Opublikowano 11 marca11 mar 22 minuty temu, KarolJanuszGejmingu napisał(a):Czy nowy update dodał coś więcej oprócz 60 FPS?Czy nadal mamy rozdzielczość z czasów poprzedniej generacji na konsolach?4kStary screen, podmień na 60 fps teraz Dzieje się tak, dlatego iż w dawnych czasach gra dostała PS4 Pro update z dynamiczną.Też się przymierzam do grania, może nie teraz, ale 60 fps kusi i widać gra nadal żyje. Nie grałem w żadną z części.
Opublikowano 11 marca11 mar Mi ta cała formuła się podoba i New York jest świetnie zrobiony. Wchodzę do jakiś domów i na prawdę jest na czym oko zawiesić.Jedyne na czym się łapie to jak wchodzę do jakiś encounterów to czasem wychodzi grubas i trzeba wtedy się mocno wycofać by obijać go z daleko, bo bije strasznie mocno, a nie wiesz czesto co Cie tam czeka.
Opublikowano 1 kwietnia1 kwi Nie bede zakladac nowego tematu, moze kogos zainteresuje, wlasnie wystartowalo mobilne division
Opublikowano 4 kwietnia4 kwi Elegancko się w to gra,dla mnie jedynka klimatycznie o wiele lepiej wchodzi.Trzeba przyznać,że strzelanie nadal miodne a 60 klatek robi robotę.Szkoda,że Ubisoft tak poleciał w chuya z tą serią.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. At the time of writing, Ubisoft has put up 7 new job listings specifically for The Division 3. These include ads for a Lead Game Designer, Senior AI Game Designer, Animation Director, and more. Needless to say, these are major roles that are central to the development of any project.The number of new job ads and the degree to which they influence development suggest Ubisoft may have moved The Division 3's development to a new phase. This is also plausible since Massive Entertainment wrapped up work on Star Wars Outlaws' Nintendo Switch 2 port late last year, setting the team up to expedite The Division 3's development.segz