Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Konferencje E3 10.06.2013 - opinie, komentarze, pogaduszki podczas konf.

Featured Replies

Opublikowano

Trzy gry na premierę...a potem co? ile czekania na kolejne? Pół roku? Za 400 Euro trochę więcej bym się spodziewał.
W temacie gier, obie konsole - remis. Reszta to niestety knockdown MS.

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Wyświetleń 85,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• http://zeratulpl.blogspot.com/2013/06/well-played-sony.html      

• Zeratul naprawdę? Gdyby ludzie zaczęli teraz cisnąć za płacenie za online na PS4 to tak, jakby człowiek narzekał że w psie gó.wno wdepnął podczas gdy tuż obok wyj.ebało całe szambo.

• Zeratul musi przygarnąć do siebie donsteryda i utworzą polski fanbase xbonera na uchodźstwie. 

Opublikowano

nGAF padł po ogłoszeniu no drm i ceny (w trakcie konfy jeszcze działał)

Edytowane przez dApo

Opublikowano

nGAF padł po ogłoszeniu no drm i ceny (w trakcie konfy jeszcze działał)

Nie działał. Tzn. działał na wyrywki.

Opublikowano

Tak czy inaczej, 5$ na miesiąc za taką ilość rzeczy to nie majątek i biorąc pod uwagę wszystko inne co oferuje PS4 to Sony odniosło zwycięstwo.

Zwłaszcza że nikt nie wymusza na konsumentach bycia online by grać w gierki :thumbsup:

Opublikowano

chce zobaczyć review AngryJoe hehe to będzie masakra

Opublikowano

MS się chwalił, że w pierwszym roku wypuszczą 15 gier, z czego 8 to nowe IP. Sony podało lepsze liczby: “In WWS we have 30+ PS4 titles in development...20 are planned for PS4’s first year.” 12 of these are brand-new IPs." ;)

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

Obie konsole sa paskudne... cenowo podobnie bo w xboxone dodaja kinecta, ale z drugiej strony wolalbym miec opcje czy go chce czy nie. Obie konsole maja platny online, obie beda dawaly giereczki za darmo, sony brak drm i brak przymusu grania online. Co zas mnie nie grzeje bo i tak zawsze jestem online ale drm juz mi przeszkadza... plus exclusive content na ps4 do destiny. sony wygrywa 2 punktami :)

Opublikowano

ale z drugiej strony wolalbym miec opcje czy go chce czy nie

To ktoś go w ogóle chce xd?

Opublikowano

Premiera "Holiday 2013 - okres świąteczny 2013" czyli jaki przedział czasowy to obejmuje? Grudzień 2013 - luty 2014? Czy sam grudzień?

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

Nie otwierajcie nawet CW. Trzeba założyć nowy.

Console Wars 6: Beka z xbotów

Edytowane przez Dahaka

Opublikowano

Premiera "Holiday 2013 - okres świąteczny 2013" czyli jaki przedział czasowy to obejmuje? Grudzień 2013 - luty 2014? Czy sam grudzień?

Chyba do końca grudnia.

Edytowane przez Karas

Opublikowano

listopad - grudzien 2013

Opublikowano

W Europie też będzie w tym roku?

Opublikowano

Nie otwierajcie nawet CW. Trzeba założyć nowy.

Console Wars 6: Beka z MS & xbotów

tak będzie chyba lepiej....

Opublikowano

W Europie też będzie w tym roku?

Tak, US i EU ten rok. Japonia chyba będzie musiała poczekać do przyszłego.

Opublikowano

Jeżeli w nadchodzącej generacji zejdzie z półek więcej Xboxów niż PS4, to już ku.rwa nie wiem.

Opublikowano

w którym moencie to M$ zabił sony bo chyba to przegapiłem xD

Opublikowano

Konferencja Microsoftu byla zdecydowanie lepsza bo ciekawsze gry zaprezentowali. Sony startowalo z lekkiego handicapa bo w lutym pokazali juz 3 nowe gry. Ale tez pokazali tylko jeden nowy exclusive ktory tylka nie urywa. Tak wiec pod katem show wygrywa IMO Microsoft. Co innego tyczy sie konsol... ale o nich pisalem wyzej.

Opublikowano

Jeżeli ktoś ma w ogóle zamiar bronić tego złoma od MS, to proszę, niech jeszcze raz to przemyśli.

Opublikowano

tym wygrali E3
Opublikowano

Obie konsole sa paskudne... cenowo podobnie bo w xboxone dodaja kinecta, ale z drugiej strony wolalbym miec opcje czy go chce czy nie. Obie konsole maja platny online, obie beda dawaly giereczki za darmo, sony brak drm i brak przymusu grania online. Co zas mnie nie grzeje bo i tak zawsze jestem online ale drm juz mi przeszkadza... plus exclusive content na ps4 do destiny. sony wygrywa 2 punktami :)

Xbox da darmowe gierki na X360, nie X1

Opublikowano

CoD to kupa gó.wna, a i tak lepiej się sprzedaje od Battlefielda, więc to, że Xboks się żenująco słabo sprzeda tak oczywiste nie jest. Ludzie, a w szczególności hamburgery lubią brać gó.wno do ust i jeszcze się z tego cieszyć, więc na pewno duuużo ludzi to ścierwo kupi. No, ale i tak PS4 ma miażdżącą przewagę nad XOne.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.