Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

Mocny eksajt. Dawać te zapowiedzi nowych gier.

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 747 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Trailer jest bdb, ale nie powalający z jednym wyjątkiem - wnętrze wygląda świetnie i jeśli w grze w trakcie wyścigów będzie wyglądać podobnie jak w Autoviście w FM4, to oczywiście super.

Ponadto fajnie, że dopiero co pokazana 2 zawita do gry, natomiast mały minus za brak LEDowych angel eyes za dnia.

Opublikowano

Dla tych, którzy gadali, że Forza 5 to nie jest Forza 4 HD

http://uk.ign.com/videos/2013/11/06/forza-4-vs-forza-5-graphics-comparison-bernese-alps

Różnice są naprawdę niewielkie

Taa, oceniaj to po filmiku z kompresją godną... nie wiem czego godną, ale godną czegoś mało wartościowego.

Opublikowano

http://uk.ign.com/videos/2013/11/06/forza-4-vs-forza-5-graphics-comparison-bernese-alps

Nie ma jak śmiać się z 720p w One, a samemu nie dostrzegać szczególnej różnicy na tym filmiku.

Tak BTW to 4 wygląda na nim słabiej niż naprawdę.

Edytowane przez Mustang

Opublikowano

Nikt jeszcze o tym tu nie wspomniał że na XO aktualizacje chmury mogą resetować trwające sesje ?

Opublikowano

nikogo.

Opublikowano

!!!!! TONA EKSAJTU

Za każdym razem jak to oglądam to mam szczenę na podłodze.

Opublikowano

Nie ma jak śmiać się z 720p w One, a samemu nie dostrzegać szczególnej różnicy na tym filmiku.

O czym Ty mowisz?

Od początku mówiłem o tym że to Forza 2 HD, teraz w dodatku wychodzi na to że to Forza 2 HD Prologue Edition, więcej tras będzie w Forzie 6 (może nextgenowej) lub kupcie sobie w DLC po 60$.

Z tego co się słyszy to więcej ficzerów będzie między GT 5 a GT6 niż między FM4 a FM5.

Tego brakuje w Forzie, oddania koloru i realizmu jaki panuje w samochodzie przy tej prędkości.

ibyAZDpSr0zHfm.gif

Opublikowano

Ahaha ty to jestes evil mastermind

Opublikowano

Ale trochę prawda z tym, że ta nowa Forza wydaje się trochę kreskówkowa. Nie mam nic przeciwko żywszym kolorom, ale w Burnoucie.

Opublikowano

10712832863_e4f01e28d1_o.gif

Genialny pomysł z tym DC, skoro na GT6 poczekamy. A wydawało się po pierwszym pokazie że to będzie tylko taka fejsbukowa ścigałka.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

W takich momentach człowiek głupieje... z jednej strony szkoda tych 60fps.. ale z drugiej: Jak to wygląda?! DC teraz a na początku to jak 2 inne gry.

Swoją drogą jestem ciekawy jak będzie wyglądać GT7 na PS4...

ps. W jakim sensie "skoro na GT6 poczekamy"?

Edytowane przez Emet

Opublikowano

Pełnoprawne GT6 wyjdzie pewnie za jakieś 10 lat. Widzę, że DC dumnie zastąpi GT w kwestii wyścigów na konsolę Sony.

Opublikowano

Miałem na myśli oczywiście GT7. Takie już na maxa next genowe. 

Opublikowano

z GAFa

We just got our X1 demo in store, only...it's not a demo, it's a cut in half fake xbox 1 with a media player running it, the screen is playing X1 games obviously.

The games coordinator was expecting an actual REAL X1, only he was told that it overheats in the display case so we got this instead, needless to say I'm kinda disappointed that I don't get to try out next gen :(

The weird part is the displays we get for 360 and PS3 are pretty similar to this and they were not worried about overheating.

Why the hell couldn't they just make the glass bigger or add vents or some shit.

Instead we got. "Here have half a fake X1 running visuals from the PC version."

oj śmierdzi RRODem 2.0 xD

Edytowane przez bartiz

Opublikowano

watpie, niby co się tam będzie miało grzać?

o wiele bardziej bałbym się o PS4, nie dość ze mniejsze to jeszcze zasilacz w srodku...

Opublikowano

Nie macie co hejtowac Ryse to tylko taki Knack w Rzymie ale za to Forzy nie dostaniecie wstretne sonyklopy!

Opublikowano

Nie macie co hejtowac Ryse to tylko taki Knack w Rzymie ale za to Forzy nie dostaniecie wstretne sonyklopy!

Knack ma lepszy system walki i nie jest samograjem 

Opublikowano

No i 500 stron pękło, więc małe podsumowanie, kto kogo bardziej wyruchał?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.