Opublikowano 25 stycznia 20205 l 54 minutes ago, qraq_pk said: Duzo grindu? Samemu dobrze sie gra czy trzeba miec ekipę? Nie wiem, nie mam nawet jeszcze statku xD Gdyby ktos z klanu mial swoj a nie ma to bym tez obczail a nawet nie wiem jak z niego odejsc bo nikt juz nie gra a ktos by na pewno mnie zwerbowal
Opublikowano 26 stycznia 20205 l Od kiedy gram nie zauwazylem grindowania prawie wogole, chyba ze chodzi o powtarzalnosc kolejnycj misji
Opublikowano 5 listopada 20204 l Za gpu dostajesz Gaussa i chyba jego bron accltre ale na 100% nie wiem dawno niegrałem.
Opublikowano 2 kwietnia 20214 l Uwaga, będzie łopata.Swoją przygodę zakończyłem na aktualizacji bodajże 8. Czy dużo jest do nadrabiania, żeby wbić 100%? Jakieś porady mniej więcej od czego zacząć i na co w razie czego zwrócić uwagę? Czy po prostu lecieć jak gra kieruje?
Opublikowano 20 lipca 20213 l Sam długo nie grałem i szczerze, te X lat temu jak gra wychodziła, to nie spodziewałem się, że odniesie taki sukces i tak długo będzie rozwijana. https://mmorpg.org.pl/news/zobacz/warframe-na-telefonach-wyczekiwany-dodatek-the-new-war-rekordowa-ilosc-graczy
Opublikowano 21 lipca 20213 l Mi sie gierka dalej podoba i dalej gram na Switchu Jak będzie cross play to swietnie, cieszy mnie popularność gierki. Ostatnio robię taki rozpieprz swoim Warframem ze bycie OP długo mnie tak nie satysfakcjonowało W dodatku wprowadzenie walki w kosmosie to fajny pomysł, ta gra jest tak wielka ze naprawdę jest co robić