Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

Mam jeszcze jednego plusa do rozdania, liczę na jakiś mocny pocisk na xbone.

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 745,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

rYFNY6I.gif

Proszę bardzo.

Opublikowano

Jutro dostaniesz, bo już wyczerpałem limit, a myślałem, że mam jeszcze jednego.

Opublikowano

2013-10-3021_34_48-twlre8r.png

Może faktycznie ND robi grę z tematyką kosmosu. Byłoby miło.

Uncharted: Among the Planets

Uncharted_Drake_space-610x366.jpg

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

naughty = 1080p w 60fps 24/7/365

Opublikowano

Tymczasem już za miesiąc wciąż na starej generacji:

ibwYS2mOGAHnrp.gif

A nie jakaś tam Forza 5

O6N9tDg.gif

A przy okazji twórcy DriveCluba pracują nad takimi szczegółami jak animacje ruchu rąk czy zmiany biegów dla każdego z samochodów osobno.

"You wouldn't believe how hard it has been to delivering full 900 degree steering wheel animations, every car had to be rigged and animated individually. You've got both paddle shifts and stick shifts, and so many different styles of steering wheel."

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

co do gt6 to czekam strasznie, a to ponieważ prosze pana bo ostatnim gt było u mnie gt3, wiec no nie ma ch,uja zebym nie odczuł różnicy.

Opublikowano

Jedno trzeba przyznać - jak na PS3 jest za(pipi)iście dobrze.

Opublikowano

2013-10-3021_34_48-twlre8r.png

Może faktycznie ND robi grę z tematyką kosmosu. Byłoby miło.

Uncharted: Among the Planets

Uncharted_Drake_space-610x366.jpg

Sony Bens robi jakas gre action-adventure na PS4, takze calkiem mozliwe ze to oni sie teraz Uncharted zajmuja.

Opublikowano

Komentarz typka z  filmiku

"Ja tez mam titana i siodemke i wszytsko najlepsze i na sterownikach z przed niecalego miesiaca.
Gra bez wzgledu na ustawienia chodzila na maksymalnie  10 fpsach,wiec EA DICE zmusilo mnie do pobrania
wczorajszej wersji sterownikow zrobionych pewnie pod BF-a by plynnie skosztowac ich produktu. W normalnym i plynnym
ultra,ale i tak zawiesza sie proces expolorera w siodemce zjadajac nim jeden rdzien procesora.
I po wyjsciu z gry wiele ludzi musi explorera ponowenie zalaczac z wiersza polecen w menadzerze zadan."

Pc master haha

Ile jego sprzet kosztuje?

Opublikowano

Amator! Prawdziwy PC master racer gra na linuxie!

Opublikowano

http://pl.twitch.tv/microsoftstudios

ryse na zywo, ale g,owno

ciota jak biega w niebieskiej mini

Edytowane przez _Milan_

Opublikowano

Komentarz typka z filmiku

"Ja tez mam titana i siodemke i wszytsko najlepsze i na sterownikach z przed niecalego miesiaca.

Gra bez wzgledu na ustawienia chodzila na maksymalnie 10 fpsach,wiec EA DICE zmusilo mnie do pobrania

wczorajszej wersji sterownikow zrobionych pewnie pod BF-a by plynnie skosztowac ich produktu. W normalnym i plynnym

ultra,ale i tak zawiesza sie proces expolorera w siodemce zjadajac nim jeden rdzien procesora.

I po wyjsciu z gry wiele ludzi musi explorera ponowenie zalaczac z wiersza polecen w menadzerze zadan."

Pc master haha

Ile jego sprzet kosztuje?

Ludzie kiedy wy sie nauczycie,ze Dice to banda idiotow ktora programowac nie potrafi.

Na konsolach nie dziala/brakuje:

- Nie mozna rozmawiac z team'em.

- Niema kolejki do serwera bo jest jakis bug.

- Dzwiek znika w pojazdach(to jest tez na pc i bylo w bf3)

- Jak ktos wchodzi na serwer slychac jak gada(rowniez bylo w bf3)

- Konsole sie wieszaja (rowniez bylo w bf3)

- Obiecali sterowanie z bf3,zapomnieli

- Niema team party

Lista bugow jest dlugo,mozna sobie poczytac na forum battlelog.

Oceniac granie na pc po grze od tej bandy idiotow,Serio?! Skoro oceniamy platforme po grze dice czas wywalic pc i konsole bo,pc i konsole sa (pipi)owe.

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano

ciota jak biega w niebieskiej mini

croweinskirt.jpg

Opublikowano

akcent na jak]

neogaf jest zniesmaczony,  a oni sa obiektywni :)

Opublikowano

OK, jeśli mendrek to bajki, to posty eX4cT_PL są jak harde fantasy po dragach. Różne wersje sterowników do różnych gier #ok.

Komentarz typka z  filmiku

Gra bez wzgledu na ustawienia chodzila na maksymalnie  10 fpsach,wiec EA DICE zmusilo mnie do pobrania

tumblr_mswbffzHgq1s7g8s5o1_400.gif

tumblr_mudnwn9g7S1rpp85ro1_500.gif

Opublikowano

A to fakt , że te bieganie po arenie i młócka trochę nudą wieje. Animacja również mało coś next genowa. Ciekawe co tam dalej. Szkoda , że to nie cRPG ; d Grafa fajna i miło , że jest brutalnie.

Edytowane przez Sibian

Opublikowano

haha, serio, to bedzie 6/10 jak nic, ta gra nie ma nic.

Edytowane przez _Milan_

Opublikowano

To jakaś niespodzianka niby? Od prezentacji od E3 o tym wiadomo.

Opublikowano

ale tych dwóch rednecków podsmie(pipi)e sie na wiesc ze to nie ma szans wyjsc na pc.

bo kto by chciał to (pipi).

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.