Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

ok ale to świadomy wybór : gry połowe taniej. Multi za darmo. za zaoszczędzona kasę bedzie kupował części cały czas ciesząc sie najlepszym

zamiast raz wydac te 1700 i potem kupowac gry po 220-250zl

zaraz wyskoczy yeti lub mendrek i grami za free z plusa

serio w 2013 roku ktos jeszcze placi 220-250zl za NOWE gry? 

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 818,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

No u mnie wisi preorder na GTA V za 220. Jak masz gdzieś taniej to daj znać, z chęcią anuluje starego.

Opublikowano

oo kupować gry za ponad 200zł, co to za niuanse

Opublikowano

takie gtav co bedzie miało w chuy grania pewnie warte te 220. gotg nie dla psa kiełbasa pewnie też.

Opublikowano

A on kupi konsole za 1700 i bedzie odpalac przez 5 lat.

Patrząc na obecny rozwój wydarzeń to nawet przez 8. O ile konsola mu nie zdechnie po trzech (też opierając się na doświadczeniach z tej generacji). Ale już po dwóch-trzech latach konsole zaczną odstawać od PC, a już po tych własnie pięciu zacznie się pokaz slajdów jaki mamy na konsolach obecnie.

I tak jak szpic mówi - gierki z promocji za kilka euro, darmowe multi (czego już nawet na PlayStation nie ma). No ale jak lubicie być ruchani... ;].

Opublikowano

ok ale to świadomy wybór : gry połowe taniej. Multi za darmo. za zaoszczędzona kasę bedzie kupował części cały czas ciesząc sie najlepszym

zamiast raz wydac te 1700 i potem kupowac gry po 220-250zl

zaraz wyskoczy yeti lub mendrek i grami za free z plusa

serio w 2013 roku ktos jeszcze placi 220-250zl za NOWE gry? 

hmm random specjalnie konto zalozył aby pokrzyczec. 

ale popatrzmy:

fifa 14  269zl

nfs 249zl

bf4 249zl  

killzone 249zl

diablo 3 249zl

no jak widać ktoś płaci 

no i na (pipi) mi ps3 skoro sklepe potwierdza:

vuvvJFu.png

Edytowane przez SzewczykDratewka

Opublikowano

Nie dość, że najlepsza wersja, to jeszcze najtaniej :).

daj to na neogaf jako potwierdzenie :P skoro ufaja amazonowi to moze ktos zaufa sklepikowi co byl kiedys pod egida najwiekszego polskiego magazynu growego :D

Opublikowano

Bo faktycznie, myszka i klawiatura to taki wydatek.

A jak kupujesz konsolę to do jej ceny wliczasz telewizor? Bo nie chcę Cię martwić, ale wtedy PC + monitor jest 2x tańszy od konsoli + TV.

Opublikowano

To tak jak iść na pole w Krakowie, WOW.

Kiedy małopolskie chłopstwo wychodziło poza obręb własnej chałupy i widziało tylko "pole", białostocka szlachta wychodziła na DWÓR.

To nie tak,

Po prostu my krakusy z dworu wychodziliśmy na pole zobaczyć naszych chlopkow - parobkow, a to wy z pola chodziliscie na dwór dać danine i prosić o litość

Co do pc to chętnie bym sobie jakiś skombinowal ale to głowie do starszych gier + indykow jedyne co mnie ogranicza to czas więc zostaje przy konsoli, mam mega ciśnienie na nowa generację ale postaram sie wstrzymać przynajmniej do stycznia i wtedy zdecyduje sie na kolejne dziecko i póki co bedzie to xbox one.

Opublikowano

No u mnie wisi preorder na GTA V za 220. Jak masz gdzieś taniej to daj znać, z chęcią anuluje starego.

Ja mam za 120zł.

Dat 50% kod do muve ( ͡° ͜ʖ ͡°)

A potwierdzone to jest że zniżka będzie obejmowała GTA V ?

196826_317848194985935_1998170142_n.jpg

Opublikowano

Taka scenka rodzajowa jak w reklamie ING:

- Wiesz zacząłem oszczędzać! Kupiłem PC-ta.

- Tak, to świetnie!

- Na Steamie zaoszczędziłem tyle na grach, i za to kupiłem sobie nową kartę grafiki!

- To Ci się chyba raczej wydało niż zaoszczędziło?

Nie wiem czy kala się wybulić 3.5 tysiaka za platformę:

- na którą nie wychodzi wiele znakomitych gier, w tym GOTY/G

- do single playera (no chyba, że zainstaluje się aimbot lub wallhack DLC, jest akurat darmowe i zwykle pod ręką na wielu sajtach w sieci)

- która nie jest wolna od konieczności konfiguracji, babrania się z błędami, zamulaniem systemu i wieloma rzeczami które przeczą wygodzie

- która z natury rzeczy jest stworzona po to aby ją ulepszać, ergo wkładać w nią dużo pieniędzy

Opublikowano

- Tak, to świetnie!

- Na Steamie zaoszczędziłem tyle na grach, i za to kupiłem sobie nową kartę grafiki!

- do single playera (no chyba, że zainstaluje się aimbot lub wallhack DLC, jest akurat darmowe i zwykle pod ręką na wielu sajtach w sieci)

- która nie jest wolna od konieczności konfiguracji, babrania się z błędami, zamulaniem systemu i wieloma rzeczami które przeczą wygodzie

- która z natury rzeczy jest stworzona po to aby ją ulepszać, ergo wkładać w nią dużo pieniędzy

Genialne.

Opublikowano

- Tak, to świetnie!

- Na Steamie zaoszczędziłem tyle na gry, i za to kupiłem sobie nową kartę grafiki!

GOTY/G? Hmmm.... Oczywiście w drugą stronę to nie działa, bo... tak się Mendrkowi wydaje, ew. jak czegoś nie ma w Plusie, to nie istnieje.

Ciekawe, że ja gram na PC właściwie tylko w single playerowe tytuły i hmmm... ostatnio mam więcej takich gierek do ogrania niż na konsolkach.

3 mój komputer i 3 raz właściwie brak problemów z konfiguracją czegokolwiek, co nie jest wymysłem jakichś zapalonych moderów, sprzętem za 5 zł lub próbą zrobienia czegoś, co na konsolach W OGÓLE nie jest możliwe. O zamulaniu systemu na miejscu posiadacza PS3 bym nie wspominał. Podobnie jest z błędami i niedorobionymi gierkami, przez co później jedynym ratunkiem jest dobra wola producenta, którą nie zawsze okazuje. Na PC wiele problemów są w stanie rozwiązać sami użytkownicy, wzbogacać gameplay, tłumaczyć.

I dzięki temu, że można ją ulepszać nie ma nigdy problemu z szukaniem rezerw mocy w kosmicznym pyle, co później prowadzi do sytuacji, kiedy człowiek odpala na konsoli najładniejszy graficznie tytuł, za który dałby osobiście ocenę 7/10, gdyby w takiej samej formie zobaczył ją na PC za 1500 zł.

Edytowane przez Gość

Opublikowano

pfff, nawet 4.3 się opłaca

bo mnie ku.rwa stać

Opublikowano

Ty tutaj wypowiadasz się o finansach? Ty, który oszczędzasz 10% miesięcznie na Plusie? Mam przytoczyć Twoje własne posty by polemizować z Twoim własnym postem? Kolejny Figaro :teehee:.

A co do cytowanego punktu: jeśli odpalasz Windows ME z dyskietki, to może tak. Mój Windows 7 odpala się szybciej niż Twoje PS3, a nawet w takich sprawach jak update'y systemu (łatki) czy patche do gier jest wygodniejszy. Wszystko robi się samo w tle, kiedy Ty możesz podziwiać śliczne paski postępu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.