Opublikowano 24 maja 20178 l Są ploty o gameplayu RE2 remake i DMC5... hói ze od 2014 jest to hajpowane, to na pewno w tym roku Natomiast info o gameplayu RE2 remake jak najbardziej legitne, ale chyba wątpliwe ze to nie będzie puszcze na TGS tylko E3. RE7 bylo wlasnie zapowiedziane na konfie Sony podczas E3, wiec i remake moglby byc. A co do tego ktora sciezka gra podazy, do dzis pamietam post Capcom na fejsie, w ktorym pytali jak gra ma wygladac. 99% postow brzmiala: "zrobcie tak jak z remakiem jedynki, klasyczna kamera, klasyczna eksploracja. " Mam nadzieje, ze tak wlasnie bedzie, a nie patologia w stylu RE6.
Opublikowano 24 maja 20178 l Deep Down imo to taka sama gra widmo jak Last Guardian i zobaczymy na PS5.
Opublikowano 25 maja 20178 l Ok, to konferencję ubisoftu można sobie odpuścić... https://www.instagram.com/p/BUeSDnlgcWj/
Opublikowano 30 maja 20178 l Ogłoszo Owlboya i Hollow Knighta na PS4. Tak będzie. Tak Pan Jezus powiedział.
Opublikowano 30 maja 20178 l HK jest już zapowiedziany na PS4. No nie mogie się doczekać, szkoda, że wszystko wycieknie przed konferencjami. Typo od Owlboya też w sumie potwierdził https://www.reddit.com/r/owlboy/comments/5apbwr/ps4_version/
Opublikowano 30 maja 20178 l Za dwa tygodnie Virtual Console na Switchu - wierzę Edytowane 30 maja 20178 l przez funditto
Opublikowano 30 maja 20178 l nie spodziewałem się po Tobie fankowania Figaro, zawiodłeś mnie straszne, fajnie zmontowany filmik, przypomnial mi czasy Hypera
Opublikowano 30 maja 20178 l ależ to bedzie piekne E3 A ten już podjarka 4K na Scorpio. naćpałes sie?
Opublikowano 30 maja 20178 l A za takich inteligentnych się uważacie Miałem dać w spoiler ze taki mały suchar z mojej strony ale pomyślałem ze tu mądre osoby siedzą.
Opublikowano 30 maja 20178 l ależ to bedzie piekne E3 A ten już podjarka 4K na Scorpio. naćpałes sie? To jest to o czym piszę od dawna, ten kolo non stop sobie dopowiada.