Opublikowano 13 kwietnia 20169 l Nie grałem w Destiny: czy tam również rajd polega na wpakowaniu się w miejscówkę i obronie przed kilkunastoma falami przeciwników? Szczerze mówiąc akurat Najazdem jestem zawiedziony. Spodziewałem się bardzo trudnej ale rozbudowanej misji z przechodzeniem cały czas do przodu (taki tunel tylko dłuższy i trudniejszy). A dostałem nawalankę z bieganiną po hali. Zresztą zrzut w DZ też szału nie robi: dopadłem jednego i dostałem dwa fiolety plus kilka feniksów. Nic o co by się specjalnie być z innymi agentami. No chyba że w DZ5 i 6 zrzuty są lepsze ale jako samotnik rzadko tam bywam.
Opublikowano 13 kwietnia 20169 l Nie grałem w Destiny: czy tam również rajd polega na wpakowaniu się w miejscówkę i obronie przed kilkunastoma falami przeciwników? Tam rajdy wyglądają jak rajdy, tam takie coś by nie przeszło odpowiednik w tam tym świecie (jak jeszcze grałem) w Destiny to były "Areny" Edytowane 13 kwietnia 20169 l przez Cottage
Opublikowano 13 kwietnia 20169 l No ten najazd to w sumie taki finał raidu Croty, tyle że przeciągnięty do granic możliwości
Opublikowano 13 kwietnia 20169 l Rozumiem, że sety, które dodali nie mają darmowych talentów, nie? W postaci brawury czy innych, które mieliśmy w złotych? edit - ok, już nieważne, przeczytałem schemat dokładnie i nie ma talentów, tylko losowe premie lub slot modyfikacji. Edytowane 13 kwietnia 20169 l przez Faka
Opublikowano 13 kwietnia 20169 l Mają talenty. Jak masz 2,3,4 elementy jednego.setu To akurat wiem, ja miałem na myśli te, które mamy w złotach
Opublikowano 14 kwietnia 20169 l po ponad 250 godzinach gry wczoraj pierwszy raz zapadłem sie pod mapę, żeby było weselej to odrazu 4 razy w ciągu 2 minut.... kurna mam wrażenie że po tej aktualizacji jest więcej bugów.... albo poprostu akurat u mnie sie nagle uaktywniły
Opublikowano 14 kwietnia 20169 l po ponad 250 godzinach gry wczoraj pierwszy raz zapadłem sie pod mapę, żeby było weselej to odrazu 4 razy w ciągu 2 minut.... kurna mam wrażenie że po tej aktualizacji jest więcej bugów.... albo poprostu akurat u mnie sie nagle uaktywniły to za karę,że zdradziłeś Mesjasza
Opublikowano 14 kwietnia 20169 l Ja sie zapadlem pod ziemie dwa razy a jeszcze mesjasza nie zdradzilem bo mi nadal Dark Souls 3 z UK idzie. Nowe zielone przedmioty sa przegiete moim strikerem jak wparowalem wczoraj z Yano do DZ to sami rozwalalismy zlotych przeciwnikow na lv'u 32 jeden magazynek i mieli po armorze. Dzieki Cottage za wspolne farmienie na Challenge misji. Po tym wielkim update'cie pojawily sie dosc duze miejscami lagi wszystko inne na plus. Update - Po 144h gry platynka wpadla. Edytowane 15 kwietnia 20169 l przez Zetta
Opublikowano 16 kwietnia 20169 l I po schemacie M1a akurat miałem ten weekend poświęcić na wbijaniu do 75lvl a tak..... Edytowane 16 kwietnia 20169 l przez Cottage
Opublikowano 16 kwietnia 20169 l To musiało boleć Wrog ja w ramach uspokojenia kończę zbierać telefony do platynki
Opublikowano 17 kwietnia 20169 l Elementy zestawów wyposażenia są do kupienia w bazie (schematy za feniksy) i w DZ6 w kościele. Czy gdzieś jeszcze?
Opublikowano 17 kwietnia 20169 l Elementy zestawów wyposażenia są do kupienia w bazie (schematy za feniksy) i w DZ6 w kościele. Czy gdzieś jeszcze? Reszta elementów leci na raidach (ambitnych oczywiście i na poziomie trudnym w falcon lost, a także ambitny) czyli strikers i 2 inne jeszcze, a set nomada w dark zone tylko.
Opublikowano 18 kwietnia 20169 l Nie wkurzajcie sie, ze zapytam( pewnie nie pierwszy) ale jak sie w tow koncu gra w offline? Jest w ogole sens kupowac do dla singla?
Opublikowano 18 kwietnia 20169 l Panowie może wy mi to wytłumaczycie. Kupiłem sobie schemat na ak47 czarnorynkowy pokazywało mi tam obrażenia od 11-13 tys. Następnego dnia chciałem znów sobie takiego wycrafcić pokazuje mi nagle ze schematu 10-11.5 tys ? Czy na crafcenie wpływa to co nosimy ? Kumpel sugeruje że im większa broń palna tym lepiej, ale ja przez ten czas wręcz zwiększyłem ten parametr i mam go na poziomie 3450.
Opublikowano 18 kwietnia 20169 l Nie wkurzajcie sie, ze zapytam( pewnie nie pierwszy) ale jak sie w tow koncu gra w offline? Jest w ogole sens kupowac do dla singla? Bez plusa nie pograsz, chyba nawet na pudle z grą jest że PS+ wymagany, możesz grać sam ale musisz być cały czas połączony z serwerami.
Opublikowano 18 kwietnia 20169 l Nie wkurzajcie sie, ze zapytam( pewnie nie pierwszy) ale jak sie w tow koncu gra w offline? Jest w ogole sens kupowac do dla singla?Bez plusa nie pograsz, chyba nawet na pudle z grą jest że PS+ wymagany, możesz grać sam ale musisz być cały czas połączony z serwerami. Nie wprowadzaj ludzi w błąd. Plus jest wymagany tylko aby wejść do DZ. W singla można grać bez plusa.
Opublikowano 18 kwietnia 20169 l Ile razy kończyłeś najazd by to zdobyć? Nakolanniki najprostsze bo do kupienia za feniksy w bazie. W sumie ciekawe: masz niemal same zestawy wyposażenia i pkt. za wyposażenie 198. A przy kolejnej misji jest z tego co pamiętam: minimum wyposażenia 220. Jakim cudem się pytam. A na koniec: patrząc na DPS tego vectora oraz, że grasz na XONE tak sobie myślę iż nie chciałbym spotkać się z tobą ogień w ogień w DZ Edytowane 18 kwietnia 20169 l przez friedrich
Opublikowano 18 kwietnia 20169 l Ale Soul przyfarmiles u mnie na dzien dzisiejszy tak. W sumie dwa przedmioty Strikera juz odblokowalo mi bonus na +20% armor dmg wiec kosze calkiem niezle.
Opublikowano 19 kwietnia 20169 l Ja poszedłem w skill. Na dzień dzisiejszy mam ok 32k siły umiejętności. Wszystko kosztem oczywiście ons jednak set strikera robi robotę.