Titanfall nie widzę lagów. Więc albo coś jest zwalone w tym teście na XOne albo pinguje do USA...

Opublikowano

Pamiętaj, że to nie jest ping gier tylko interfejsowych rzeczy. Wysoki, bo pewnie sprawdza z Redmond. Ja też mam tam około 200, a w grach normalnie 50-60 (Titanfall na przykład pokazuje dokładnie). Destiny po prostu takie jest, że walniesz kogoś z liścia, zginiesz, a ziomek dopiero padnie. Strasznie często też wzajemnie się można zabić.

W sumie wolał bym Hard Light.

Właśnie tego dostałem :) Ciekawy jest ten shotgun, który mi wpadł (Universal Remote), bo znajduje się w głównych broniach, a nie dodatkowych.

Nie szkoda Ci shardów? Ja wolę trzymać je na Gear z Raidu, bo tylko na nim w tym momencie da się dobić 30 poziom (30 Light po maksymalnym ulepszeniu dają, jak Exotic).

Opublikowano

Wiesz co Wrog, czasem wale w goscia i po 2s traci HP - jak juz do niego strzele, a cyferki leca..., wiec albo serwery kiepskie, albo netcode beznadziejny na miare 2004 roku. Chociaz wtedy juz fpsy takie jak Q3 dawno mialy za(pipi)isty netcode.

Opublikowano

Nie bardzo mam jak porownac z innymi grami bo mam tylko Destiny tak naprawde, ale w porownaniu z PC - niestety jest bieda.

Z XB360 nie mam tez co porownywac bo tam bylo host/offhost, ale jak host byl dobry to i ping byl super.

Opublikowano

29 poziom wbity, nawet nie trzeba było do końca wszystkiego wbijać, został mi jeden upgrade.

Teraz czas zbierać raidowy gear, ale trochę to może potrwać.

Opublikowano

Wiesz co Wrog, czasem wale w goscia i po 2s traci HP - jak juz do niego strzele, a cyferki leca..., wiec albo serwery kiepskie, albo netcode beznadziejny na miare 2004 roku. Chociaz wtedy juz fpsy takie jak Q3 dawno mialy za(pipi)isty netcode.

Zdarza się tak w Destiny. Ba, bywa tak, że kogoś zabijesz, a dopiero po dłuższej chwili wskoczy potwierdzenie killa z punktacją. Pewnie pieniędzy na serwery nie mieli.

Opublikowano

Głupota że dla każdej postaci z osobna trzeba wbijac rangi i marki vanguard i crucible oraz misje. Dobrze ze chociaż depozyt jest wspólny i kasa.

Moim zdaniem powinno być tak jak w Diablo.

Edytowane przez gamerTHC

Opublikowano

Po co zdobywa sie sie mote of light i te wszystkie materials ?

Opublikowano

Mote of Light - waluta, za którą kupujesz „ciszuki” u Speakera lub egzotyczny engram u Xura (specjalny sprzedawca, pojawiający się w weekendy). Materiały są potrzebne do ulepszeń zbroi lub broni na wysokich poziomach.

Opublikowano

Właśnie tego dostałem :) Ciekawy jest ten shotgun, który mi wpadł (Universal Remote), bo znajduje się w głównych broniach, a nie dodatkowych.

Nie szkoda Ci shardów? Ja wolę trzymać je na Gear z Raidu, bo tylko na nim w tym momencie da się dobić 30 poziom (30 Light po maksymalnym ulepszeniu dają, jak Exotic).

Z Rajdu Ci wypadł Hard Light? Będę musiał porobić więcej rajdów (nagrody sypią się cały tydzień, czy raz w tygodniu?). Shotgunami nie strzelam. Gardzę trochę tym rodzajem broni. Jak dla mnie to jedyna nadzieja noobków w tej grze (nie potrafisz celować z auto - musisz biegać i liczyć na kill z shotgunem). Dużo kolesi ma taką strategie że biegnie na pałę na Ciebie z tą bronią. Nawet skaczą na pałę do przodu. Taka bezmózga strategia SHOTGUN-ONLY.

Z misji od królowej można nałapać Shardów na potęgę. Mam teraz chyba z 42. Mote of Light mam chyba z 75 już.

Opublikowano

A jak odblokować ta misję u królowej?

Musisz robić bounty dla niej. U bounty mastera. Za każde zadanie dostajesz jeden kupon, który upoważnia Cie do wykonania misji na 24 lvl z gwarantowanymi nagrodami w postaci legendarnych pancerzy.

Rozwalasz je i masz masę shardów.

Edytowane przez Drantzell

Opublikowano

Hard Light za Nightfalla dostałem, ale ze skrzynki podczas Raidu też może wypaść, bo przy mnie się tak stało. Nagrody raz w tygodniu na każdym poziomie trudności możesz dostać.

Opublikowano

Czy żeby podbić lvl to trzeba założyć opaskę jednej z frakcji New Monarchy,Dead Orbit,Future War Cult i farmic na lepsze ciuszki od nich ?

Opublikowano

Żeby podbić level tej frakcji? Tak. Ale miej na uwadze, że wtedy nie będzie ci się podbijał ogólny level vanguard i crucible.

Opublikowano

Żeby podbić level tej frakcji? Tak. Ale miej na uwadze, że wtedy nie będzie ci się podbijał ogólny level vanguard i crucible.

Generalnie chodzi mi żeby podbic swój lvl 21 na którym sie zatrzymałem

Opublikowano

Powyżej 20lvl o twoim poziomie decyduje zbroja(poziom,unikatowość i stopień rozwoju)i jej wskaźnik "light".

Opublikowano

Powyżej 20lvl o twoim poziomie decyduje zbroja(poziom,unikatowość i stopień rozwoju)i jej wskaźnik "light".

Zdunek ja to wiem.Dzisiaj skończyłem kampanie i nic z lightem nie wypada.Dlatego zastanawiam się w co teraz brnąć żeby cos znalezc co ma wiecej light ?

Opublikowano

Na początek proponuje żebyś wybrał jedna z frakcji i robił bounty oraz pvp. Tak najszybciej ruszysz lvl do przodu