Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

najgorsze ze x one bedzie mial lepsze oceny gier

forza  9.0

ki        8.5

ryse    7.5

dr3      7.0

a to boli, jestem zszokowany killzone'em, serio myslalem ze ida w jakosc jesli nie ilosc, szpil na 9 mial byc.

Poczekajmy na recenzje gier na X1

Już ci mówię jakie będą.

Forza 5 dostanie najwyższe noty, ale będzie oceniane niżej niż poprzednicy przez mniejsza ilość aut i torów. 80-90% na MC.

Dead Rising 3 się dostanie za grafikę i framerate. 70-80% na MC.

Killer Instinct tutaj ciężko powiedzieć bo to zależy jak będą traktować grę - czy będą ją porównywać do SF albo Mortal Kombat, gdzie polegnie ze względu na ilość postaci czy potraktują grę jako mniejszy szpil wart 20 dolarów, w ten sposób gra się broni. 75-85% na MC.

Ryse będzie wychwalany za grafikę ale gnojony za gameplay. 65-75% na MC.

Możesz sobie zacytować ten post za tydzień jak wyjdą recki.

byłem pierwszy mazzeo ;)

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 744,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

no ale ten banderas jest akurat odnosnie coda wiec to trzeba napisac!

nie wprowadzaj zamieszania

Opublikowano

W ogóle co za generacja. Mega hejt na DRM patch i działa,  brak CDaudio, patch i działa, brak MP3, patch i działa, chuyowa grafa w CODzie, patch i 1080p xD

Niestety patch nie poprawi gier startowych na PS4 

KNACK [*]

Killzone [*]

Najbardziej narzeka na gry na premierę, więc kupuje konsolę na premierę. Logika hamburgera.

Nie kupuje konsoli na premiere ze wzgledu na gry. Kupuje ze wzgledu na moje zamilowanie do elektronicznych gadzetow. Poza tym jestem fanem Killzone'a wiec STFU

Opublikowano

Forumku ratuj!

Zostawic PS3 i grac w super gry i dodatki do najlepszych gier generacji (TLOU, GTAV), czy grac w ladne chuyowe gry na nextgenach? :<

Opublikowano

btw kolejne 9/10 dla nowego Killzołna, chwalą większe obszary, otwartość i grafę oraz o dziwo historię. Multi przekozak.

link?

Opublikowano

Forumku ratuj!

Zostawic PS3 i grac w super gry i dodatki do najlepszych gier generacji (TLOU, GTAV), czy grac w ladne chuyowe gry na nextgenach? :<

Zostawić PS3 do czasu Destiny bo do tego czasu next gen znaczy tyle co nic.

Opublikowano

Forumku ratuj!

Zostaw PS3 i kup PS4, a jeżeli musisz sprzedać PS3, aby kupić PS4, to raczej nie ma sensu, skoro żadna gra na PS4 cię nie interesuje.

Opublikowano

multi w Killzone na pewno będzie wymiatać o ile oczywiście nie dają ciała z serwerami i pingami. Czemu? Bo multi będzie mieć gigantyczne wręcz możliwości costumizacji. Nawet jak twórcy całkowicie skopią balans broni i klas to po prostu społeczność sama to przefiltruje i stworzy najlepsze setupy pod fajną grę.

Ja jakbym miał ciśnienie na ps4 to bym killzone'a dla multi brał bez nawet chwili zastanowienia.

Opublikowano

Ehe, te najlepsze setupy to bedzie cos w stylu najsilniejsza bron only (99% graczy) i cala reszta, czyli puste pokoje.

Opublikowano

i mapka dla downow pewnie gdzie panuje mega chaos (tak jak multum serwerow w BF3 na metro 24/7 z 1000ticketaami)

ja sie boje o awaryjnosc, przed premiera sie juz cos dupcy oby dalej nie bylo gorzej;/

Opublikowano

grałeś w killzone2? tam od razu społeczność odrzuciła rakietnice i tą klasę z super pancerzem i sprintem...aaaa chwila wtedy jeszcze byłeś po ciemnej stronie mocy

Opublikowano

@ Jaczes

Poczekaj do jutra, ogłaszają DLC do TLoU o ile dobrze pamiętam. Do GTA V nie wiem ale też coś robią. Jak się człowiek spieszy to się diabeł cieszy.

Nie będziesz miał tylko + 10 do za(pipi)istości na forumie, z racji tego że dorwałeś PS4 day1  ale chyba Ci to wisi.

btw kolejne 9/10 dla nowego Killzołna, chwalą większe obszary, otwartość i grafę oraz o dziwo historię. Multi przekozak.

link?

http://www.jeuxvideo.com/articles/0001/00019098-killzone-shadow-fall-test.htm

Opublikowano

Forumku ratuj!

Kup PC i tak kiedyś będziesz musiał.

I tak nie wytrzymasz i narobisz w gacie jak zobaczysz nową konsolkę w sklepie.

Opublikowano

Shuhei Yoshida

"Be assured we are investigating reported PS4 issues. The number is very small compared to shipped, we believe they are isolated incidents."

Opublikowano

może i to szczegół ale fajnie że sony wszędzie wrzuca "4 the players" , miły smaczek

zwłaszcza w porownaniu z reklamami MS "TV TV TV sport TV futbol KINTEKT TVTVTVT"

Opublikowano

Zdecydowanie lepsza niż poprzednie.

@Yano

A po co MS ma reklamować konsolę dla graczy skoro każdy gracz o niej wie. MS reklamuje konsolę dla ludzi, którzy oprócz jakiś każualowych rzeczy mogą mieć centrum multimedialne. Przez to do kieszenie MS wpadnie masa $$$, bo sprzedadzą konsolę nie tylko graczom, ale i ludziom, którzy z branżą mają kontakt przez popierdółki na kinecta.  Przez te wszystkie bajery odnośnie TV, Maddena, seriali, filmów MS w US zbije dużą kasiorę, zobaczycie.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

NefUH1b.png

Opublikowano

Forumku ratuj!

Kup PC i tak kiedyś będziesz musiał.

I tak nie wytrzymasz i narobisz w gacie jak zobaczysz nową konsolkę w sklepie.

Kupie na pewno.

Z tym ze sprzedam za 500 wiecej. 2 dni i NIGDZIE nie kupicie w normalnej cenie, wszystko rozszarpia hurtownicy, ktorzy nie dostali od sony NIC.

Opublikowano

dobra reklamówka

Znów te hadouken taxi sie pojawia. Ciekawe czy cos Sony zapowie w związku z tym.

Opublikowano

kuwa jak byłem przekonany do zakupu nawet na day 1 tak po doniesieniach o kilku wadliwych egzemplarzach trochę ochłonąłem:/ Boję się że nagle przy wiekszej ilości ps4 na rynku hurtowo będa zwracane przez tę felerną usterkę

Opublikowano

dobra reklamówka

0:23 Jaczes Sony Ci puszcza oko a Ty nie chcesz ich nowej konsoli.

Opublikowano

dla większej wiarygodności, w reklamówce sony powinien po 20 sekundach znikać obraz. Taki autohejt. Nie smacznie wyszło z tym, że akurat wadliwy sprzęt trafił do redakcji... oczywiście należy to potępić, bo zawsze można zrobić premierę później, ale patrząc w jakich warunkach i za jakie pieniądze składa się sprzęt elektroniczny, trzeba być niepoprawnym optymistą by wierzyć, że dostanie się sprzęt w 100 % przypadków sprawny. To samo dzieje się z telefonami, telewizorami i pralkami, na dużo większą skale. Tylko niema forum IndesitExtreme, gdzie grupa zapaleńców, hejtuje pralki Bosha, bo te po 3 praniach nie odwirowują

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.