Opublikowano 16 marca 20187 l Cholera, ale słabo dropi 25 zasobników i tylko 3 tajne elementy nomada i 2 predatora..
Opublikowano 17 marca 20187 l To jest właśnie Dywizja. Jeden po otwarciu 50 skrzynek dostanie praktycznie wszystko z tajnych zestawów a drugi po otwarciu takiej samej liczby zasobikow globalnych co najwyżej Maskę Ferro Rozumiem że otwierasz skrzynie za 1500 GP? W tych za 900 jest większa szansa na egzotyki natomiast mniejsza na tajne. Edytowane 17 marca 20187 l przez Ryo-San
Opublikowano 17 marca 20187 l Tak, tylko te za 1500. A w tych za 900 jest wogóle szansa na egzotyki? W opisie skrzynki jest tylko złoty lub zielony zestaw Edytowane 17 marca 20187 l przez grabipl
Opublikowano 17 marca 20187 l U mnie leci całkiem spoko. Wczoraj w końcu wypadł plecak Nomada, więc już cały zestaw jest. Z godzinę poświęciłem wczoraj na rollowanie i ustawianie statstów, żeby to jakoś wyglądało i... sorry Ryo, ale nie skorzystam z tych ustawień raczej. Nie chce mi się bawić aż tak, skompletowanie Nomada jest dla mnie sukcesem samym w sobie, zresztą na DZ i tak nie miałbym szans, bo da mnie ten tytuł jest wybitnie do PvE, nie ogarniam i nigdy nie będę ogarniał starć z żywym, sprytnym przeciwnikiem. Dziś jeszcze sobie chwilę pofarmię Lexington, dobiję do 9K kredytów, kupię 6 ostatnich skrzynek - pewnie wlecą jakieś zapasowe części i tyle. Skupię się na Last Stand, później na Underground, a na koniec zostawiam najprzyjemniejsze - Survival. Wbiję trofea z dodatków, dobiję platynkę i żegnam się z The Division - przy takich pochłaniaczach czasu trzeba sobie wyznaczyć granicę i u mnie jest to 100% trofeów
Opublikowano 17 marca 20187 l 23 minuty temu, Wredny napisał: Wbiję trofea z dodatków, dobiję platynkę i żegnam się z The Division - przy takich pochłaniaczach czasu trzeba sobie wyznaczyć granicę i u mnie jest to 100% trofeów Ja też mam taką granicę. Dzień premiery Dywizji 2 Chciałbym do tego czasu wbić wszystkie akta (łącznie 5.5k). Może się uda.
Opublikowano 19 marca 20187 l Jakby ktoś chciał sobie zrobić koksa pod PVE na tajnym secie Służby Wartowniczej(Sentry) zadjącego z MDR'a 3mln damage'u w banie to polecam poniższe videło. Made by kreli_88 Edytowane 19 marca 20187 l przez Ryo-San
Opublikowano 19 marca 20187 l To jak się ma obecnie 15 lvl to ile czasu trzeba? Gierka świetna, szkoda że dopiero teraz poświęcam jej więcej czasu.
Opublikowano 19 marca 20187 l Godzinę temu, yab napisał: To jak się ma obecnie 15 lvl to ile czasu trzeba?
Opublikowano 20 marca 20187 l Panowie specjaliści, jeśli więcej gram solo to mam pakować staty w DPS i Health a mniej w skill power tak ?
Opublikowano 20 marca 20187 l 3 minuty temu, PlastikowySmalec napisał: Panowie specjaliści, jeśli więcej gram solo to mam pakować staty w DPS i Health a mniej w skill power tak ? To wszystko zależy na jakim secie grasz. Latasz na Nomadzie pakujesz wszystko w DPS, na Predatorze natomiast ładujesz wszystko w zdrowie bo inaczej będziesz papier na jeden strzał. Na Taktyku znowu walisz wszystko w elektronikę itp itd. Dywizja nie jest zero jedynkowa. To action RPG z krwi i kości gdzie każdy nawet najdrobniejszy element ma znaczenie.
Opublikowano 20 marca 20187 l 3 minuty temu, Ryo-San napisał: To wszystko zależy na jakim secie grasz. Latasz na Nomadzie pakujesz wszystko w DPS, na Predatorze natomiast ładujesz wszystko w zdrowie bo inaczej będziesz papier na jeden strzał. Na Taktyku znowu walisz wszystko w elektronikę itp itd. Dywizja nie jest zero jedynkowa. To action RPG z krwi i kości gdzie każdy nawet najdrobniejszy element ma znaczenie. Narazie to mam 25 level i biegam w bele czym byle staty lepsze ;p
Opublikowano 20 marca 20187 l A no to w takim razie pakuj w siłę ognia ale też bez przesady. Zdrowie też się przyda. Elektronike póki co możesz zupełnie olać. Później zacznie się zabawa : )
Opublikowano 21 marca 20187 l Znowu promo na Season Passa. 63 zeta czyli SP w cenie jednego dodatku. Jak ktoś nie ma to brać i nie zastawiać się! Edytowane 21 marca 20187 l przez Ryo-San
Opublikowano 22 marca 20187 l No i dodatek kupiony. Chwile na Survivalu pogralem - fajny temat, fajny klimat, bardzo podoba mi sie ten tryb. Podziemia na razie tylko z ekipa przelecialem, samemu bede musial sie kiedys przejsc. Dzisiaj farmienie zestawu taktyka. Trzeba sie szybciej z pracy urwac
Opublikowano 22 marca 20187 l To uczucie kiedy sam ubijasz bossa a wcześniej dwóch jego przydupasów i pionki, wszyscy z wyższym poziomem od ciebie
Opublikowano 22 marca 20187 l 4 godziny temu, Cirdanos napisał: Dzisiaj farmienie zestawu taktyka. Trzeba sie szybciej z pracy urwac Pamiętaj Cirdanos że taktyka lepiej zlożyc na 5 tajnych i złotym plecaku specjalizacji który daje +200% do siły umiejętności. Taki build ma dużo większe pier.dolnięcie niż pełny tajny Taktyk. Edytowane 22 marca 20187 l przez Ryo-San
Opublikowano 22 marca 20187 l 35 minut temu, Ryo-San napisał: Pamiętaj Cirdanos że taktyka lepiej zlożyc na 5 tajnych i złotym plecaku specjalizacji który daje +200% do siły umiejętności. Taki build ma dużo większe pier.dolnięcie niż pełny tajny Taktyk. A to to ciekawe. Tak czy inaczej musze dzisiaj wyfarmic co sie da, bo od jutra bede niedostepny
Opublikowano 22 marca 20187 l @Cirdanos jak nie zdążysz to jeszcze będziesz miał okazje. Ja już troche mam przesyt tymi powtórkami globali ale widzę że Massive przed kwietniowym updatem 1.8.1 i nowym globalem Blakout szykuje jeszcze raz szybką powtórkę z rozrywki.
Opublikowano 22 marca 20187 l Kuźwa, mogliby dać se już spokój, bo przez te Globale nie ma nikogo na Last Stand i nie chce meczów startować. Jak ja mam wbić jeszcze 41 wygranych?
Opublikowano 22 marca 20187 l Dziwne bo mi Ostatni Bastion odpala z każdym razem a matchmaking trwa doslownie kilkanaście sekund. Edytowane 22 marca 20187 l przez Ryo-San
Opublikowano 22 marca 20187 l 7 godzin temu, Ryo-San napisał: Pamiętaj Cirdanos że taktyka lepiej zlożyc na 5 tajnych i złotym plecaku specjalizacji który daje +200% do siły umiejętności. Taki build ma dużo większe pier.dolnięcie niż pełny tajny Taktyk. Ale plecak daje daje 200% do Umiejętności tylko z uzbrojenia (o ile pamiętam). Dla taktyka, który ma wsadzone max punktów w elektronikę daje to niewiele. Już lepiej mieć złoty plecak z +15% do Umiejętności przy pełnym zdrowiu. Ja i tak wolałbym cały tajny (brakuje mi rękawicy) i co 2 użycie plus 60%. Przy wieżyczce nabija w tej chwili 30% błyskawicznie. Oczywiście taktyk działa świetnie ale niestety tylko w PvE. W PvP skuteczność umiejętności ofensywnych taktyka jest niewielka.
Opublikowano 22 marca 20187 l Jak jest w praktyce z tym plecakiem to Ci nie powiem bo taktykiem nie gram. Ktoś kiedyś o tym mówił jak graliśmy w teamie dlatego mi się to przypomniało. A tajny taktyk na PVP mial być czarnym koniem, a wyszło jak wyszło
Opublikowano 23 marca 20187 l Taktyk był w PvP (Bastion) moją ulubioną postacią bo połączenie działka z miną (jedna) potrafiło powalić wielu lekko naruszonych przeciwników. Ale tak było jakoś latem zeszłego roku. Potem miałem przerwę, potem był jakiśtam patch i gdy na początku roku znowu odpaliłem TD okazało się, że jak poprzednio miałem zawsze mniej albo więcej powalonych przeciwników tak teraz 1-2 albo wcale. Poczytałem no i okazało się że w pewnym momencie znerfili umiejętności ofensywne w PvP. Dramatu nie ma - po prostu przestałem grać w Bastion A w Dark Zone taktyk na npc nadal świetnie się sprawdza.
Opublikowano 25 marca 20187 l Od paru dni jest promo na gold edition za 25 euro. Raczej kupie wersje na PS4, bo na PC ciezko bedzie ze znalezieniem ludzi. Jak znalezc ludzi do grania w raidy? Jest jakis matchmaking, czy trzeba szukac ekipy jak w Destiny?