Opublikowano 27 czerwca 20168 l Czy szanowny pan guwniak moze przestac grac w zelde? Kiedy to takie dobre Muszę trochę poćwiczyć orzech bo byś mnie zmasakrował. Nie ukrywam że wolałbym zagrać ekipą w tygodniu jakoś
Opublikowano 27 czerwca 20168 l Mi tam singiel nie podszedł za to multi to najlepsze wyścigowe multi w jakie grałem.
Opublikowano 27 czerwca 20168 l singiel w MK jak zwykle goty, tylko jak zwykle boty czitują ostro na wyższych klasach Przypominam, KO-NIE-CZNIE zakupcie oba dlc w pakiecie, głupotą jest ich nie kupić
Opublikowano 30 czerwca 20168 l Nie no jutro mecz rejos.Mario kart >>>>>>>>>>> paraolimpiada na boisku
Opublikowano 30 czerwca 20168 l Brak uprawnień do korzystania z tej opcji lub wykorzystano już dzienny limit negatywnych głosów reputacji. PAwcio sorry za wczoraj ale grałem w tokyo mirage i nie zauważyłem wiadomości . Ja mogę w piątek grać całe popołudnie i wieczór a dzisiaj wiadomo co jest ważniejsze.