Skocz do zawartości

Konferencje E3 10.06.2013 - opinie, komentarze, pogaduszki podczas konf.

Featured Replies

Opublikowano

Żeby się nie okazało, że ten nowy ME2 został "ulepszony". Trochę dużo bicia w tym trailerze.

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Wyświetleń 80,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• http://zeratulpl.blogspot.com/2013/06/well-played-sony.html      

• Zeratul naprawdę? Gdyby ludzie zaczęli teraz cisnąć za płacenie za online na PS4 to tak, jakby człowiek narzekał że w psie gó.wno wdepnął podczas gdy tuż obok wyj.ebało całe szambo.

• Zeratul musi przygarnąć do siebie donsteryda i utworzą polski fanbase xbonera na uchodźstwie. 

Opublikowano

BF3 bardziej jak BF3.5. Tak czy inaczej nic lepszego w kwestii multiplayera na tej jesieni nie będzie.

Będzie titanfall :) Ale to kompletnie inna gra, arcade = titanfall, coś bardziej realistycznego = bf4

Titanfall dopiero na wiosnę.

Opublikowano

Co za pech już olałem te konfe, a tu okazało się, że na koniec Me2 pokazali. Ja to mam szczęście.

No to na plus ME2 (kiedyś tam ma wyjść...) i Battlefront. Wprost nie mogę się doczekać tych batalii na zimowym Hoth ^_^

Opublikowano

No to teraz Ubi powinno zapowiedzieć BG&E 2

Opublikowano

nic nie pokazali w zasadzie ale cos czuje ze dragon age da\rade

szkoda ze nic na temat KOTOR 3

Opublikowano

Titan Fall bardzo przyjemny tytuł. Nie przepadam za strzelankami fpp, ale w to bym pograł :D Nowy Need for Speed tez zapowiada się świetnie, masa efektów wizualnych na ekranie itp.

Opublikowano

Konferencja na przyzwoitym poziomie. BF pozamiatał mną równo - walący się wieżowiec :ooo Cieszy zapowiedź ME2, oby w fajny sposób rozwinęli tę grę. 

Opublikowano

Ok, pojawił się trailer na YT z ME2. No cóż stylistycznie tak jak jedynka za co ogromny plus. Śmiga na silniku od Dice co akurat mnie nie dziwi bo EA wciska go do każdej gry. Martwi troszkę skupienie się w trailerku na nawalaniu, wolałbym jakiś dłuższy fragment z biegania. Oby nie poszli w złą stronę i przesadzili z tym nawalaniem i o zgrozo oby nie ze strzelaniem.

Opublikowano

Kol of Diuti wygląda coraz żałośniej xD Battlefield, biorę na sto procent, będzie platyna

Opublikowano

O (pipi)a, nowy Xcom to z grubsza prawie zachodnia kopia Valkyria Chronicles! :O (Teraz na GT)

Opublikowano

jezus maria jak ja juz chce mojego next gena na chacie, dawac dokladne daty premier zebym juz zglosil urlop do ksiegowej

Opublikowano

Konferencja nudna do momentu pojawienia się BF4 I ME2. Czekamy na Ubi

Opublikowano

O (pipi)a, nowy Xcom to z grubsza prawie zachodnia kopia Valkyria Chronicles! :o (Teraz na GT)

Cofam to. Bardziej Full Spectrum Warrior z kierowaniem wprost ludźmi.

I Beyond Two Souls na GT...

Edytowane przez Accoun

Opublikowano

Ciekawe, czy EA w jakimś stopniu poprawi NBA Live, czy nadal będzie stało w cieniu gry od 2K Games. 

Opublikowano

Ogólnie to po pokazie BF4 zarówno singla jak i multi, to COD wygląda żałośnie XDDDD

Opublikowano

Na zapowiedź to już za późno, tylko trailer, albo gameplay. Mam nadzieję, że Ubi pokaże też PoPa.

Opublikowano

Ciekawe, czy EA w jakimś stopniu poprawi NBA Live, czy nadal będzie stało w cieniu gry od 2K Games. 

Tyle lat robili, ze jak nie zaskoczą pozytywnie jakością, to już kolejnej szansy nie dostaną.

Opublikowano

dlaczego ps dostanie takiego hita jak beyond,  a micro ma swoich  wdu,pie, ktos to wytlumaczy?

Opublikowano

Na zapowiedź to już za późno, tylko trailer, albo gameplay. Mam nadzieję, że Ubi pokaże też PoPa.

Na oficjalna zapowiedź podpartą gameplayem nie wydaje mi się. Obecnie BG&E 2 to taka gierka widmo.

Opublikowano

Beyond: Two Souls będzie miał gameplay! :D Rozdział w Somalii będzie "skradanką akcji" z opcją przejmowania kontroli nad przeciwnikami.

Edytowane przez Accoun

Opublikowano

Dawno nie było tak udanego E3. Jest Me2, Battlefront, MGSV, nowe materiały z Witcher3,Dark Souls2. Teraz tylko czekać aż pokażą jeszcze jakieś fajne niespodzianki na innych konferencjach.

Opublikowano

Konfa Sony 2 godziny. Pokaz PS4 i gadanie ale co potem? 1:30 pokaz gier? Chyba nie będą się powtarzać z tym co już wcześniej widzieliśmy dzisiejszego dnia?

Opublikowano

Niechcący zacytowałem.

Edytowane przez Accoun

Opublikowano

Mnie tam najbardziej ciekawi design konsoli od Sony. Nie ma co się oszukiwać, PS3Fat było całkiem całkiem ale już wersje slim to tylko "ok". Ciekawe czy tym razem Sony zaszaleje i zaserwuje jakiś wykręcony design czy może pójdzie w typowy wygląd sprzętu video. No gorzej jak Xone chyba być nie może :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.