Skocz do zawartości

Titanfall

Featured Replies

Opublikowano

Gdyby w trybie wyniszczenie , nie było by Si, gra była by perfect.

12 vs 12...była by jatka :-D.

Edit : we własnej grze, też z góry mamy przypisanie boty?

Jak załapiesz o co chodzi z SI to gra stanie się perfect.

Edytowane przez Gość

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Wyświetleń 158 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• D3komunizator
    D3komunizator

Wyglada to mocno past genowo. Opcja z kopem z buta to jakis zart, powrot do Duke Nukena? BF4, Destiny > Titanfall

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

• Next genowy Killzone na next genowej konsoli też nie ma, ale nie widziałem byś coś na ten temat (pipi)ł.

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

( ͡° ͜ʖ ͡°) gramy jakoś? Blubi pisał ze moze za tydzień ale mozna juz sie teraz rozruszać.

Opublikowano

jakby w weekend coś się działo to dajcie znać. niczego nie planuję raczej to bym mecha przewietrzył nieco.

Opublikowano

no to wstępnie weekend wszyscy co mogą, a jak cos dziś po południu będę łupał myślę koło 19stej-20stej

Opublikowano

Pewnie, że ja. Tydzień temu odpaliłem po 6-12 miesiącach przerwy, a tu taka ustawka, bendem :]

Opublikowano

Chętnie bym się podpiął ale najpierw muszę ogarnąć te grę, bo nawet jej nie odpaliłem. Jak ktoś jeszcze będzie grał koło północy to się dołączę.

Edytowane przez MierzejX

Opublikowano

hymm mam kino o 20 pewnie jak cos po 22 będe ;/

chyba że teraz pogramy :)

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano

Jakby mi się dziś ściągnęło to na taką ustawkę też się pisze. No chyba, że będzie więcej osób na halo.

od razu pobieraj dlc, jest za free

Opublikowano

Ja już jadę do domu xd