Skocz do zawartości

Halo 5: Guardians

Featured Replies

Opublikowano

Etapy w przestrzeni kosmicznej - mam nadzieję, że dużo i epickie :)

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Wyświetleń 185,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Bęęęędzie grane jak uj  

• H5 ukończone, jakieś 12-15h grania bez zbieranie dzienników i właściwie na szybko do przodu więc jest nieźle   + soczysty, miodny i dynamiczny gameplay + ultra płynne 60 fpsów + najlepsze fabular

• Największym problem uniwersum Halo jest to, ze nie ma go na plejstejszon.   Ja tam sie jaram strasznie, nie moge doczekać sie multi <3

Opublikowano

W betę nie grałeś? Ja mam porównanie tylko z Reach i multi jest dużo bardziej wymagające - szybsze, jest więcej możliwości, a 60 FPS dodatkowo dodaje pazur.

Dla ludzi całkowicie nowych, a do tego przeciętnych w FPS wejście w multi Halo 5 będzie jak zderzenie z betonową ścianą. A ci naprawdę dobrzy będą jeszcze lepsi. 

Opublikowano

Halo 5 ma być 2x dłuższe od 4:

Opublikowano

Ano beta byla bardzo wymagajaca ale feeling strzelania i arenowy charakter rozgrywki to :fsg:

Opublikowano

Co do bety, pojawi sie jeszcze przed premiera ?

Opublikowano

Do szczęścia wystarczy bumper jumper i wszystko w temacie

Opublikowano

w pelni customowalnych pewnie nie bedzie, ale jest tyle opcji ze dobierzesz cos dla siebie, albo kupujesz Elite Contoroller i po problemie.

Opublikowano

Zaraz rusza turniej Halo 5 na Gamescom, jeśli chcecie obejrzeć to razem i pokomentować całość po polsku to zapraszam na kanal Bartha.

http://www.twitch.tv/bar7h

Opublikowano

https://vid.me/fTof

WOW, jaka swietna muzyka... bliższa temu trochę baśniowemu soundtrackowi O'Donella z Halo 1-3 niż tej epickiej nayeby z Halo 4. Fajnie.

BhbfHGx.gif

Cudo, to głównie mixy H3 i H4.

Opublikowano

W nowym MIssion Impossible koleś w biurze CIA gra już w H5. Łupał jak nikt nie patrzył na multi, na mapie regret, nawet pudełko miał w szufladzie ;) Ciekawe z kim grał, z botami czy z innymi hakierami ? 

Opublikowano

Chyba kupie tego XOne z H5 i zobaczycie  cieniasy jak zapierdala elita z PlayStation ;)

Edytowane przez Welna

Opublikowano

Dla mnie Halo bez kanapowego multi to nie Halo.

A im dłużej gram w kolekcję szefa krasnali to tym bardziej sceptycznie podchodzę do piątki, widząc zmianę jaka dokonała się po przejściu marki pod skrzydła 343.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

no ja kolekcji szefa mialem nie brac ale jak uslyszalem ze to ostatnie halo z kanapą to wziałem moment

Opublikowano

Dla mnie Halo bez kanapowego multi to nie Halo.

A im dłużej gram w kolekcję szefa krasnali to tym bardziej sceptycznie podchodzę do piątki, widząc zmianę jaka dokonała się po przejściu marki pod skrzydła 343.

Jaka konkretnie?

Opublikowano

Chodzi mi np. o różnice między częściami 1-3, a czwórką. O ile graficznie jest duży przeskok, tak gameplayowo im dłużej się w to gra tym bardziej przypomina to korytarzowego coda z nudnymi przeciwnikami, wypranego z dawnego klimatu.

Widać to właśnie w trakcie grania w MCC, zwłaszcza w trakcie ogrywania różnych playlist.

Edytowane przez Hum

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.