Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Teraz juz 11 bo po zmianie czasu przesunela sie godzina restartow.

Xur jest od piatku od godziny 11 do 11 w niedziele.

Co nie zmieni faktu, że już poszedł.

• Odpowiedzi 6,6 tys.
  • Wyświetleń 561,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Również dziękuję, sprawnie poszło, gra nas strollowała z enrage, ale daliśmy radę hehe.  Nastąpił moment, którego jeszcze tydzień temu bym się nie spodziewał, ale jednak. Pozbyłem się PS4 na rzecz Xb

• Skleiłem taki montage korzystając z SHAREfactory. Swoją drogą przyjemny programik.    Nie ma jakiś mega czadowych akcji, ale to dosłownie z 4 meczyków posklejane.   Głównie stuff z multi PvP. Na

• Opis aukcji XD http://allegro.pl/destiny-na-ps4-raz-w-czytniku-stan-6-6-i4615010390.html

Opublikowano

Haha, prawda, prawda.

Jaki jest sposob na zabicie Croty na hardzie samemu? Lampy - ok. Most - ok. Wizzardy - ok. Na to wszystko jest sposob ale ostrzelanie miecznika, potem Croty, jeszcze go ciac. To chyba za duzo dla jednego do ogarniecia :D

Opublikowano

do kiedy jest xur? bo chce kupić dont touch me, a mam tylko 6 strange coins

Za późno :) W następnym tygodniu może będzie coś lepszego, nie nastawiaj się tylko bo może zbroja być tylko dla posiadaczy DLC :D

Opublikowano

kupiłem season passa jakoś tydzień temu wiec nie ma problemu :)

Opublikowano

Haha, prawda, prawda.

Jaki jest sposob na zabicie Croty na hardzie samemu? Lampy - ok. Most - ok. Wizzardy - ok. Na to wszystko jest sposob ale ostrzelanie miecznika, potem Croty, jeszcze go ciac. To chyba za duzo dla jednego do ogarniecia :D

Na przykład tak:

Opublikowano

Czasami ta spolecznosc w Destiny jest tak z(pipi)ana ze szok. Wczoraj gralismy w Crote i pod koniec koles wyszedl bo musial zjesc cos,wszyscy wrocili do orbity. Tyle z grania.

Opublikowano

Heh... miałem podobnie, ale w sumie to dołączyłem przy drugim moście i nie za bardzo wiedziałem, jaki ekipa miała plan, bo HSa miał jeden dzieciak, który swoim piskliwym głosikiem odstraszał mnie od podjęcia jakiejkolwiek próby komunikacji.

W każdym razie po tym etapie (dostałem Shardy i Willbreaker's Resolve, klatę dla Titana, więc cały set skompletowany) zdążyliśmy dolecieć do skrzynki, zeskoczyć na dół i ubić wiedźmy, po czym cała ekipa się rozproszyła i tyle ich widzieli.

Jak już mówiłem - może tak byli umówieni, nie wnikam, w każdym razie przynajmniej ta klatka osłodziła mi trochę kolejny tydzień bez jakiegokolwiek Raidu.

Opublikowano

jak wy znajdujecie randomow do raidu?

Opublikowano

Voytec - to nie tyle "granie z randomami", co brak lojalnej ekipy, na którą można by było liczyć.

To znajomi, których poznało się w Tower, oraz ich znajomi - nawet zgrane ekipy. Tyle tylko, że nie ma jakiegoś sensownego kontaktu, bo ja np znam tylko jednego/jedną z nich i jeśli się umawiają na jakiegoś Raida, to mnie przy tym nie ma - ja wbijam "na krzywy ryj", jeśli widzę wolne miejsce i pytam, czy można - tak to niestety wygląda.

Idealnie byłoby mieć takie miejsce jak tutaj, żeby z wyprzedzeniem na sztywno umówić się np sobota wieczorem i każdy grzecznie się do tego stosuje, niestety, zbyt mało jest tutaj graczy, ogrywających Destiny na PS3, więc jest jak jest i rajduję "na żebraka" :)

Opublikowano

jak wy znajdujecie randomow do raidu?

Na forum bungie.

Opublikowano

Voytec - to nie tyle "granie z randomami", co brak lojalnej ekipy, na którą można by było liczyć.

To znajomi, których poznało się w Tower, oraz ich znajomi - nawet zgrane ekipy. Tyle tylko, że nie ma jakiegoś sensownego kontaktu, bo ja np znam tylko jednego/jedną z nich i jeśli się umawiają na jakiegoś Raida, to mnie przy tym nie ma - ja wbijam "na krzywy ryj", jeśli widzę wolne miejsce i pytam, czy można - tak to niestety wygląda.

Idealnie byłoby mieć takie miejsce jak tutaj, żeby z wyprzedzeniem na sztywno umówić się np sobota wieczorem i każdy grzecznie się do tego stosuje, niestety, zbyt mało jest tutaj graczy, ogrywających Destiny na PS3, więc jest jak jest i rajduję "na żebraka" :)

Czyli randomy. Nie znasz gości, masz z nimi znikomy kontakt ale z braku laku startujecie raid. :)

Na PS4 by Ci coś takiego nie groziło. Jak przeskoczysz na nową platformę to poznasz zupełnie nowy świat :)

Opublikowano

Jak przeskoczysz na nową platformę to poznasz zupełnie nowy świat :)

:yao:

Opublikowano

Nie ma co się śmiać. Ja spokojnie z 30 ludzi (Polaków) poznałem w czasie grania w Destiny. Ta gra jest społecznościowym kolosem i tego aspektu powinny inne gry od niej uczyć się.

Opublikowano

A do mnie zawital zajączek wielkanocny i wczoraj podrzucił mi bounty na thorna:)wykonczylem juz ta gromadę hivow i dokonczylem zadanie w crucible. Teraz zostala mi wiedzma xyor ale solo ostro mnie kopie po (pipi)e. Mogę liczyć na wasza pomoc? I mam pytanie odnośnie xyor. Ona sie pojawia tylko gdy fogoth ma okolo 1\5 swojego paska zycia czy pojawia sie randomowo niezależnie od witalności fogotha?

Opublikowano

Na 3 statku bedze xyor. Trzeba sie troche nameczyc solo, mi sie udalo z kolesiem to zrobic

Opublikowano

Podpowiedzcie mi proszę w jakim trybie ukończyć najłatwiej crucible (zadanie na 500 punktów na Thorna)??

Wczoraj w końcu dostałem snajperke z voidem :/

Edytowane przez Cottage

Opublikowano

Podpowiedzcie mi proszę w jakim trybie ukończyć najłatwiej crucible (zadanie na 500 punktów na Thorna)??

Control. W każdym meczu musisz mieć ratio minimum 0,4 żeby był jakiś postęp na pasku zadania. Moim zdaniem snajperka to za mało.

Opublikowano

Oj, snajperką będzie długa droga.. Graj w control ale uwierz mi że będziesz miał ciężko.

Ja zrobiłem to shotgunem, 6 meczyków wystarczyło, K/D 2,47 :) Rambo style w moim wykonaniu.

Opublikowano

Ja polecam fusion rifle dammerung fr5 z void. Ale ona kosi w crucible. Murmur jak i Pocket infinity wymiękają z nią w przedbiegach. Ja w dwie godzinki tylko nią i wyrzutnią z voidem nabilem 500 punktów. Ten fr5 ma duży zasięg i szybko się ładuje i mozna ja wymaxowac w przeciągu pól godziny. A co do trybu to gralem w contron a później przeniosłem sie na clash i tam grali zdecydowanie slabsi gracze bo mialem k\d ratio czesto powyżej 2.0

Opublikowano

Ja polecam fusion rifle dammerung fr5 z void. Ale ona kosi w crucible. Murmur jak i Pocket infinity wymiękają z nią w przedbiegach. Ja w dwie godzinki tylko nią i wyrzutnią z voidem nabilem 500 punktów. Ten fr5 ma duży zasięg i szybko się ładuje i mozna ja wymaxowac w przeciągu pól godziny. A co do trybu to gralem w contron a później przeniosłem sie na clash i tam grali zdecydowanie slabsi gracze bo mialem k\d ratio czesto powyżej 2.0

To miałeś dobry dzień na tym clashu. W control przynajmniej wiesz gdzie zaatakują.
Opublikowano

ok a więc muszę poszukać czegoś innego lub we wtorek wypadnie World of Corta

Opublikowano

Przecież Pocket Infinity i Murmur nie mają voida, więc i tak byś nie zrobił bounty.

Proste, że przegrywają z byle bronią bo są to pukawki z perkami wyłącznie pod PvE :)

Za to Plan C czyści resztę bo po upgrade jest najszybszym fusionem, tyle że również ma arca.

Pod bounty na thorna bierzesz co masz ... 

Opublikowano

Tak wiem murmur ma solar i arc a Pocket solar z tym ze z możliwością full auto. Robilem te bounty dlatego dummerungiem bo nie mialem nic w wyposazeniu z voidem oprócz rakietnicy. Zawsze myslalem ze exotic i legendary będą miały lepsze parametry na crucible chociażby ze względu na większy dmg. A okazuje się ze fuzion który zawsze rozwalalem na części jest taki dobry na pvp.