Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

Ktos chyba cwierkal na tweeterze ze od dzis do czwartku cos maja ujawniac?

Czy sie myle?

Nie mylisz się.

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 744,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

No to kiedy ujawniajo ?

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Footage będzie w czwartek, ale do tego dnia pewnie będą pisać jakieś niejasne wskazówki czy coś. Nie wiem.

iAbUFwQE4FYzx.gif

xDDD nawet kolory się zgadzają

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Footage będzie w czwartek, ale do tego dnia pewnie będą pisać jakieś niejasne wskazówki czy coś. Nie wiem.

iAbUFwQE4FYzx.gif

xDDD nawet kolory się zgadzają

lol :D

Banderas nawet wtedy wiedzial co dobre Blue > Green.

Skumajcie jak ruscy graja w "czolgi" z pegazusa.

http://www.youtube.com/watch?v=xDtATjHmvfk

Wódka w 3 minucie xD, no i koncowka :D

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Figaro, wrzuć jeszcze raz coś bez żródła, to z uśmiechem na ustach dam Ci bloka na kilka dni. Nie tylko mnie wkurzają te twoje tweety niewiadomego pochodzenia więc przy nastepnym razie prosimy zródło wraz z informacją skąd dana osoba jest itp. Dzięki.

Opublikowano

Figaro, wrzuć jeszcze raz coś bez żródła, to z uśmiechem na ustach dam Ci bloka na kilka dni. Nie tylko mnie wkurzają te twoje tweety niewiadomego pochodzenia więc przy nastepnym razie prosimy zródło wraz z informacją skąd dana osoba jest itp. Dzięki.

Amen.

Opublikowano

Przeplasiam. Chociaż nie wiem co miałbym dodać, to jest twitter - masz napisane źródło w obrazku - Christina Charter :) No ale jest to weteranka światka growego, kiedyś pracowała w MS.

w ramach przeprosin, kolejny gif.

banderasps4fragrence0icsb.gif

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

To zalozycielka Gamerchix i jedna z community manager przy starcie xbox 360. Brzydka jak noc. Od dawna nie pracuje w Microsoft... znana szerzej jako trixie

Opublikowano

Domagam sie rozpisania kolorow, kodeka, wagi i rozdzielczosci gifa. Co to ma byc. I opis z jakiego filmu, rezyser, obsada, budzet i gdzie krecono. Koniecznie. Mam juz dosyc. Nic z tych gifow nie rozumiem. Dziekuje.

Opublikowano

banderasps4fragrence0icsb.gif

Sony wygrałoby Internet gdyby naprawdę nakręciło serię reklam z Banderasem. Nie, nawet mała scenka z tą miną z "Assassins" w jakimś filmiku by wystarczyła.

Opublikowano

To zalozycielka Gamerchix i jedna z community manager przy starcie xbox 360. Brzydka jak noc. Od dawna nie pracuje w Microsoft... znana szerzej jako trixie

Oh to takie oczywiste! Normalnie osoba znana jak Major Nelson albo CliffyB.

A źródła nadal nie ma, bo jedno zdanie kogoś tam na twitterze to żadne źródło.

Opublikowano

Mysle, ze ktos w Sony juz na pewno taki ruch rozwaza.

Opublikowano

no, 118 tysięcy użytkowników neogafa i drugie tyle na innych forach będzie wniebowzięte

Opublikowano

Nie zdziwię się jak na launch dowalą reklamą z Banderasem. xD

Opublikowano

Oh to takie oczywiste! Normalnie osoba znana jak Major Nelson albo CliffyB.

A źródła nadal nie ma, bo jedno zdanie kogoś tam na twitterze to żadne źródło.

w latach 2005-2008 byla znana conajmniej tak dobrze jak major nelson

Opublikowano

Nie zdziwię się jak na launch dowalą reklamą z Banderasem. xD

Byloby lepiej jeszcze jakby sie pojawil osobiscie. Kto wie, ktos kto teraz robi w reklamach gum do zucia nie pogardzil by pewnie groszem od Sony :D.

Opublikowano

Jak się okazuje super excite ex'em na PS4 który pokazą na evencie plejstejszyn będzie DLC do The Last of Us

Geoff Keighley ‏@geoffkeighley 2m
World premiere of THE LAST OF US story DLC from @naughtydog this Thursday during #PS4ALLACCESS live on Spike TV and online at 11 PM ET

Opublikowano

:teehee: :teehee: :teehee:

Opublikowano

World premiere of THE LAST OF US story DLC from @naughtydog this Thursday during #PS4ALLACCESS live on Spike TV and online at 11 PM ET

Jeśli godzinny event poświęcony PS4 tracą na pewnie mało znaczące DLC do TLOU, to już widzę te figarowskie demon soulsy 2 i nowe ip od epica w piątek.

Edytowane przez Kre3k

Opublikowano

BYzec9aIYAATyOH.jpg

Czekam na dobrej jakości wideo jak to wygląda na tym małym ekraniku.

Opublikowano

Jeśli godzinny event poświęcony PS4 tracą na pewnie mało znaczące DLC do TLOU, to już widzę te figarowskie demon soulsy 2 i nowe ip od epica w piątek.

No faktycznie, 2 minutowy trailer do DLC, to już nic innego nie będzie :( Poza tym, może to sugestia, że zobaczymy port na PS4 <ok>

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.