Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Titanfall

Featured Replies

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Wyświetleń 162,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• D3komunizator
    D3komunizator

Wyglada to mocno past genowo. Opcja z kopem z buta to jakis zart, powrot do Duke Nukena? BF4, Destiny > Titanfall

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

• Next genowy Killzone na next genowej konsoli też nie ma, ale nie widziałem byś coś na ten temat (pipi)ł.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ech ta nowa moda na podawanie "unique users", bo oczywiście o to chodzi (w grudniu było 8 mln). Chociaż IP ma raczej dobrą przyszłość, co prawda dalej nie widzę popularności na PC (społeczność szybko umarła, w sequelu nie będzie lepiej ), ale duet konsol powinien tym razem bez problemu dobić w okolice 8-10 mln (sprzedanych kopii).

Opublikowano

Zapewne Ea Access tez pomoglo dobic do tej liczby wiec usludze EA wroze swietlana przyszlosc :)

Opublikowano

Też tak myślę, może jeszcze nie w tej generacji, ale "abonamenty" od wielkich wydawców raczej będą nieuchronne w przyszłości.  Acti pewnie też rozmyśla nad tym, tylko na razie ich tytuły zwykle trzymają mocno cenę, więc pewnie zostanie po staremu. EA ma łatwiej chociażby po przez serie sportowe (które wraz z nowymi odsłonami szybko tracą wartość) i jednak znacznie szerszy wachlarz wydawniczy.

Edytowane przez Hendrix

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Dobre :-D, takie pytanie często gęsto podczas rozgrywki, obraz lekko przerywa i mam wrażenie że rozdzialka się zmniejsza. Taki urok gry?

Opublikowano

Gra w to ktoś jeszcze jeszcze w ogóle? Było za 25 zł to w końcu zdecydowałem się wziąć i spróbować, choć nie wiem czy po Halo mi podejdzie pif paf mechami.

Czy dobrze uczyniłem?

E: i to nawet ma jakąś kampanię? Myślałem ze tylko pvp.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Gierka dobra tylko teraz większość forumka bedzie grac w h5

Opublikowano

2755 rozegranych gier, grubo ponad 500h na liczniku

dla mnie to killer jeśli chodzi o pif-pafy na bączku

pytanie: czy po tytanie będziesz chciał wrócić do halo

Opublikowano

Niedługo mi się ściganie. zobaczymy. :obama:

Zresztą najpierw chciałbym sprawdzić kampanie, trochę ogarnąć sterowanie w tej grze. Nigdy nie byłem wielkim fanem pvp.

Opublikowano

Kampania to nic innego jak zwykłe PvP, tylko z historyjką na początku i koniec meczu :P

Opublikowano

W kampanię to tu nie ma co grać, oni i tak ją mocno zmienili i zrobili z tego zwyczajne multi + jakaś tam historyjka na początek i koniec rozgrywki - imo bez sensu się w to ładować ;)

Opublikowano

Też zakupiłem Titanfall w obecnej promocji, bo była to jedyna gra w jaką miarę regularnie grałem w ramach EA Access, a właśnie dzisiaj skończył mi się roczny abonament. Z drugiej szkoda szkoda, że tak często sprzedają tę grę za bezcen. Jeden z lepszych shooterów ostatnich lat zasługuje na większy szacunek.

Opublikowano

Zagrałem kilka meczy i pierwsze wrażenie bardzo ok. Gra zdaje się przystępna dla świeżaka, mapy dość ciekawe, dające dużo radochy ze skakania po nich. Łatwo można zginąć, ale też i nie ma chyba większych problemów by coś ugrać i ustrzelić innych. Nie ogarniam jeszcze tylko tych wszystkich broni i skilli pilotów i mechów. Póki co najlepiej mi się biegało tym trzecim mechem, którego się odblokowuje chyba na 3 lvlu.

Który to jest pistol automatycznie lockujący się na przeciwnikach? Latam tylko z jakąś zwykłą pukawą.

Opublikowano

jest dostępny od początku - masz 3 gotowe "ustawienia" dla pilotów: karabinek, smart pistol i strzelba

wiadomo zabawa zaczyna się jak odblokujesz sloty i sam sobie ustawisz wyposażenie

ja latam na:

r97 smg, zwykły celownik, powiększony magazynek, broń zapasowa re45

maskowanie

mina 

rakieta łucznik

tytan strider, rakieta x4+powiększony magazynek, dym elektryczmy, rakieta kasetowa

autokatapulta + nuklearna katapulta

perki - szybkie przeładowanie, szybki zrzut tytana

Opublikowano

W sobotę odpaliłem bratankowi 11 lat i bez problemu znalazło się grę (kampania) i można było pykać, nawet nieźle mu szło - pierwszy raz grał, a kill ratio (licząc tylko pilotów oczywiście) powyżej 1.

Także można próbować

Opublikowano

Gdyby w trybie wyniszczenie , nie było by Si, gra była by perfect.

12 vs 12...była by jatka :-D.

Edit : we własnej grze, też z góry mamy przypisanie boty?