Opublikowano 10 listopada 20186 l Cats and pandas! Cringe przekroczył granicę dopuszczalne w UE. Dobrze że to meksyk P.s.Edytuje bo nowe telefon mi (pipi)a angielskie słowa zmienia. Muszę coś w opcjach pozmieniać Edytowane 10 listopada 20186 l przez blantman
Opublikowano 10 listopada 20186 l Dobrze że w gamepass dają indyki na premiere. Widzę przynajmniej 3 w jakie chętnie bym zagrał i 2 które chciałem kupić na premierę.
Opublikowano 10 listopada 20186 l Teraz, blantman napisał: Dobrze że w gamepass dają indyki na mnie. Widzę przynajmniej 3 w jakie chętnie bym zagrał i 2 które chciałem kupić na mnie. fixd
Opublikowano 10 listopada 20186 l myszka i klawa dla fortnite, yakubu w końcu bedzie mogł kogoś zabić
Opublikowano 10 listopada 20186 l Dobra, jest współpraca z Razerem, więc niech zapowiedzą AoE i może dam 2/10 za całokształt Edytowane 10 listopada 20186 l przez Yakubu
Opublikowano 10 listopada 20186 l 2 minuty temu, suteq napisał: myszka i klawa dla fortnite, yakubu w końcu bedzie mogł kogoś zabić Kek, 24 x win na solo na padzie. Gadasz z L E G E N D Ą
Opublikowano 10 listopada 20186 l Teraz, MYSZa7 napisał: chyba tylko to „New Studio Announcements” może to uratować Obsidian... i? Liczylem na jakies nowe gierki, ale przynajmniej wiem ze GP bedzie mocno uzywane.
Opublikowano 10 listopada 20186 l Teraz, Yakubu napisał: Kek, 24 x win na solo na padzie. Gadasz z L E G E N D Ą Xd grasz na dzieci w gierke f2p, to jak grać w zbijaka z niewidomymi dziećmi.
Opublikowano 10 listopada 20186 l 4 minuty temu, MYSZa7 napisał: fixd Niektórzy lubią dobrego indyka. Często są lepsze niż przereklamowane gry aaa. Spróbuj czasem np takie kingdom new lands lub thimbleweed park. Obie lepsze niż Spiderman, god od war i Forza horizon 4 razem wzięte. O nową gra twórców oxenfree! Impreza w piekle nie mogę się doczekać
Opublikowano 10 listopada 20186 l 1 minutę temu, Orzeszek napisał: Xd grasz na dzieci w gierke f2p, to jak grać w zbijaka z niewidomymi dziećmi. Chyba ci się terrence z phillipem za mocno spierdzieli na mordę w tej Kanadzie kek
Opublikowano 10 listopada 20186 l @blantman serduszkuję mocno, indyki okazały się moim remedium na niegranie przez te wszystkie nienatchnione AAA @Yakubu przecież prawdę powiedział, target tej gry to jakieś 9-13 xd Edytowane 10 listopada 20186 l przez Paolo de Vesir
Opublikowano 10 listopada 20186 l @blantman Przecież nic nie mam do indyków. Chodziło mi o coś innego. Edytowane 10 listopada 20186 l przez MYSZa7
Opublikowano 10 listopada 20186 l Matt Booty xd co za zajebiste imie i nazwisko, Mad Booty xd O, i Agents of Sredniak w GP, pewnie tez wszyscy zignoruja
Opublikowano 10 listopada 20186 l Biednie wyglada to DLC do FH4. Tego typu efekty atmosferyczne byly juz w DriveClub. Tak, gra z 2014 roku.
Opublikowano 10 listopada 20186 l Z tymi gierkami do gamepassa to ja myślałem, że na końcu dadzą jakieś sztosy, a oni rzucili thomas was alone xd Edytowane 10 listopada 20186 l przez Yakubu