Opublikowano wtorek o 18:234 dni Jak dla mnie to może być pierwszy LEGO Batman, który mnie nie odrzuci.
Opublikowano wtorek o 18:304 dni Przecież takie gówna jak MHW juz miały swoją okazję na zaistnienie. Oznacza to jedno Nic oprócz RE ciekawego juz nie będzie. Skoro takie gówna wciskają.
Opublikowano wtorek o 18:424 dni 9 minut temu, smallv86 napisał(a):Gra na koniec mam nadzieje, ze beda nowe gearsy.Na koniec to pewnie Resident.
Opublikowano wtorek o 18:454 dni Teraz, Square napisał(a):Na koniec to pewnie Resident.Resident myslalem, ze skoro juz potwierdzili to gdzies w polowie pokaza s na koniec raczej cos a la „…one more thing”
Opublikowano wtorek o 18:454 dni Oby nie, bo RE jest i tak spodziewany, a to by oznaczało że nie będzie nic nowego.
Opublikowano wtorek o 18:484 dni Szkoda że jednak nie obcinają takiego pierdolenia bo można by to spokojnie w 1,5h ogarnąć.
Opublikowano wtorek o 18:524 dni Esu jak dobrze miec ten backlog poprzedniej generacji i jeszcze kilka retro klasykow do ogrania.