Opublikowano 19 sierpnia19 sie Jak dla mnie to może być pierwszy LEGO Batman, który mnie nie odrzuci.
Opublikowano 19 sierpnia19 sie Przecież takie gówna jak MHW juz miały swoją okazję na zaistnienie. Oznacza to jedno Nic oprócz RE ciekawego juz nie będzie. Skoro takie gówna wciskają.
Opublikowano 19 sierpnia19 sie 9 minut temu, smallv86 napisał(a):Gra na koniec mam nadzieje, ze beda nowe gearsy.Na koniec to pewnie Resident.
Opublikowano 19 sierpnia19 sie Teraz, Square napisał(a):Na koniec to pewnie Resident.Resident myslalem, ze skoro juz potwierdzili to gdzies w polowie pokaza s na koniec raczej cos a la „…one more thing”
Opublikowano 19 sierpnia19 sie Oby nie, bo RE jest i tak spodziewany, a to by oznaczało że nie będzie nic nowego.
Opublikowano 19 sierpnia19 sie Szkoda że jednak nie obcinają takiego pierdolenia bo można by to spokojnie w 1,5h ogarnąć.
Opublikowano 19 sierpnia19 sie Esu jak dobrze miec ten backlog poprzedniej generacji i jeszcze kilka retro klasykow do ogrania.