Opublikowano 17 lipca 201410 l Ale jak wygląda proces anulowania preordera bo jak wystarczy kliknąć, to zaraz to robię.
Opublikowano 17 lipca 201410 l Na PS3 po złożeniu preordera się nie ściąga, widnieje informacja że dostępne do pobrania 17/07 ale nic nie idzie. Trzeba czekać pewnie do 19...
Opublikowano 17 lipca 201410 l Ale jak wygląda proces anulowania preordera bo jak wystarczy kliknąć, to zaraz to robię. Ustawienia -> PSN -> Info o koncie -> Portfel -> Historia transakcji -> Anuluj zamówienie
Opublikowano 17 lipca 201410 l No i tyle jeśli chodzi o kombinowanie ściągnęło tylko 180 mb i koniec. Sorry mały update nie pokazuje że ściąga ale rzeczywiście jak pogrzebać to leci jak szalone mam już 2 GB Edytowane 17 lipca 201410 l przez marekjw2523
Opublikowano 17 lipca 201410 l Czemu po prostu nie zlozycie preordera w PSN? To chyba najprostszy sposob. I mozna juz pobrac gre. Po co kombinowac z kodami? Ja mam podpieta karte kredytowa do konta i nawet jej nie odpinalem jak bralem Destiny. Wystarczy tylko przeczytac informacje od nich, ze hajs beda sciagac dopiero blizej premiery. Nawet jest dokladna data podana - chyba 5/9. D A to mnie zaciekawiłeś. Sprawdzę.
Opublikowano 17 lipca 201410 l U mnie poszło jak szalone te 15 gb, nie wiem na jakich serwerach leży ta beta ale woow.
Opublikowano 17 lipca 201410 l na pewno nie na sony bo bym kilka godzin ciągał, a tu ile minęło gdyby wszystko tak się ściągało , marzenie
Opublikowano 17 lipca 201410 l U mnie poszło jak szalone te 15 gb, nie wiem na jakich serwerach leży ta beta ale woow. Zapodaj twitch Zielu, ale umiesc go na fejsie lub tutaj.
Opublikowano 17 lipca 201410 l U mnie poszło jak szalone te 15 gb, nie wiem na jakich serwerach leży ta beta ale woow. Zapodaj twitch Zielu, ale umiesc go na fejsie lub tutaj. spoko
Opublikowano 17 lipca 201410 l Na ONE w jakiś sposób można uzyskać klucz do bety? mam dostać 3 to ci jeden podesle jak nie zapomne
Opublikowano 17 lipca 201410 l U mnie poszło jak szalone te 15 gb, nie wiem na jakich serwerach leży ta beta ale woow.Zapodaj twitch Zielu, ale umiesc go na fejsie lub tutaj. spoko Sorry za ocenę wina tabletu miało być zielone :confused: Edytowane 17 lipca 201410 l przez Pazdziochu
Opublikowano 17 lipca 201410 l mi na stronie bungie wyskakuje caly czas : PlayStation 4 (Europe) Come back on Jul 17 2014 to get your download code(s)!
Opublikowano 17 lipca 201410 l Gdybym wiedział,ze oni będą taka (pipi)nie odpoierdzielac z tymi kodami to juz bym sobie pre ordera na psn zamówił. Myślałem,że pre ordery z psn nie mogą zostać anulowane.
Opublikowano 17 lipca 201410 l Jakaś aktualizacja mi się ściągnęła w rozmiarze 32MB, ale co to wniosło - nie wiem. W historii aktualizacji zaproponowali wejść na stronę Bungie, ale tam niczego nie znalazłem.
Opublikowano 17 lipca 201410 l Z teorii spiskowych - po odpaleniu Bety z pss store poprosi o zapłacenie za preordera
Opublikowano 17 lipca 201410 l Złożyłem preorder na ps store beta się pobiera po becie anuluje i zamawiam w pudle