Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

Ale przecież wszyscy płaczą że Vita same porty dostaje więc nie rozumiem podjarki starym Monster Hunterem.

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 744,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Podjarka by była w moim przypadku gdyby dali monster hunter 4 na vite, niestety pewnie nigdy to nie nastąpi, niby jest na 3ds ale przynajmniej mnie po pewnym czasie brzydka grafika odrzuca

Opublikowano

fotka z xboksa? bo na ps3 duużo lepiej to wygląda ;)

Opublikowano

To wersja PC. 

Opublikowano

Mesjasz wylądował!

oQwWd4X.jpg

przeczyść laser w xboxie bo ci sie tekstura na pierwszym planie nie doczytała

Opublikowano

zapraszam do mnie - u mnie po defragmenacji i postawieniu systemu plików nic się nie doczytuje tak jak na tym filmiku z eurogamer, w intro nie miałem nawet pół grama doczytania.

Opublikowano

1Jo8.gif

Don pisal ze nie ma obecnie gry ktora pokazuje przewage PS4 nad X1, ciekawe co powie o tym gifie.

Opublikowano

u mnie po defragmenacji i postawieniu systemu plików

what?

Opublikowano

recovery menu - opcje 3 i 4

Opublikowano

u mnie po defragmenacji i postawieniu systemu plików

what?

No co konsolowego żargonu nie znasz? :D

Opublikowano

1Jo8.gif

Don pisal ze nie ma obecnie gry ktora pokazuje przewage PS4 nad X1, ciekawe co powie o tym gifie.

Te efekty cząsteczkowe najbardziej chyba robią w tych wszystkich materiałach z gier na PS4. Czy to ta strzelanka po kole, czy Infamous czy Deep Down. Świetnie to wygląda. Tylko wiecie, ocenianie tak zaawansowanej grafiki po GIF-ach w rozdzielczości Nokii 3310 i 256 kolorach czy ile tam jest to lekkie przedszkole c'nie. Szczególnie, że jakieś dziwne przyspieszenia są, co sugerowałoby przyspieszanie prawdziwego gameplayu by zamaskować spadki fps.

Opublikowano

Pożyjemy zobaczymy. Albo będzie super i peany na cześć PS4, albo nie i znowu 2 tys. postów CW :D

Opublikowano

Ponoć Edge jest mądry i na wszystkim się zna

http://www.edge-online.com/features/the-ten-best-consoles-the-greatest-gameboxes-from-the-past-20-years/

10. Dreamcast
9. Xbox
8. Wii
7. Playstation 3
6. DS Lite
5. Gamecube
4. Nintendo 64
3. Playstation
2. Xbox 360
1. Playstation 2

House%20runs%20away.gif

Opublikowano

Lista jak lista, jakieś argumenty ? Dobra przeczytałem ten artykuł, nawet nie dotyka istoty problemu

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Ponoć Edge jest mądry i na wszystkim się zna

Nono, zaraz przyjdą klapki i napiszą, że gunwo, że tylko dla kontrowersji piszą takie rzeczy, że gejmżurnalism ch'uj, ale PLAYSTATION 2 najlepsze wiadomo.

Opublikowano

Niekoniecznie. Akurat PS3 dostało się za początek generacji. Tutaj nie ma się co spierać. Pytanie tylko czy w 2013 to jest takie ważne.

No i było nie było, Xbox 360 to największy sukces tej generacji. O Xbox One nikt tego w tym momencie nie powie.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

ludzie pokończą gta v i będzie ważne. I tutaj nie chodzi o początek generacji, jej środek czy koniec tylko o całokształt w kontekscie oceniania tego czy dana konsola jest dobra czy nie.

Opublikowano

Jeśli chodzi o całokształt generacji to faktycznie Xbox 360 lepiej sobie poradził

Opublikowano

tam piszą, że prawia każda multiplatforma wygląda lepiej na x360 i że ta generacja to najlepsza generacja konsol. 

dreamcast na 10 buuuuu i nie wspomnieli o soul calibur

stawianie klocka nad psxem to bluźnierstwo if you know what i mean, chociaż z tekstu to nie wynika 

nic o gierkach w plusie nie ma przy ps3. 

przy psx wspomniana fifka a iss olany 

przy 360 nic o wprowadzeniu innowacyjnej, wizjonerskiej opłaty za online

nes ani snes się nie załapały, ale wii z paroma hitami na krzyż tak, ale okej rozumiem casual gaming podbijanie oka willotem okej

no kurde, jeżeli skupić się na grach, to ich ogromna większość się pokrywa na x360 i ps3, tymczasem dzieli je 5 miejsc. czyli wydajność softwareowa, onlineowe ficzery i pare lepszych teksturek to ogromny draw card w tym wypadku 

nigdy nie miałem edge w ręku i chyba tak zostanie

Opublikowano

Nie wspomnieli o wprowadzeniu wizjonerskiej opłaty za online przy X360, bo wprowadzili ją uber wizjonersko na poprzednim systemie.

Opublikowano

ranking jak najbardziej się zgadza

no może jedynie PS2 powinno zamienić się miejscami z X360

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.