Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

kuwa jak byłem przekonany do zakupu nawet na day 1 tak po doniesieniach o kilku wadliwych egzemplarzach trochę ochłonąłem:/ Boję się że nagle przy wiekszej ilości ps4 na rynku hurtowo będa zwracane przez tę felerną usterkę

A powiedz mi który sprzęt jest wolny od wad fabrycznych ? Sam miałem taki przypadek w wypadku głośników Logitecha z-5500. 

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 744,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

@Yano

A po co MS ma reklamować konsolę dla graczy skoro każdy gracz o niej wie. MS reklamuje konsolę dla ludzi, którzy oprócz jakiś każualowych rzeczy mogą mieć centrum multimedialne. Przez to do kieszenie MS wpadnie masa $$$, bo sprzedadzą konsolę nie tylko graczom, ale i ludziom, którzy z branżą mają kontakt przez popierdółki na kinecta.  Przez te wszystkie bajery odnośnie TV, Maddena, seriali, filmów MS w US zbije dużą kasiorę, zobaczycie.

super, MS olewa graczy ale fanboj powie że to dobrze, to idź oglądać NFL a nie kisisz sie na forum dla graczy

Opublikowano

Jaczes jesli nie interesuje cie multi bf4/kz to raczej wstrzymaj sie do marca. wtedy raz ze sytuacja jakos juz sie wyklaruje, dwa nie bedzie wariacji z dostepnoscia konsoli.

Opublikowano

w USA xone znowu wygra z ps4 - jestem tego pewien. Co innego inne kontynenty - tutaj się M$ za ich politykę i słabsze bebechy oberwie ale w US te całe Cinema/Movie Experience wg mnie na bank wypali.

Opublikowano

@Yano

Fanboy xDDDDDDD

Nie no Ty chyba naprawdę masz coś z głową i nie wiesz co to jest marketing. 

Lepiej sprzedać konsolę dla dwóch grup osób niż dla jednej.

A najlepiej to wracaj do Hyde Parku.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

w USA xone znowu wygra z ps4 - jestem tego pewien. Co innego inne kontynenty - tutaj się M$ za ich politykę i słabsze bebechy oberwie ale w US te całe Cinema/Movie Experience wg mnie na bank wypali.

Przewiduje

Xbox One - NA

PlayStation 4 - EMEA & Pacific

WIi U - Asia

Current Gen - South America ;)

Opublikowano

WIi U - Asia

ahahahaha

widziałeś może wyniki sprzedaży WiiU z ostatniego roku?

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Forumku ratuj!

Zostawic PS3 i grac w super gry i dodatki do najlepszych gier generacji (TLOU, GTAV), czy grac w ladne chuyowe gry na nextgenach? :<

Kup PC i tak kiedyś będziesz musiał.

I tak nie wytrzymasz i narobisz w gacie jak zobaczysz nową konsolkę w sklepie.

Kupie na pewno.

Z tym ze sprzedam za 500 wiecej. 2 dni i NIGDZIE nie kupicie w normalnej cenie, wszystko rozszarpia hurtownicy, ktorzy nie dostali od sony NIC.

Biznesmen :D 

Ci co będą chcieli konsole na bank ja dostana, zrodla ze wszad, ale nadal wierz ze nic nie będzie na polkach bo jakas Pani Ci powiedziała, która nawet konsol nie rozróżnia. :teehee:

Opublikowano

Możemy się założyć o twój tv ;)

Opublikowano

ten stream z killzone poraża, ja sny gwint jak to wygląda.

Piekne

Opublikowano

Shuhei Yoshida

"Be assured we are investigating reported PS4 issues. The number is very small compared to shipped, we believe they are isolated incidents."

LOL - premiery jeszcze nie było, a zepsute konsole odnotowano glownie przez redaktorow, którzy dostali sprzet wcześniej, bądź zwyciescow konkursu Sony. To niby gdzie te wielkie wysylki poszly ?

Opublikowano

maja nadzieje ze 5% uszkodzonych zmieni się w 0,0005% ;]

Opublikowano

Możemy się założyć o twój tv ;)

Nie, zakładamy się o bana. Jeżeli ja przegram bana dostaje Zeratul, jeżeli Ficuś to squtek. Może być?

Opublikowano

Forumku ratuj!

Zostawic PS3 i grac w super gry i dodatki do najlepszych gier generacji (TLOU, GTAV), czy grac w ladne chuyowe gry na nextgenach? :<

Kup PC i tak kiedyś będziesz musiał.

I tak nie wytrzymasz i narobisz w gacie jak zobaczysz nową konsolkę w sklepie.

Kupie na pewno.

Z tym ze sprzedam za 500 wiecej. 2 dni i NIGDZIE nie kupicie w normalnej cenie, wszystko rozszarpia hurtownicy, ktorzy nie dostali od sony NIC.

Biznesmen :D

Ci co będą chcieli konsole na bank ja dostana, zrodla ze wszad, ale nadal wierz ze nic nie będzie na polkach bo jakas Pani Ci powiedziała, która nawet konsol nie rozróżnia. :teehee:

Stary, 10.00 i WSZYSCY pracownicy malych sklepow ruszaja po PS4 i wykupia WSZYSTKO, bo od sony nie dostana NIC (tyko najwieksze sieci). Zwykly klient dostanie jedynie zaraz po otwarciu.

Opublikowano

kuwa jak byłem przekonany do zakupu nawet na day 1 tak po doniesieniach o kilku wadliwych egzemplarzach trochę ochłonąłem:/ Boję się że nagle przy wiekszej ilości ps4 na rynku hurtowo będa zwracane przez tę felerną usterkę

Dobrze, że najpierw premiera w USA, to będzie wiadomo jaka jest skala problemu.

Opublikowano

Pieknie ten Killzone wyglada...<#Nadkonsola>

Opublikowano

za krótka róznica w premierach niestety i ciężko bedzie stwierdzic jak duży jest problem. Te wadliwe powiedzmy złącza moga padac po miesiącu uzytkowania a wtedy klops. Bezpieczeniej chyba jest poczekać do świąt.

Opublikowano

IMO dwa tygodnie to sporo czasu, jeżeli coś jest spaprane na większą skalę, to przez ten czas wszystko wyjdzie, skoro pojawiły się informacje o problemach od osób, które konsole mają od kilku dni.

Opublikowano

IMO dwa tygodnie to sporo czasu, jeżeli coś jest spaprane na większą skalę, to przez ten czas wszystko wyjdzie, skoro pojawiły się informacje o problemach od osób, które konsole mają od kilku dni.

Dokladnie, jesli cos jest faktycznie zyebane w wejsciu HDMI Yoshi, Kaz i Banderas obleca kazde pudelko i wyeliminuja wade.

Ciesze sie ze w ameryce sa tacy dzielni beta-testerzy jak Zeratul, dzieki !

ibj8X10nYYXguz.gif

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Dokladnie, jesli cos jest faktycznie zyebane w wejsciu HDMI Yoshi, Kaz i Banderas obleca kazde pudelko i wyeliminuja wade.

Ciesze sie ze w ameryce sa tacy dzielni beta-testerzy jak Zeratul, dzieki !

ibj8X10nYYXguz.gif

Moj Xbox 360 nigdy nie mial ROD... po 2 latach padl naped DVD, czemu akurat sie nie dziwie, biorac pod uwage obciazenie. PS3 z 2007 dziala do dzisiaj.  Nie obawiam sie o swoje egzemplarze PS4 i Xbox One. Peace!

Opublikowano

Killzołn wymiata. Oglądam stream i szybko nie przestanę.

Opublikowano

Sony Announcing Return of Classic Franchise for PS4 Tonight

G4 Attack of the Show co-host Kevin Pereira has revaled that Sony is planning to bring back one of their biggest exclusives for the PS4 with an announcement set for tonight. 

According to Reddit

"Just heard Kevin Pereira on the DeathSquad podcast leak some info regarding one of the big surprises tonight. He said it has to do with bringing back one of the biggest Sony exclusives, and has to do with space...I'm drawing blanks, y'all have any ideas what the announcement could be?"

You can check out the podcast here.

We already know new games will be announced for the console at tonight's pre-launch event in New York. Metal Gear Solid creator Hideo Kojima also took a break from tweeting about his meals to say:

You can watch the PS4's launch trailer here

Any ideas on what the game announcement might be?

http://www.gameranx.com/updates/id/18723/article/sony-announcing-return-of-classic-franchise-for-ps4-tonight/

Opublikowano

NO to teraz Strzelajcie , jakie Wielkie .zapomniane marki ma Sony?

The Getaway?

Dark Cloud?

Medievil?

Rogue Galaxy?  (Cos w kosmosie ? były jakies plotki?)

Edytowane przez Niewidoczny

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.