Skocz do zawartości

Titanfall

Featured Replies

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Wyświetleń 160 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• D3komunizator
    D3komunizator

Wyglada to mocno past genowo. Opcja z kopem z buta to jakis zart, powrot do Duke Nukena? BF4, Destiny > Titanfall

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

• Next genowy Killzone na next genowej konsoli też nie ma, ale nie widziałem byś coś na ten temat (pipi)ł.

Opublikowano

gra jest tania i wszystkie DLC są za darmo, a wysokie levele wcale nie będą cię ownować, ja mam wbite 160h i 2000/2000 aczików

Im też tak mówiłeś ? ;D

...

1650063_20150117_103013.jpg

1650062_20150117_102935.jpg

1650061_20150117_102840.jpg

...

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Fakjee!

Generation10.png

Po miesiącach tułaczki w niezmierzonej przestrzeni kosmicznej w końcu jest. Parę beczek miodu się wylało i zaspokoiło głód nieskrępowanej multiplayerowej rywalizacji w gatunku FPS, a i przecież jeszcze nieco tej ambrozji na mnie spłynie wszak do HALO5 jeszcze trochę, a człowiek strzelać musi. Wbicie 10tej generacji czasu trochę zeżarło. Najwięcej zabrał challenge ze 100ma wygranymi meczami (pewnie z połowę całego czasu poświęconego na "generowanie") ale ogólnie szło całkiem gładko, a i epickich akcji było pod dostatkiem, choćby dzisiaj gdy jednym strzałem z Archera skasowałem 2 tytany :] Jak to dobrze, że ten Tytanowy Janusz wyszedł bo przy odtwórczych CoDach i Bugerfieldzie pewnie bym po lasach grzybów szukał zamiast grać. Szacuken Respawn.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

ja moge pograc tyko ze bede dostepny od wtorku

Opublikowano

Ile ludzi jest ogolem ? Gra ktos jeszcze na DLC mapach ? Jak gralem w grudniu to byly czasami problemy.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jo już dzisiaj grałem, ale nuby, 4 mecze, 4 razy pierwszy. :obama:

Opublikowano

Jo już dzisiaj grałem, ale nuby, 4 mecze, 4 razy pierwszy. :obama:

Dzisiaj  tam  pewnie z 95 % grających to od EA Cebulaccess :D Tydzień za darmo+ CoDopodobna gra robi swoje :)

BTW jakie wrażenia? U mnie dopiero 10%, także jeszcze mi chwile zejdzie do pierwszego meczu.

Edytowane przez chris85

Opublikowano

No grało ok. 7k luda gdy podobno normalnie było ok. 1k. 

Opublikowano

Chyba powroce do Tytanow, tymbardziej ze serwery odzyly.

Opublikowano

no to mozna pograc cos forumowo, o ile granie w gre gdzie pistolet sam strzela jest spoko hi suteq  :yao:

:s159: 

Opublikowano

:yao:

:buziak:

Opublikowano

Ile to wazy to moze sobie stestuje?

Opublikowano

Niecale 20GB

Edytowane przez Mroku333

Opublikowano

Grałem przed chwilą, 16k luda. :obama:

Grałem 4 mecze, w 3 miałem staty 10+/1 tylko w ostatnim jakieś 8/5 bo w sumie chciałem zrobić aczika na ucieknięcie statkiem i już miałem uciekać, schowałem się i za wcześnie o 2 sekundy bo statek jeszcze nie przyleciał i mnie zabił camper. :whyyy:

Opublikowano

Hejka :D zagrałem dwa meczyki i jest bardzo ok. Już ściągam dodatkowe mapki ( które są za free w Cebula Access) Jak średnio lubię onlinowe strzelawki tak ta mi się bardzo podoba :)