Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

Ludzie czemu atakujecie xboxa i tak chwalicie ps4? Może poczekajmy aż obie konsole wyjdą i minie rok ... pojawią się gry w dużej ilości i ogólnie dużo opinii ludzi o grach i samej konsoli. Pierwsze statystyki gdzie ile konsol się sprzedało oraz prognozy na przyszłość. Życie zweryfikuje wszystkie obiecanki cacanki ms czy sony.

3/4 tego forum to jakaś ukryta opcja marketingowa sony albo wam na łeb padło. Ocena konsoli sony czy ms przed premierą to czysty idiotyzm.

Wyobraźcie sobie taką sytuacje. LG i Samsung zapowiadają nowe modele TV. LG w reklamach mówi że wszystko ma uber i lepiej (odświeżanie, kolory etc.) Samsung przegrywa przed premierą nowych telewizorów. Oba wychodzą tego samego dnia i co robicie?

Bierzecie ten co w teorii jest lepszy czy czekacie na RZETELNE testy?

Przed premierą xboxa i ps4 ciągnie mnie do ps4, ale za stary jestem aby wydawać 2k w ciemno na cokolwiek. Czekam na wrażenia osób 3 takich jak redakcja psx extreme, polygamii czy zagraniczne portale i dopiero wtedy będę mógł wyrobić zdanie.   

Kłótnia o to która konsola jest gorsza przed premierą to idiotyzm. Fanbojstwo kojarzy mi się nieprzyjemnie z kibolstwem. tyle że zamiast bić się o drużynę piłkarską to bijecie się słownie o konsole których nawet nie macie pod tv! :)

Panowie proszę puknijcie się w czółko. :)

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 744,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano
Acha... to ile fps ma miec Driveclub i Killzone Shadowfall?

KZ jest w 60fpsach w MP, a w SP koło 45. Ojej.  Na launch title, i to jeden z ładniejszych, to dosyć imponujące. DC nie wiadomo.

Ludzie czemu atakujecie xboxa i tak chwalicie ps4? Może poczekajmy aż obie konsole wyjdą i minie rok ... pojawią się gry w dużej ilości i ogólnie dużo opinii ludzi o grach i samej konsoli. Pierwsze statystyki gdzie ile konsol się sprzedało oraz prognozy na przyszłość. Życie zweryfikuje wszystkie obiecanki cacanki ms czy sony.

A co mamy robić? Siedzieć cicho? Oceniamy to co teraz widzimy i najwyżej potem się to zweryfikuje.

Opublikowano

KZ jest w 60fpsach w MP, a w SP koło 45. Ojej.  Na launch title, i to jeden z ładniejszych, to dosyć imponujące. DC nie wiadomo.

A co mamy robić? Siedzieć cicho? Oceniamy to co teraz widzimy i najwyżej potem się to zweryfikuje.

Czyli pan Shahid powinien sie zabic... skoro wysuwa stwierdzenie '60fps or death', a flagowa seria ps4 nie bedzie miec 60fps to z czym do ludzi? Sony was wszystkich robi w wafla. 

Opublikowano

Na twitterze ma własne opinie i poglądy, to że lubi 60fps, nie znaczy, że ma wymuszać to na kazdym studiu [*]

Opublikowano

KZ jest w 60fpsach w MP, a w SP koło 45. Ojej.

A nie podawali przypadkiem ze ma byc 60 ?

Anywhoo, bylo ?

#1 - Party Chat works across entire system and all apps, 8 people per lobby, but you can make MORE THAN ONE LOBBY!

#2 – Broadcasting is fast and easy, with “adorable PlayStation-themed standby screen”. Standby screen is activated on screen whenever you switch from game to PS4 OS. During OS browsing, “On Air” indicator is present on the screen.

#3 – Double-tap PSButton to multitask to any app that was last active. Single press gets you back to the OS.

#4 – Play as a guest on another console does not carry on all system settings like on Xbone, but when you log out from guest console, all personal data (credit card info)is permanently deleted from that console.

#5 – Trophy screen shows PS4/PS3/Vita data, but now each trophy shows how rare it is (how many people managed to unlock them)

#6 – “The PlayStation Store is actually organized”

#7 - You can power USB devices while the console is off

http://www.engadget.com/2013/11/11/playstation-4-details/

Super, szczegolnie 3, 5 i 7 (wrzucilbym 6 ale to musze zobaczyc na wlasne oczy).

Opublikowano

@Zeratul Dobrze, że microsoft jest taki dobry i nigdy nas w wafla nie chce zrobić ;)

Edytowane przez terror

Opublikowano

Na twitterze ma własne opinie i poglądy, to że lubi 60fps, nie znaczy, że ma wymuszać to na kazdym studiu [*]

powiedz to panu Adam Orth :)

@Zeratul Dobrze, że microsoft jest taki dobry i nigdy nas w wafla nie chce zrobić  ;)

Nigdy czegos takiego nie stwierdzilem.

Edytowane przez Zeratul

Opublikowano
Sony was wszystkich robi w wafla. 

Napisała osoba, która w statusie smuci się, czekając na swojego preordera ich konsoli.

Opublikowano

Napisała osoba, która w statusie smuci się, czekając na swojego preordera ich konsoli.

Ja nie wierze, ze wszystkie gry na PS4 beda 1080p i 60fps... stad niecierpliwie czekam na konsole. To reszta lyka bez popity wszystkie popluczyny PRowe Sony :)

Opublikowano

Ja nie wierze, ze wszystkie gry na PS4 beda 1080p i 60fps... stad niecierpliwie czekam na konsole. To reszta lyka bez popity wszystkie popluczyny PRowe Sony :)

A ktoś tu pisał że wszystkie gry będą w 60fps ? Czy jak zwykle odchodzi radosna nadinterpretacja ?

Opublikowano

Ja (pipi)e ale nie musicie w dziesięć osób odpowiadać jednej osobie. Co się robi z tego tematu, parówkowa impreza przyszłych posiadaczy JEDNEJ platformy. 

Edytowane przez Sibian

Opublikowano

Fajny motyw, że można użyć Vitę jako drugi screen w split screenie :3

BY0cv3hIgAEwIbu.jpg

Niczym Wii U.

Opublikowano

Figaro szybszy.

Jeżeli Francis mowi, ze konsola jest wporzadalu, to pewnie tak jest ! :)

Edytowane przez easye

Opublikowano

Na(pipi)ali na całą stronę jedno i to samo. Ładne pionki Sony. 

Opublikowano

Pionki pionkami, Remote Play jest OK I DLC do TloU też mnie cieszy, jakaś solidna gra nowa gra na PS4 i będzie naprawdę w porządku.

A przy okazji sprostowanie - D3 RoS na PS4 jednak z Remote Playem. +1.

Ziomek od Ubi mówi że robienie Remote AC4 zajęło jednemu małemu studiu pół dnia + 2 na ogarnianie sterowania. +2.

I like it.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

jesli sony sie nauczy i z vity zrobi naprawde fajny gadget do ps4, to moze sie okazac ze duzo osob zamiast drugiego pada kupi ps vite.

split screen na dwoch to genialne rozwiazanie, remote play rzeczywiscie moze byc fajny na konczenie sesji w lozku, albo ogrywaniu indyków.

Opublikowano

no nie wiem - pad pewnie kolo 200 zl, Vita 700...

Opublikowano

Wiadomo że nie od razu, ale biorąc pod uwagę nowe zapowiedzi z Japonii, RP z PS4, nowy model, obniżki to jednak po pewnym czasie sporo osób imo kupi Vitę. Zastosowań jest więcej, cena spadnie itp.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

no nie wiem - pad pewnie kolo 200 zl, Vita 700...

za rok pewnie wyhaczysz vite za 500-600zł, uzywance beda chodzily pewnie po 400-500.

No i to zawsze  o wiele wiecej niz pad, ponoc nawet konsola.

Opublikowano

no pewnie tak, ja tez już sie zastanawiam - w sumie zawsze mi sie marzyl handheld polaczony z konsola stacjonarna, jak jeszcze widze gry pokroju  Terraway, czy Dragons Crown. Ale najpierw PS4 musi mnie nie zawiesc...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.