Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

No, templariusze w starożytnym Egipcie to w chu/j mądry pomysł. To naprawdę wygląda na wyścig z CoDami o miano najbardziej w(pipi)iającego ip w tej branży.

Oj tam przynajmniej jak męczą AC to inne Ip z ich portfolio mają więcej "luzu" i nie są zarzynane.

Edytowane przez Karas

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 745,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Serio trzeba zapłacić 20$ żeby postawić ps4 pionowo? Jeśli tak to ładnie Sony tnie w (pipi)a. 

Opublikowano

Serio trzeba zapłacić 20$ żeby postawić ps4 pionowo? Jeśli tak to ładnie Sony tnie w (pipi)a. 

To zbędna pierdółka, żeby konsola stojąc w pionie prezentowała się trochę inaczej od dołu. Nie ma tam przecież nierówności, ani zaokrąglonych krawędzi, jak w Wii U, które wymaga podstawki. Nawet slimka ps two stała bez żadnego dedykowanego kawałka plastiku, a była chyba dwa razy cieńsza od ps4.

Opublikowano

Ale pojazd, ojacieee. No żyleta normalnie :woot:

Ja tam takich rzeczy nie będę kupować, bo wszystkie moje konsole leżą, to dziwne gdyby ta się wybijała.

Opublikowano

Oni by kupili nawet podstawke, dzieki ktorej konsola moze stac poziomo ;P

Jedyna konsola, ktora faktycznie lepiej sie prezentuje pionowo to X360, ale to jest wyjatek. Zreszta szkoda gadac na temat wygladu konsoli, skoro do tej pory nic przebilo Dreamcasta.

Sega-dreamcast-set.png

pure sex

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Opuchnięte PSOne. Tylko SNES w wersji europejskiej!

Opublikowano

Dat Controller ile razy sobie kciuka uszkodzilem grając w SC i SFIII

Opublikowano

Oj Dreamcast aż krzyczy wyglądem, że to konsola z krwi i kości. Prosty design, a taki strzał w dziesiątkę. Ale czemu dali tylko jedną gałkę, tego nigdy nie zrozumiem.

Opublikowano

Pad byl katorga, tego nie da sie ukryc, no ale w Q3 gralem po sieci z jako takimi rezultatami (skladki na rachunek xD co za czasy). 

Opublikowano

Najlepsza konsola pod względem wyglądu to tylko gamecube i te mega za(pipi)iste malutkie płytki i fajnie pasek wygięty na pudełku

gamecube.jpg

936full-star-wars%3A-rogue-leader----rog

Opublikowano

GCN to jest drugi najlepszy design konsoli po Dreamcascie ale tylko i wylacznie w czarnej wersji.

8688672_440_1.gif

Teraz tylko czekac na odwet sonoklapow i ich jotpegi z peesdwojkowym klocem.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Miałem Gamecuba w 2 kolorkach <3 nienawidzę nintendo za to że zamiast zrobić ulepszona kostkę to zrobili wii

Fajnie było by zobaczyć konsole od nintendo z prawdziwego zdarzenia + pełen support 3part dev. jak xbox i playstation, bo jakby nie patrzeć po ostatnich wtopach ms, pozostaje tylko sony:)

Btw

Wlasnie pojawiła sie chyba jedna z pierwszych recenzji gier na PS4, eurogamer wrzucił

recenzje BF4

Edytowane przez kubson

Opublikowano

A ja znowu jestem blisko preordera PS4, bo narazie wygrywa wyścig o mniej złą next konsole. Możliwe jednak, że to tylko wpływ CW i wykonywania przez was naprawdę dobrej roboty w tym temacie :(. Mimo, że nie mam wątpliwości, który system będzie miał lepsze singlowe tytuły na start, to tak się stęskniłem za graniem online, że boli mnie myśl, że mógłbym grać jak pan w 900p zamiast 720p. Napiszcie tylko co bierzecie na start, bo fajnie jakbym miał jeszcze z kim grać po sieci. Killzone czy B4? Jezu niech EA oleje M$ i wyda Titanfalla na PS 4!

Gamecube zdecydowanie najciekawszy pod względem designu

Opublikowano

Ciekawe czy Mazzeo wie co to za kostka ktorej zdjecie wsadzil Ins i czy kiedys gral w jakas gre na nia

Opublikowano

Nintendo64.jpg

I tyle w temacie.

Opublikowano

Z wyglądu wygrywa bezapelacyjnie Gamecube. N64 jest imo takie jakieś bez polotu i bardziej mu z wyglądu do zabawek z targu. Takie PSone i Wii też ma spoko design.  

Opublikowano

A ja znowu jestem blisko preordera PS4, bo narazie wygrywa wyścig o mniej złą next konsole. Możliwe jednak, że to tylko wpływ CW i wykonywania przez was naprawdę dobrej roboty w tym temacie :(. Mimo, że nie mam wątpliwości, który system będzie miał lepsze singlowe tytuły na start, to tak się stęskniłem za graniem online, że boli mnie myśl, że mógłbym grać jak pan w 900p zamiast 720p. Napiszcie tylko co bierzecie na start, bo fajnie jakbym miał jeszcze z kim grać po sieci. Killzone czy B4? Jezu niech EA oleje M$ i wyda Titanfalla na PS 4!

Gamecube zdecydowanie najciekawszy pod względem designu

Jak bede bral PS4 na premiere to na 100% z BF4. 

Opublikowano

GaCka nic nie pobije pod względem wykonania. Najbardziej konsolowa ze wszystkich maszynek w historii. Mimo, iż nie posiadała bajerów takich jak DVC to dla mnie i tak zwyciężyła grami. RE Zero, Remake, The Twin Snakes, Metroid Prime, Eternal Darkness...

Black Flag wyjdzie na starcie PS4 czy później? Strasznie mnie kręci ta gra. 

Opublikowano

Wszyscy wielbiący dizajn GameCuba dostaną plusika :) Genialna konsola. Mnie najbardziej się podoba wersja srebrna i fioletowa. N64 podobał mi się tylko w wersjach specjalnych np. przeźroczysty niebieski czy zielony. Nie lubię defaultowego wyglądu N64.

A zresztą jedyna słuszna wersja N64 to ta

pokemon-report-across-the-poke-universe-

Opublikowano

N64 choć dostarczyło choćby taką Okarynę, designem przypominało jeszcze poprzednie generacje. Głównie przez te kartridże. Choć mimo tego wspominam ją bardzo miło za sprawą Mario 64 czy Turoka 2. 

Opublikowano

Ale wy (pipi)cie :O N64 to najlepszy design konsoli. Ogarnijcie się. Gacek we fiolecie też jest genialny. Nintendo rządzi w wyglądzie konsol. Nawet moje Wii w niebieskim kolorze jest śliczne.

Zdjęcia N64 tego nie ukazują, tej duszy i tych kształtów. Elegancja plus duch konsoli.

Opublikowano

Ja mam Wii w czarnym, chromowanym kolorze i też prezentuje się mega. N64 ma po prostu oryginalny design i tyle. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.